of of mai mai.......imi pare rau thug insa
cayroptus are perfecta dreptate. In lumea asta mare mai sunt si romani care nu au plecat la cules capsuni.Si a culege capsuni nu este o rusine atata timp cat castigi un ban cinstit care sa-ti ofere o viata decenta.
Citeaza
:cei care au plecat in spania la capsuni au plecat fiindca cu o scoala profesionala nu poti face nica in romania da in spania poti fi sluga altuia si dc adica tre sa muncesti pe 200 de euro pune mana pe carte si o sa muncesti si pentru 2000
Uite ca eu am "pus mana si am invatat" si ca mine sunt multi altii.
Sunt absolventa de studii superioare, am masterat si doctorat.
Si am ales sa plec din Romania pentru ca sistemul putred ce guverneaza tara nu mi-a oferit nici o sansa de "supravietuire", asta ca sa nu mai vorbesc de trai decent, bani, casa, blah blah.....astea sunt SFuri de acum.
Acum muncesc intr-un centru de cercetare a cancerului de piele. Sunt platita corect, sunt respectata si sunt apreciata pentru ceea ce sunt si pentru ceea ce cunosc. Am bani sa onorez chiria unui apartament modern, dotat cu tot ce-ti trebuie, am o masina pe care am cumparat-o cu banii jos si care este noua nu le mana a doua, imi permit sa iau pranzul si de multe ori chiar cina la un restaurant in oras, imi permit sa merg la spectacole de teatru, de opera, sa imi fac vacantele in "tarile calde". (anul acesta de Craciun si de revelion voi fi plecata in California si Hawai), Imi permit sa-mi cumpar o pereche de incaltaminte chiar in momentul in care ii vad in vitrina si nu am nevoie sa adun cateva salarii ca sa imi ofer aceasta placere, ca sa nu mai vorbesc de multe altele.
Ar mai fi multe de spus. Acum spune-mi tu....tu ce iti permiti? Sau ce isi permite un roman apartinand clasei de mijloc in Romania.
Sincera sa fiu, parerea mea este ca doar acei care fura azi in Romania pot spune ca au. Si aia sunt de mai multe categorii. Sunt cei care fura mai putin decat altii si acestia o cam baga pe maneca, si sunt care fura mult, si astia sunt cei care o duc regeste, pentru ca au de unde sa-i mituiasca pe cei care ar avea ceva de obiectat si care ar putea sa le dauneze.
E adevarat ca mai sunt si unii care pot spune ca au reusit. Fara sa fure, fara sa se compromita. Insa acestia muncesc .....cum spune americanul...."I'm worcaing my ass out here". Adica muncesc pe branci, din greu ca sa-si permita ceva in plus.
A! si sa nu uit! mai exista o categorie de romani care o duc bine in Romania. Manelistii! O "gloata" de degenerati si inculti care sa-au imbogatit pe seama "prostimii bogate" care "face cartile si impune regula jocului" in Romania de azi.
Sper sa nu fiu inteleasa gresit si de data aceasta.
pe.sa....in ceea ce priveste Revolutia....si aici ii dau dreptate lui cayroptus.
pe.sa.2:....si eu sunt mandra ca sunt romanca, insa asta nu inseamna ca sunt mandra de unii conationali de ai nostri care pur si simplu ne fac sa intram in pamant de rusine, chiar daca si strainii au uscaturile lor.