sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

As vrea sa imi educ capacitatile paranormale Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   lizandia 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-March 06

Scris 08 March 2006 - 05:09 PM

Poate pare copilaresc sau chiar banal, dar simt ca pot mai mult pe acest plan; nu de putine ori mi s-a confirmat acest fapt prin ceea ce s-a intamplat in jurul meu.Aceste situatii pe moment m-au impacientat putin, dar cu toate acestea, m-au faut sa imi doresc enorm sa imi pot controla genul asta de manifestari. Ma poate ajuta cineva sa ma descopar pe mine in acest sens. Simt ca astfel voi putea iesi din criza existentiala in care simt ca ma zbat.Multumesc mult. :flowers:
0

#2 Utilizator offline   Spyder 

• Right here waiting for you
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-December 05

Scris 08 March 2006 - 09:21 PM

Cine nu isi doreste acest lucru? Daca aflii ceva...anunta-ma :flowers: O sa citesc cat mai des acest topic. :P
0

#3 Utilizator offline   prozium 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-March 06

Scris 10 March 2006 - 01:58 AM

cel mai bine pentru a va educa capacitatile paranormale,este sa alegeti o cale spirituala,fie reiki,yoga,sau alt ceva
0

#4 Utilizator offline   Mădălin 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 20-March 06

Scris 28 March 2006 - 09:03 PM

Vezi postareaprozium, la Mar 10 2006, 02:58 AM, a spus:

cel mai bine pentru a va educa capacitatile paranormale,este sa alegeti o cale spirituala,fie reiki,yoga,sau alt ceva

Sa sti si tu ca aceste practici sunt apa de ploaie.
De fapt nu te ajuta sa faci nimic.Daca ai aceste capacitati,sunt de la Dumnezeu,iar aceste practici nu sunt binevenite(reiki,yoghinismul),cat despre yoga nu sunt chiar asa de sigur ca nu este buna.
0

#5 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 28 March 2006 - 10:32 PM

Vezi postarealizandia, la Mar 8 2006, 06:09 PM, a spus:

Poate pare copilaresc sau chiar banal, dar simt ca pot mai mult pe acest plan; nu de putine ori mi s-a confirmat acest fapt prin ceea ce s-a intamplat in jurul meu.Aceste situatii pe moment m-au impacientat putin, dar cu toate acestea, m-au faut sa imi doresc enorm sa imi pot controla genul asta de manifestari. Ma poate ajuta cineva sa ma descopar pe mine in acest sens. Simt ca astfel voi putea iesi din criza existentiala in care simt ca ma zbat.Multumesc mult. :spiteful:

Ce capacitati?
0

#6 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 20 April 2006 - 09:25 PM

Depinde depsre ce capacitati paranormale vorbesti. Eu la varsta de 8 (~) ani am citit "Alexandra Mosneaga - Tehnici de vincadere PSI si metoda deschiderii celui de-al treilea ochi". Bineinteles ca nu am priceput ce am citit, dar m-am apucat de practicat mai in gluma, mai in serios. Pe masura ce timpul a trecut, mi-am dezvoltat destul de mult o capacitate foarte ciudata, anume de a simti reactiile fiziologice si (mai putin) mentale ale celor din jur. Cu alte cuvinte, cand cel de langa mine doarme, mie mi se face somn; cand se bucura cineva, o resimt in stomac direct, ma bucur si eu, cand pe cineva il doare capul sau alte cele, si pe mine se resimte vag.. Dar cel mai bine pot "detecta" atmosfera unei comunitati/incaperi, de la intrare simt daca atmosfera este tensionata sau relaxata.. Stiu, se poate argumenta ca multe din aceste posibilitati sunt naturale sau ca nu au de-a face cu bioenergia.. Asa ca, draga Lizandia, explica-ne cam despre ce capacitati vorbesti tu acolo.. sa stim si noi pe ce lungime de unda sa ne racordam..

