Sari la conținut
Forum Roportal
Indigo 1

Zodiile la solstitiul de vara

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Zodiile la solstitiul de vara

 

 

Solstitiul de vara din data de 21 iunie 2012 aduce o incarcatura emotionala puternica asupra semnelor din horoscop. Afla ce schimbari aduce in semnul tau:

 

BERBEC

Solstitiul de vara marcheaza o incarcatura energica pentru nativii zodiei Berbec. Acestia sunt mai activi, nerabdatori si isi pun in valoare creativitatea prin idei cat mai originale. Sunt exuberanti dar plini de surprize. Isi doresc sa rezolve mai multe probleme deodata, dar nu-i de mirare daca vor sfarsi dezarmati si neimpliniti. Aceasta perioada le sporeste energia dar si neatentia la detalii.

 

TAUR

Nativii pasnici au tendinta sa se razvrateasca, motivand ca nu se simt intelesi. In ajunul solstitiului de vara sensibilitatea celor nascuti in zodia Taur este in continua crestere si au mare nevoie de intelegerea celor din jur. Anumite probleme emotionale isi fac simtita prezenta in sufletul nativilor, semanand suparari si insatisfactie.

 

GEMENI

Adaptabili si vorbareti, nativii zodiei Gemeni par usor debusolati sub influenta solstitiului de vara. Soarele iese din semnul lor provocand stari de neliniste si nehotarare. Deciziile luate sunt de bun augur dar nu reflecta intru totul starea de spirit. Acest lucru ar putea afecta parerile celor din jur si implicit dorinta de a convinge.

 

RAC

Racii prind viata si au o stare energica sub influenta solstitiului de vara. Nativii intra din 21 iunie in luna nasterii lor si acest lucru ii stumuleaza in mod pozitiv. Sunt mai dinamici si au incredere mai mult ca niciodata in propriile forte. Ar trebui sa se lase ghidati de intuitie, deoarece le va fi un sfetnic bun. Pot sa ia decizii foarte bune care privesc viitorul.

 

LEU

Solstitiul de vara influenteaza foarte putin nativii zodiei Leu. Marcheaza o perioada optimista, plina de activitati. Lei dispun intotdeauna de energia necesara pentru a-si indeplini dorintele, asadar isi schimba doar strategia de atac. De aceasta data isi scot la iveala tenacitatea si teatralitatea pentru a iesi invingatori. Tind sa dramatizeze in exces anumite situatii.

 

FECIOARA

Nativii zodiei Fecioara se impun mai mult in aceasta perioada si au tendinta de a deveni posesivi. Soarele calatoreste in semnul lor si ii poate ajuta sa se decida mai usor. Au incredere mare in deciziile lor si de aceea, nu suporta sa fie contrazisi. Simtul lor critic este foarte ascutit si simt nevoia sa demonstreze cu orice pret ca ei au dreptate. Ar trebuie sa-si tempereze meticulozitatea si analiza logica.

 

BALANTA

Solstitiul de vara isi pune amprenta in mod pozitiv asupra nativilor din zodia Balanta. Ii ajuta sa fie mai rabdatori, astfel incat sa ia cele mai bune decizii. Sunt posibile schimbari placute in viata sentimentala, deoarece aspiratii considerate imposibile par sa prinda contur. Aceasta perioada este prielnica intalnirilor si discutiilor libere.

 

SCORPION

Solstitiul are un efect benefic asupra nativilor aflati in incertitudine. O parte dintre Scorpioni isi pot gasi linistea interioara, afland raspunsuri care ii macina de mult. Poate fi si un prilej de impacare si restabilirea unor legaturi mai vechi. Marte, planeta guvernanta a persoanelor nascute sub semnul Scorpionului sporeste energia si dorinta de a lupta pana la final.

 

SAGETATOR

Nativii sunt mai detasati in fata provocarilor si isi pun in evidenta o latura mai putin cunoscuta a personalitatii: inventivitatea. Vesnic aflati in miscare, sunt dispusi sa ii asculte mai mult pe cei care-i tin companie. Devin mai atenti la detalii si de aceea au oportunitatea de a face alegeri importante pentru viitorul lor. Relatiile sentimentale devin prioritare.

 

CAPRICORN

Soarele lumineaza casa cuplului in semnul nativilor din Capricorn. Acest lucru vesteste armonie si prosperitate, asadar poate fi un moment oportun pentru discutii care vizeaza viitorul. Capricornii capata mai mult curaj si isi pot exprima mult mai usor sentimentele. Sunt exuberanti si invata sa se bucure de lucrurile simple care-i inconjoara.

 

VARSATOR

Revin in atentie anumite dileme emotionale pentru cei nascuti sub semnul Varsator. O parte dintre nativii ar putea sa se confrunte cu indecizie in viata sentimentala. Trebuie sa-si canalizeze energia asupra intereselor comune fara a mai lua in calcul parerile din jur. Nativii sunt usor influentabili si de aceea pot deveni instabili in plan spiritual.

 

PESTI

Pestii sunt mai vulnerabili in aceasta perioada si isi gasesc mai greu linistea emotionala. Se tem sa ia hotarari finale si conteaza foarte mult pe sprijinul celor din jur. Cei prinsi inca in trecut ar trebui sa se detaseze pentru a-si gasi cu adevarat implinirea. Solsitiul este prielnic pentru schimbare si revenire.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se potriveste perfect. :lol:

Adrian Nastase e rac, maine fiind ziua lui de nastere. Asadar zice la raci "Sunt mai dinamici si au incredere mai mult ca niciodata in propriile forte. ar trebui sa se lase ghidati de intuitie, deoarece le va fi un sfetnic bun. Pot sa ia decizii foarte bune care privesc viitorul.". Urmare a acestei predispozitii astrale, Adrian Nastase s-a impucat aseara in gat. :suicide: Vroia in cap, dar l-au incurcat politistii aflati in preajma.

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

vara asta, dupa cum zic ei inseamna multe activitati pentru mine :o:

pai cum sa nu fie ! ba la munte, ba pe litoral :yes:

 

...Vroia in cap, dar l-au incurcat politistii aflati in preajma.

 

 

intuitia a functionat perfect - parca mai bine la spital decat la .....! no coment :o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

. Asadar zice la raci "Sunt mai dinamici si au incredere mai mult ca niciodata in propriile forte. ar trebui sa se lase ghidati de intuitie, deoarece le va fi un sfetnic bun. Pot sa ia decizii foarte bune care privesc viitorul.". Urmare a acestei predispozitii astrale, Adrian Nastase s-a impucat aseara in gat. :suicide: Vroia in cap, dar l-au incurcat politistii aflati in preajma.

 

Eu zic ca se potriveste. A luat decizia buna.

Si-a facut si el o buba la gat, astfel incat, din mila crestineasca, va fi absolvit de toate monstruozitatile facute.

Si nu o sa ii mai numere nimeni ouale.

Al dracu' Mengele.

Editat de 5 o'clock
  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×