sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Sa intorci obrazul ca Isus sau dinte pt dinte ,ochi pt ochi? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   elenutzabalenutza 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-March 06

Scris 06 March 2006 - 03:20 PM

mereu am incercat sa fiu mai buna,asta pentru mine ,dar in final am ajuns la concluzia ca esti bun cu cine e bun cu tine ,iar celui care iti face rau ii raspunzi cu rau !!!
sunt putine zilele negre din viata mea ,dar mereu o sa le tin minte ,si mai ales o sa tin minte persoanele care m-au ranit .desi eu am fost umilita ,am zis sa le mai dau o sansa se se poarte frumos cu mine,dar am gresit ,caci asa m-au luat de fraiera,si doare !!!
cum e sa iti strice una din cele mai frumoase zile din viata ta:cununia civila !!! va zic eu ,care am plans in bratele sotului meu in noaptea de dinaintea casatoriei noastre.Motivul pt care am fost tratata urat de unii din familia sotului meu a fost inselaciunea pe care au facut-o verisoarele sotului:i-au vandut un apartament fara sa ii zica si banii si i-au insusit,fara sa ii mai dea partea lui.Si cum era normal sotul meu le-a cerut socoteala,iar ele de rele ,au inceput sa se poarte urat cu mine ,pt ca cu sotul meu nu isi permiteau.
iar eu am plans am suferit,iar acum sunt indiferenta,dar dc ma mai incearca sa imi fac rau,nu o sa plang cum faceam inainte ,ci o sa ma apar,o sa atac :yahoo:
0

#2 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 06 March 2006 - 03:42 PM

Vezi postareaelenutzabalenutza, la Mar 6 2006, 03:20 PM, a spus:

Si cum era normal sotul meu le-a cerut socoteala,iar ele de rele ,au inceput sa se poarte urat cu mine ,pt ca cu sotul meu nu isi permiteau.
iar eu am plans am suferit,iar acum sunt indiferenta,dar dc ma mai incearca sa imi fac rau,nu o sa plang cum faceam inainte ,ci o sa ma apar,o sa atac ^_^

Nu te supara,dar fiind rudele lui,el trebuia sa ia atitudine atat in ceea ce priveste banii cat si a modului lor de a se comporta cu tine,nu trebuia sa te consumi.
De asta se zice de femei ca-si bag nasul unde nu le fierbe oala si tot noi ne plangem ca suferim :yahoo:

Cat despre obraz...eu merg pe premiza dinte pt dinte :doh:

Aceasta postare a fost editata de mirelut: 06 March 2006 - 03:43 PM

0

#3 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 06 March 2006 - 04:07 PM

Vezi postareaelenutzabalenutza, la Mar 6 2006, 03:20 PM, a spus:

iar eu am plans am suferit,iar acum sunt indiferenta,dar dc ma mai incearca sa imi fac rau,nu o sa plang cum faceam inainte ,ci o sa ma apar,o sa atac :yahoo:

cea mai dulce razbunare este cand dusmanul tau
e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau!
0

#4 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 05

Scris 06 March 2006 - 04:10 PM

Vezi postareadark_light, la Mar 6 2006, 03:07 PM, a spus:

cea mai dulce razbunare este cand dusmanul tau
e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau!

iar el, stiind asta, n-o va face niciodata, probabil...
0

#5 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 06 March 2006 - 04:27 PM

Vezi postareaMarlboro, la Mar 6 2006, 04:10 PM, a spus:

iar el, stiind asta, n-o va face niciodata, probabil...

nu va recunoaste in gura mare, asta e clar. dar de suflet nu se poate ascunde. :yahoo:
si, in afara de posibilitatea in care respectivul e caz patologic de rautate intruchipata, mai devreme sau mai tarziu va trebui sa accepte realitatea si sa-si faca mea culpa macar in gand.
0

#6 Utilizator offline   elenutzabalenutza 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 06 March 2006 - 05:07 PM

pai eu nu ma-m bagat in discutii nicodata,din contra nu am fost la ei decat cand stiam ca nu se va discuta despre subiect,dar din pacate ei nu a fost de ajuns.Si ca sa intelegi ce s-a intamplat sa iti povestesc pe scurt
dark_light ,asta pt ca suntem pe aceeasi lungime de unda ^_^ i like u ,dar sa nu te gandesti la atlceva :cheer:
asa,deci papi nu mai are parinti,a fost crescut de unchi si matusa,mama a murit cand el avea 7 ani,tatal la 3 ani.elii vede ca pe niste parinti.totul bun si frumos pana aici.noi traim in spania ,si rudele lui :matusa ,unchi,verisoarele cu copiii au venit la noi,sa ma cunoasca,cica ,si sa se relaxeze.Aici au fost dulci ca mierea ,elenutza in sus ,elenutza in jos bla bla bla :doh:
au plecat cu daruri si super multumiti de cum au fost tratati,iar noi le-amspus ca vom veni de sarbatori in tara deoarece eu nu imi vazusem familia de 4 ani ,caci nu am avut rezidenta,si totul frumos ai pana aici.
Bomba e explodat cand un preten de al sotului meu ,l-a sunat sa ii spuna ce au facut verisoarele cu apart.iar el a luat foc,ceea ce era logic.si de aici a inceput nebunia.
ajunsi in tara au inceput certurile si dicutiile intre ei ,eu niciodata nu m-am bagat ,si sotul meu le-a spus sa nu ma trateze urat ,dar de fata cu el se purtau normal,si cand rameam singuri,isi aratau coltii,pana cand am izbucnit imediat dp cununie,si i-amzis ca sunt stula de ipocritii astia si ca nu am de gand sa mai fiu umilita :yahoo:
deci eu nu le-am facut nimik,din contra mereu cu cadouri,le-am dat verisoarelor din toalele mele ,dar se pare ca bunatatea mea a fost luata drept prostie.
0