Aceasta postare a fost editata de daemonalexoiu: 20 April 2006 - 09:27 PM

0

#7 Utilizator offline   Ally 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-April 06

Scris 22 April 2006 - 09:53 AM

Fisier atasat  XMEN1.JPG (153.39K)
Number of downloads: 73

Vezi postareaprozium, la Mar 10 2006, 02:58 AM, a spus:

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar yoga nu este cel mai bun mod pentru a-ti descoperi abilitatile paranormale, crede-ma! Stiu dintr-o sursa sigura! Ai putea sa cauti carti, sigur vei gasi, scrise de parintii din Muntele Athos, si vei afla ca am dreptate. Sau mai bine vorbestye cu un parinte, el iti va arata ca sunt si alte moduri de a te descoperi
0

#8 Utilizator offline   ioanide 

• busuioc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 22 April 2006 - 01:32 PM

Vezi postareaAlly, la Apr 22 2006, 10:53 AM, a spus:

Atasament attachment

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar yoga nu este cel mai bun mod pentru a-ti descoperi abilitatile paranormale, crede-ma! Stiu dintr-o sursa sigura! Ai putea sa cauti carti, sigur vei gasi, scrise de parintii din Muntele Athos, si vei afla ca am dreptate. Sau mai bine vorbestye cu un parinte, el iti va arata ca sunt si alte moduri de a te descoperi

Acele surse sigure sunt"sfintii parinti" care contesta cu vehementa orice nu este ortodox sau nu inteleg ei.Desi am tot respectul pentru asceza celor cu adevarati credinciosi fie ei si ortodocsi biblia pe care se bazeaza este desueta si limitativa pentru dezvoltarea civilizatiei actuale pe planeta.Nici eu nu vreau sa jignesc pe nimeni insa dupa 2000 de ani de repetarea in gura aproape tuturor crestinilor rugaciunea <<tatal nostru>> se dovedeste o mantra moarta si fara efect.Nu ne nici da nu ne nici aduce nimic decat iluzii.Insa "parintii"oricarei biserici te vor imbrobodi sa nu indraznesti sa privesti cumva in sinea ta si sa descoperi cu surprindere ca nu ai nevoie de "parinti" pentru a-L cunoaste pe Stapanul Divin.

Aceasta postare a fost editata de ioanide: 22 April 2006 - 01:33 PM

0

#9 Utilizator offline   Mădălin 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 20-March 06

Scris 23 April 2006 - 10:25 AM

Vezi postareadaemonalexoiu, la Apr 20 2006, 10:25 PM, a spus:

Depinde depsre ce capacitati paranormale vorbesti. Eu la varsta de 8 (~) ani am citit "Alexandra Mosneaga - Tehnici de vincadere PSI si metoda deschiderii celui de-al treilea ochi". Bineinteles ca nu am priceput ce am citit, dar m-am apucat de practicat mai in gluma, mai in serios. Pe masura ce timpul a trecut, mi-am dezvoltat destul de mult o capacitate foarte ciudata, anume de a simti reactiile fiziologice si (mai putin) mentale ale celor din jur. Cu alte cuvinte, cand cel de langa mine doarme, mie mi se face somn; cand se bucura cineva, o resimt in stomac direct, ma bucur si eu, cand pe cineva il doare capul sau alte cele, si pe mine se resimte vag.. Dar cel mai bine pot "detecta" atmosfera unei comunitati/incaperi, de la intrare simt daca atmosfera este tensionata sau relaxata.. Stiu, se poate argumenta ca multe din aceste posibilitati sunt naturale sau ca nu au de-a face cu bioenergia.. Asa ca, draga Lizandia, explica-ne cam despre ce capacitati vorbesti tu acolo.. sa stim si noi pe ce lungime de unda sa ne racordam..

Cam ca si tine simt si eu.....Atunci cand stau langa o persoana ii simt starea de spirit.in aproprierea unui grup(mai precis in acel grup),simt tensiunea..ce gandeste fiecare....mai multe lucruri,dar nu stiu sa le explic...
0

#10 Utilizator offline   Noir Désir 

• well organized chaos
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-June 05

Scris 23 April 2006 - 11:23 AM

eu cred ca se poate sa iti educi capacitatile paranormale daca ai un punct de plecare
cum e si Alexandra Mosneaga, dar nu stiu cat adevar este aici... sunt cam sceptica ; ea sustine ca si-a dezvoltat abilitatile in strainatate pe la tot felul de facultati

Aceasta postare a fost editata de iulya19: 23 April 2006 - 11:23 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Cateva intamplari...ciudate
sa va spun si voua cateva chestii...putin mai ciudate [pt mine]
Pickle-chan  125 24.899
Hot Topic (New) Iluzia spiritualitatii!
cunoasterea nementala a "cine" sunt'tem...
Zen`  76 10.255
Hot Topic (New) M-am vaccinat
Nu imi mai trimiteti emailuri timpite
florianb  70 7.507
Hot Topic (New) Este posibil? Peitho A  39 6.620
Replici noi Despre atacul cerebral
...si modalitatea de preintampinare!
Marius-Doru  7 2.544