Cat de mult conteaza cariera profesionala intr-o relatie? Preferi sa pleci de linga ea/el pentru a te realiza profesional?
Scris 09 March 2006 - 03:23 PM
Scris 09 March 2006 - 03:32 PM
Esti in situatia asta Victor?
Scris 09 March 2006 - 03:41 PM
Recunosc ca mi-am dorit enorm sa fiu invatatoare sau educatoare,dar...
Am predat in 1999 si a fost una din cela mai frumoase experiente ale mele,caci iubesc copiii !!
si cred eu ca prioritatile se schimba in timp ce inaintezi in varsta.
Am plans mult ca nu m-am realizat,dar acum am inteles ca eu aveam alt destin,ca d-zeu imi pregatise altceva ,si nu ma simt mai proasta sau mai inculta
ideea ca femiea tre sa fie independenta e buna si merge ,dar pana in momentul casatoriei,asa gandesc eu .eu am fost independenta financiar de prin 2000 ,simi-a prins bine ,dar acum stalpul casei e sotul
Incearca sa nu scrii tot mesajul cu CAPS LOCK
Aceasta postare a fost editata de Shur'tugal: 09 March 2006 - 03:59 PM
Scris 09 March 2006 - 03:49 PM
Iar daca atunci cand ai plecat ai lasat pe cineva in urma suferind, fara sa aiba nici o vina, sa stii ca ai gresit si Doamne Fereste sa ajungi sa se intoarca roata!
A fost egoismul de vina?
Aceasta postare a fost editata de kosfunny: 09 March 2006 - 03:52 PM
Scris 09 March 2006 - 03:57 PM
kosfunny, la Mar 9 2006, 04:32 PM, a spus:
Esti in situatia asta Victor?
In sens pozitiv - da!!! Dar ma consider o exceptie. Totusi- realizez ca am facut sacrificii pentru asta- am acceptat compromisuri in loc sa plec, mai bine am facut taxi daca n-am gasit ceva mai bun, (poate si tu faci taxi din aceleasi motive) sau orice altceva. Inedit este faptul ca dintre fostii colegi de an din facultate in tara a ramas in afara de mine doar inca unul. Restul- Canada, SUA, Polonia(!), Ungaria, oriunde dar nu in tara. Multi, fara sa-si dea seama si-au pierdut perechea chiar daca au plecat de aici impreuna si aici constituiau un cuplu perfect, care priveau in aceeasi directie.
Marlboro, la Mar 9 2006, 04:37 PM, a spus:
M-am gindit initial sa pun si " Plec, dar peste 15 ani vin cu bani si nu-mi va rezista nimeni, nici macar fosta prietena sau sotie"...pina la urma n-am postat-o...mi s-a parut mult prea deplasata...ce intrebare crezi ca lipseste?
Aceasta postare a fost editata de Victor Apostu: 09 March 2006 - 04:00 PM
Scris 09 March 2006 - 04:00 PM
Plec dar dupa ce fac tot posibilul sa o (il) iau cu mine!
Scris 09 March 2006 - 04:13 PM
Victor Apostu, la Mar 9 2006, 02:57 PM, a spus:
nu...asta nu era decāt o extindere a ceea ce vrei sa spui..
ma gāndeam ca (si io ca naivul) o schimbare benefica a situatiei profesionale nu poate decāt sa fie spre binele unui cuplu...
de unde poate ideea de a spune ca "nu are impact asupra vietii familiale"...ceva la modul asta.
Scris 09 March 2006 - 05:28 PM
Marlboro, la Mar 9 2006, 05:13 PM, a spus:
ma gāndeam ca (si io ca naivul) o schimbare benefica a situatiei profesionale nu poate decāt sa fie spre binele unui cuplu...
de unde poate ideea de a spune ca "nu are impact asupra vietii familiale"...ceva la modul asta.
ai dreptate, dar majoritatea cazurilor care le cunosc ( cred ca nu este vorba de o situatie strict particulara) au mers in sistem compensat chiar daca nu in mod extrem: dai totul pe cariera si familia fie exista acolo undeva intr-un colt sau deloc, fie duci o viata cel mult decenta, dar mediocra din p.v. profesional, dar ai o viata de familie in deplina armonie...Se pare ca fenomenul se explica prin timpul limitat zilnic la cele 24 de ore, precum si la durata limitata a ciclului biologic uman. Cu alte cuvinte, viata este prea scurta sa le faci pe toate.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Alla2000 | 510 | 42.595 |
|
Cum sa ramai prieten cu fostul/fosta dupa ce va despartiti
sfaturi |
nightwish | 51 | 8.879 |
|