sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Goneste rutina! Sfaturi pt salvarea casniciei Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   cara 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-March 06

Scris 07 March 2006 - 12:40 AM

Sunt o tanara sotie,dar avem 4 ani de cand suntem impreuna.De ceva timp simt ca m-am schimbat,mi-a spus-o si el.De vina sunt stresul,datoriile,dar trebuie sa fac ceva ca sa nu-mi distrug casnicia.Astept pareri.
0

#2 Utilizator offline   mihaela... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-January 06

Scris 07 March 2006 - 01:10 AM

Vezi postareacara, la Mar 7 2006, 12:40 AM, a spus:

Sunt o tanara sotie,dar avem 4 ani de cand suntem impreuna.De ceva timp simt ca m-am schimbat,mi-a spus-o si el.De vina sunt stresul,datoriile,dar trebuie sa fac ceva ca sa nu-mi distrug casnicia.Astept pareri.

Imi place subiectul. ^_^
Dar nu prea stiu exact ce pareri astepti. Poate revii cu niste detalii. Te-ai schimbat in ce sens?
Nu mai ai gesturi tandre pentru el? Nu-l mai intampini cu un sarut? Ce anume s-a schimbat?
Mi se pare grozav ca ti-a atras atentia. Asta in comparatie cu alti "barbati adevarati" de pe aici, care prefera sa caute in alte parti cand le lipseste ceva acasa. Mai ales ca datoriile si stresul nu sunt doar ale tale, ci si ale lui. :doh:
Bine ai venit pe roportal! :yahoo:

Aceasta postare a fost editata de micalutza: 07 March 2006 - 01:24 AM

0

#3 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 07 March 2006 - 07:37 AM

Vezi postareacara, la Mar 7 2006, 12:40 AM, a spus:

Aceste stari cred ca se petrec in mai toate cuplurile, idea e sa poti trece peste ele si sa va doriti amandoi sa fiti impreuna. Eu te sfatuiesc sa devii indiferenta la datorii si la problemele cotidiane,fie ca te agiti,fie ca nu, ele oricum se rezolva. De obicei femeile preiau in timp prea mult din sarcinile casei si acestea ne fac sa ne schimbam, sa devenim ursuze, vesnic nemultumite.....deci un pas f mic pana la a ne neglija partenerul.
Am gasit cateva articole interesante pe care eu le-am citit cand am trecut printr-o perioada asemanatoare:
1. aici
2. articol rautacios
3. aici
0

#4 Utilizator offline   cara 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-March 06

Scris 07 March 2006 - 12:06 PM

Vezi postareamicalutza, la Mar 7 2006, 03:10 AM, a spus:

Imi place subiectul. ^_^
Dar nu prea stiu exact ce pareri astepti. Poate revii cu niste detalii. Te-ai schimbat in ce sens?
Nu mai ai gesturi tandre pentru el? Nu-l mai intampini cu un sarut? Ce anume s-a schimbat?
Mi se pare grozav ca ti-a atras atentia. Asta in comparatie cu alti "barbati adevarati" de pe aici, care prefera sa caute in alte parti cand le lipseste ceva acasa. Mai ales ca datoriile si stresul nu sunt doar ale tale, ci si ale lui. :doh:
Bine ai venit pe roportal! :yahoo:

Salut!Mersi ca mi-ati scris.
Sunt mai distanta,mai rece.Chiar si cand nu ne vedem mai mult timp.Nu mai simt in piept acel fior.Chiar si in pat sunt de gheata,caut scuze ca sa nu mai facem dragoste,desi e fenomenal.E singurul barbat care m-a facut sa cunosc placerea orgasmului.Imi vine sa-mi trag palme.IL IUBESC MULT
0

#5 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 05

Scris 07 March 2006 - 12:13 PM

Vezi postareacara, la Mar 7 2006, 11:06 AM, a spus:

