Focul s-a stins Laura Stoica a plecat dintre noi...
Scris 10 March 2006 - 12:17 AM
O veste cu adevarat trista pentru toti iubitorii de muzica buna romaneasca (atat cat a mai ramas din ea ) : Laura Stoica, probabil una dintre cele mai bune voci de rock feminine din Romania , a incetat in aceasta seara intr-un groaznic accident de circulatie . Laura este a doua victima recenta a unui accident rutier , din randul artistilor, dupa ce Teo Peter ne-a parasit intr-un mod la fel de stupid si ilogic nu cu multa vreme in urma. Cei ce au iubit-o pe Laura , cei ce i-au admirat vocea exceptionala ramasa inexplicabil intr-un oarecare con umbra, cei ce au auzit macar o data "Un actor grabit" ii vor pastra amintirea vie. E trist faptul ca oameni valorosi pleaca mult prea devreme dintre noi, dar soarta are propriile reguli de la care nu ne putem abate ... Sa iti fie tarana usoara, Laura !
Scris 10 March 2006 - 12:27 AM
Si aici sunt lacrimi pentru Laura.
Si mai trist e ca era insarcinata.Era extrem de fericita pentru faptul ca urma sa devina mama.
Si mai trist e ca era insarcinata.Era extrem de fericita pentru faptul ca urma sa devina mama.
Scris 10 March 2006 - 12:29 AM
Pacat! Dumnezeu s-o odihneasca!
Nu demult am avut-o clienta in taxi.
Cred ca ar trebui mutat topicul la coltul trist!
Nu demult am avut-o clienta in taxi.
Cred ca ar trebui mutat topicul la coltul trist!
Scris 10 March 2006 - 12:59 AM
Nimic nu poate fi mai trist decat moartea unui om. Dar Laura Stoica nu a plecat singura la ceruri. Si-a luat si copilul nenascut si viitorul sot. Erau fericiti...
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
MEGAROMANIA in The Silver Church Club - Bucuresti ora 21:00 |
KOHAKUMUSICTOUR | 0 | 772 |
|
Eurovision 2008
melodii preferate,dicutzii etc |