Pisici vorbitoare
Scris 10 March 2006 - 03:09 PM
Pisici care vorbesc adica:
Hello
Mama
Oh My dog
Oh Long John
Oh Long Johnson
Oh Don Piano
Why I Eyes Ya
All the live long day
Hello
Mama
Oh My dog
Oh Long John
Oh Long Johnson
Oh Don Piano
Why I Eyes Ya
All the live long day
Scris 10 March 2006 - 04:15 PM
Scris 10 March 2006 - 04:24 PM
spider, la Mar 10 2006, 03:15 PM, a spus:
ma Nenea...la mine a aparut doar o pagina cu "pisici in calduri" cand am incercat sa accesez linkul, nicidecum vorbitoate 
and....Ligius..te simti bine?
and....Ligius..te simti bine?
mdea...
hai sa-ti traduc...
ligius a pus subtitrarea de la un video care a circulat recent, cu mâtze care vorbesc, da...nu e nimic în neregula cu el (cu Ligius).
Poate mâtza ta începe si ea sa vorbesca, ai grija
Scris 10 March 2006 - 04:41 PM
las ca stiu io ca e ceva in neregula cu el
mata mea nici macar nu miorlaie. Face asa cate un iiiiii iiiii din cand in cand. De unde sa mai si vorbeasca?!
mata mea nici macar nu miorlaie. Face asa cate un iiiiii iiiii din cand in cand. De unde sa mai si vorbeasca?!
Scris 10 March 2006 - 05:13 PM
spider, la Mar 10 2006, 04:15 PM, a spus:
ma Nenea...la mine a aparut doar o pagina cu "pisici in calduri" cand am incercat sa accesez linkul, nicidecum vorbitoate 
si eu am furat-o
chiar am crezut ca pot fi pisici, hai sa nu zicem vorbitoare de limba umana, macar cintatoare...era in perioada aceea cind un rus era mediatizat ca a reusit performanta sa dreseze pisici si sa faca spectacole cu ele...
si am date peste niste pussy-cats made in romania....
Scris 10 March 2006 - 06:47 PM
pisicile acelea erau cumva miercuri seara in club renaissance?
raspunde-ti careva, pisicile acelea in calduri erau cumva in club renaissance miercuri seara?
raspunde-ti careva, pisicile acelea in calduri erau cumva in club renaissance miercuri seara?
Scris 11 March 2006 - 08:47 AM
cand am deschis fereastra, am vazut, imediat sub "Talking Cats" niste tipe (adverstisement) - credeam ca despre ele e vorba...
Anyway, si pisoiul meu mai zice "mama", intr-un timp chiar aveam impresia ca canta versuri din Beck - "In the time of chimpanzees I was a monkey, Butane in my veins and I’m out to cut the junkie..."
Anyway, si pisoiul meu mai zice "mama", intr-un timp chiar aveam impresia ca canta versuri din Beck - "In the time of chimpanzees I was a monkey, Butane in my veins and I’m out to cut the junkie..."
Scris 11 March 2006 - 01:22 PM
Paranoid, la Mar 11 2006, 08:47 AM, a spus:
cand am deschis fereastra, am vazut, imediat sub "Talking Cats" niste tipe (adverstisement) - credeam ca despre ele e vorba...
Anyway, si pisoiul meu mai zice "mama", intr-un timp chiar aveam impresia ca canta versuri din Beck - "In the time of chimpanzees I was a monkey, Butane in my veins and I'm out to cut the junkie..."
Anyway, si pisoiul meu mai zice "mama", intr-un timp chiar aveam impresia ca canta versuri din Beck - "In the time of chimpanzees I was a monkey, Butane in my veins and I'm out to cut the junkie..."
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
VREM AUTONOMIE!
Propuneri de regionalizare...De orice fel, pe orice criteriu. |
tjedy2000 | 33 | 11.003 |
|
|
yvonne_ni2006 | 124 | 15.186 |
|