#7 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 March 2006 - 05:12 PM

Vezi postareadark_light, la Mar 6 2006, 03:27 PM, a spus:

nu va recunoaste in gura mare, asta e clar. dar de suflet nu se poate ascunde. :yahoo:
si, in afara de posibilitatea in care respectivul e caz patologic de rautate intruchipata, mai devreme sau mai tarziu va trebui sa accepte realitatea si sa-si faca mea culpa macar in gand.

hm.
ce frumos gāndesti. Īnca ^_^
eu cred ca asemenea lucruri nici n-ar trebui sa ne preocupe prea tare . daca decidem sa īntoarcem si celalalt obraz, e o decizie ce nu are nici o legatura cu cel care eventual (si de cele mai multe ori sigur) ne va cārpi īnca o palma;
daca va avea sau nu remuscari mai apoi, asta nu schimba nimic din gestul nostru initial. Cred ca aici e toata esenta acestui fapt.

Vezi postareaelenutzabalenutza, la Mar 6 2006, 04:07 PM, a spus:

deci eu nu le-am facut nimik,din contra mereu cu cadouri,le-am dat verisoarelor din toalele mele ,dar se pare ca bunatatea mea a fost luata drept prostie.

Bun, si ??
ce conteaza asta ?
data viitoare vei face la fel sau nu ?
0

#8 Utilizator offline   elenutzabalenutza 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 06 March 2006 - 05:21 PM

data viitoare nu va mai exista ,caci eu nu voi mai vb cu ei in viata mea ,sau dc o sa ma intalnesc cu ei doar salut si atat.si vreti sa va zic ceva ???
imi pare rau ca acele lucruri trebuia sa le dau cuiva care chiar avea nevoie de ele ,si nu are bani sa si le ia ,nu lor care au.Dar cel putin ma simt impacata ca nu eu am fost de vina ,si ca pana la plecarea mea din tara m-am purtat frumos
0

#9 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 March 2006 - 05:27 PM

Vezi postareaelenutzabalenutza, la Mar 6 2006, 04:21 PM, a spus:

data viitoare nu va mai exista ,caci eu nu voi mai vb cu ei in viata mea ,sau dc o sa ma intalnesc cu ei doar salut si atat.si vreti sa va zic ceva ???
imi pare rau ca acele lucruri trebuia sa le dau cuiva care chiar avea nevoie de ele ,si nu are bani sa si le ia ,nu lor care au.Dar cel putin ma simt impacata ca nu eu am fost de vina ,si ca pana la plecarea mea din tara m-am purtat frumos

cred ca exagerezi, si nu faci decāt sa-ti acoperi cerul īnsorit al espaniei cu nori negri mioritici :yahoo:
primul lucru pe care trebuie sa-l realizezi este ca asa vezi TU lucrurile, iar din partea cealalta se vede exact invers: adicatelea vina e a ta sau a sotului, ORICUM. Voi astia care-ati plecat din tara ati uitat ce īnseamna sa traiesti cu adevarat. E o discutie lunga pe forumurile "diaspora"...
Eu sunt plecat de unspe ani, si am ajuns la concluzia ca nu are nici un rost ... e mai bine sa lasi de la tine, cu alte cuvinte ontopic, sa īntorci si celalalt obraz. ce pierzi ????
0

#10 Utilizator offline   elenutzabalenutza 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 06 March 2006 - 05:33 PM

Vezi postareaMarlboro, la Mar 6 2006, 06:27 PM, a spus:

cred ca exagerezi, si nu faci decāt sa-ti acoperi cerul īnsorit al espaniei cu nori negri mioritici :yahoo:
primul lucru pe care trebuie sa-l realizezi este ca asa vezi TU lucrurile, iar din partea cealalta se vede exact invers: adicatelea vina e a ta sau a sotului, ORICUM. Voi astia care-ati plecat din tara ati uitat ce īnseamna sa traiesti cu adevarat. E o discutie lunga pe forumurile "diaspora"...
Eu sunt plecat de unspe ani, si am ajuns la concluzia ca nu are nici un rost ... e mai bine sa lasi de la tine, cu alte cuvinte ontopic, sa īntorci si celalalt obraz. ce pierzi ????

lolzzz voi astia care ati plecat din tara...
pai pt inceput sa stii ca noi traim viata ca orice om din ro,sau din alta tara,iar in al doilea rand ,intoarce tu obrazu si pt mine ,eu stiu ce vacanta de kk am avut din cauza lor,si mai ales ca au suferit parintii mei,din cauza comportamentului lor ,asa ca lasa-ma pe mine sa decid dc e cazul sa intorc obrazul sau sa iau atitudine .
si sper sa nu imi porti pica ca ti-am raspuns asa rece :doh:
ramanem preteni? ^_^
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Ce parere aveti?
chiar e posibil asa ceva?
MissEla  12 6.332
Topic inchis Smerenie si desavarsire Pustnicul  10 6.821
Topic inchis Credinta si axiomele Pixelut  6 4.819
Topic inchis Biserica ... un factor de evolutie sau de involutie?
Religia cuvantul Domnului pentru noi?
Soimos  140 22.452
Topic inchis Poate schimba Biblia viata unui om? Katta  27 13.415