IL IUBESC MULT

sau īncerci sa te convingi singura ca asa este ? :yahoo:
0

#6 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 07 March 2006 - 12:22 PM

Vezi postareacara, la Mar 7 2006, 12:06 PM, a spus:

Sunt mai distanta,mai rece.Chiar si cand nu ne vedem mai mult timp.Nu mai simt in piept acel fior.Chiar si in pat sunt de gheata,caut scuze ca sa nu mai facem dragoste,desi e fenomenal.E singurul barbat care m-a facut sa cunosc placerea orgasmului.Imi vine sa-mi trag palme.IL IUBESC MULT

Nu lasa golul sa se adanceasca, spune-i sotului neaparat ce simti,faceti ceva pt voi.
Daca timpul o sa treaca o sa te trezesti langa un strain. Discutati urgent, luati-va concendiu,plecati undeva si elimina din viata ta ceea ce ti-a produs "raul".
Mult succes ^_^

E singurul barbat care m-a facut sa cunosc placerea orgasmului.

Tocmai din acest motiv incearca sa faceti ceva pt voi :yahoo:
0

#7 Utilizator offline   Cassandra 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-July 05

Scris 07 March 2006 - 12:38 PM

Comunicati, Cara, comunicati!
din ce scrii, reiese faptul ca ai linga tine un om deschis spre comunicare, ori asta conteaza extrem de mult, poate cel mai mult intr-o astfel de situatie.
degeaba esti tu dispusa sa comunici, daca celalalt nu isi doreste asta, din varii motive stiute numai de el.
0

#8 Utilizator offline   elenutzabalenutza 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-March 06

Scris 07 March 2006 - 05:41 PM

comunicarea asa cum a mai spus cassandra e cea mai buna cale de a -ti salva casnicia.iar in ceea ce priveste stresul,datoriile,sa stii ca si noi am trecut prin astea si a fost greu intr-adevar,doar ca noi atunci nu eram casatoriti,si totusi am gasit calea sa nu lasam stresul si problemele sa ne distruga relatia .sper ca te-am ajutat ,desi de voi depinde salvarea relatiei.sa ne tii la curent :yahoo:
0

#9 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 05

Scris 07 March 2006 - 05:43 PM

īmpacarile sunt cele mai placute :yahoo:
0

#10 Utilizator offline   mihaela... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-January 06

Scris 07 March 2006 - 06:13 PM

Eu cred ca in orice relatie de lunga durata intervin momente in care nu ne simtim la inaltime. Si, poate reusita relatiei sta si in modul in care stii sa le faci fata. In loc sa-ti tragi palme, ai putea sa incerci sa-ti shimbi atitudinea.
Daca spui ca esti " mai distanta si mai rece", dar in acelasi timp IL IUBESTI MULT, inseamna ca e doar o problema de atitudine. Si asta se poate schimba. Chiar daca la inceput poate sa para mai greu.
Daca ai uitat cum sa-l primesti cu un zambet cald si o vorba frumoasa( sau cu o imbratisare ori cu sarut, sau cu oricare din lucrurile care erau atat de firesti inainte si acum nu mai sunt), incearca, asa ca exercitiu, sa-ti rezervi o zi in care sa uiti ca ai datorii si ca esti stresata si sa-ti amintesti toate momentele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna, toate gesturile care te-au miscat, tot ce te-a impresionat la el la inceput. Poti incerca si cu ajutorul pozelor, ar putea sa faca amintirile mai usor de desteptat. Daca IL IUBESTI MULT, asa cum spui, s-ar putea ca la sfarsitul zilei sa simti din nou "acel fior in piept".
Si n-ar fi grozav, intre noi fie vorba ^_^ , sa-l surprinzi cu o primire....speciala :yahoo: , asa cum sigur o faceai candva?

Aceasta postare a fost editata de micalutza: 07 March 2006 - 06:18 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) se pare ca si eu iubesc dupa perdea cristina16  43 12.508
Topic inchis IUBIREA delia delia  14 5.820