Sari la conținut
Forum Roportal
Bloody'Charity'Rackham

Despre Inexistenta Ingerilor

Crezi in existenta fiintelor angelice?  

2 membri au votat

  1. 1. Exista ingeri in lumea asta?

    • Exista doar in alte lumi
      0
    • Exista si in lumea asta
    • Exista doar in lumea asta
      0
    • Nu stiu sau nu vreau sa cred sau nu ma intereseaza


Postări Recomandate

Gratie mediilor non europene, ce isi mediatizeaza doar limbile lor (engleza rusa), multe din traditiile romanesti au fost pierdute.

 

Studiul limbii vorbite de Geti sau Goti, stramosi comuni cu Germanii, sunt nule, vide sau uitate din toate scolile sau institutiile publice academice, finantate din taxele romanilor.

 

Din aceste motive, multi romani si straini, nu stiu ca in limba dacilor, numiti si dupa alte nume aici si in Europa , "Ger" inseamna "Sulita", sau lance.

 

In limba noastra, Germanii sunt popoarele ce lupta cu Lancea, sau Lancierii.

 

"InGerii" sunt ori fiinte divine ce lupta cu lancea, sau sulita spirituala, simbol al luminii divine, care injunghie "dragonul malefic", sau Sarpele (ivrit in mitologia medievala unde Israelitii si Ishmaelitii sunt demonizati precum Serpi in Cruciade) ... ori sunt doar Germanii vechi.

 

"In-Germanii", sau Ingermanii, sau Ingermann un titlu primitiv, sau arhaic, ce ori ii identifica pe vechii germani ca fiind "Ingerii lui Gaut", sau Odin, sau Dumnezeu, primul din linia regala a Scitiei, din Regatul Oium (aflat pe teritoriul Romaniei acum).

 

Ori arata ca ei au fost invatati de Ingeri sa lupte, cu sulita sau lancile in stilul ingerilor biblici.

 

Stema regiunii "Ingermanland" are culori identice cu cele are romaniei, sau Ciocanestii ce au dat culorile regale Romaniei.

 

O alta coincidenta stranie, este tezaurul cel mai valoros descoperit in Germania, care are un stil identic cu tezaurul "Dacic" descoperit pe teritoriul Romaniei.

 

http://en.wikipedia....berswalde_Hoard

 

In mod convenabil, rusii furasera respectiva comoara aurita, din Berlin in 1945, si in continuare o detin la Moscova.

 

De ce nu s'au trezit desteptii de rusi geniali sa ne spuna ca cea mai comoara sau tezaurul ational al Germaniei, este identic cu tezaurul nostru Dacic din Romania?

 

Chiar asa prosti sau orbi sunt liderii de la Kremlin, incat de aproape un secol nu stiu si ei nimic despre comorile nationale din Europa? Hmmm ....

The Ingrians are ethnic Finns whose ancestors moved to an area of what is now Russia on the southeast shore of the Gulf of Finland since the 17th century. Historical Ingria (Finnish: Inkeri or Inkerinmaa; Russian: Ингрия, Ижорская земля, or Ингерманландия; Swedish: Ingermanland; Estonian: Ingeri or Ingerimaa) is the geographical area, located along the southern shore of the Gulf of Finland bordered by Lake Ladoga on the Karelian Isthmus in the north and the River Narva on the border with Estonia in the west. Ingria became a province of Sweden in the Treaty of Stolbovo in 1617 that ended the Ingrian War, fought between Sweden and Russia. In 1710, Ingria was designated as the Province of St. Petersburg and in 1927 as Leningrad Province. In the Treaty of Nystad, Ingria was formally transferred back to Russia. Its russification was nearly complete by the 1930s, and today, it is the northwestern anchor of Russia, its "window" on the Baltic Sea, with Saint Petersburg as its center.

 

The Orthodox Izhorians, along with the Votes, are the indigenous people of historical Ingria (Inkeri in Finnish). However, after the Swedish conquest the Ingrian Finns, descendants of 17th century Lutheran emigrants from present-day Finland became the majority in Ingria.

 

Ingria as a whole never formed a state (cf., however, North Ingria); the Ingrians, understood as the inhabitants of Ingria regardless of ethnicity, can hardly be said to have been a nation, although their "nationality" was recognized in the Soviet Union; as a clear-cut ethnic group, the Ingrians proper (Izhorians) are close to extinction together with their language. This notwithstanding, many people still recognize their Ingrian heritage.[2]

 

The historic Ingria covers approximately the same area as Gatchinsky, Kingiseppsky, Kirovsky, Lomonosovsky, Tosnensky, Volosovsky and Vsevolozhsky districts of modern Leningrad Oblast as well as the city of Saint Petersburg.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci ingerii vorbesc limba germana? Si ingerul mortii? Sa ma apuc de invatat germana, ca sa pot negocia cand imi suna ceasul.

 

 

  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci ingerii vorbesc limba germana? Si ingerul mortii? Sa ma apuc de invatat germana, ca sa pot negocia cand imi suna ceasul.

 

 

 

Sau ingerii nici nu exista. Si erau o casta militara in Regatul Oium.

 

Desi la noi Regatul Oium se impartea de raul Danpar sau Nipru, unde era capitala Arhaimar in doua regiuni mari:

 

"Dacia" si "Scitia", in ambele traiau scitii si dacii si gotii. Dacia era in Transilvania, Moldova si parte din Walahia (Walhalla din aceasi mitologie nordica a regiunii locale), iar Scitia era unde sunt vlahii si alti romani pana in nordul krimeei, in fosta Rutenie Alba si Rutenie Rosie, ca regiuni istorice medievale, unde romanii si blahii erau gasiti alaturi de slavi inca din secolele 13-14, si pana tarziu dupa.

 

Dar si in nord, regiunea Ingermanland, de la Baltica, unde in estoniana nativii se numesc "Ingeri" adica exact cum spunem noi in romana la "Angelos".

 

Coincidenta sa fie? Gaut numit la noi ca primul din linia Regala de "Dahae" al Scitilor si regatului Oium de aici, numit Gott la Germani, si God la anglofili pirati. era din nordul Carpatilor, dupa legenda.

 

Ingerul mortii putea fi doar o functie, prin care un trimis al regalitatii din Valahia, sau Walhalla, trimitea pe campul de lupta un german cu sulita (ger = sulita) sa vada cine murise in primele randuri, sau a lasat in urma cei mai multi morti din inamici.

 

Si Valkiriile de asta aveau aripi in mitologie, pentru ca erau de fapt "Ingerii" si luptau cu sulitele (numite ger in limba aceea de aici originara ( Est Gotica )

 

Daca nu mori "bravnic" pe campul de lupta, nu mai te vede Ingerul Mortii, si sa ajungi tu prin Valhalla, ci ajungi in Helheim, iadul unde te ia Zeita Mortii .

 

Ideea este ca si regiunea Ingermanland si Dacia faceau parte din acelasi regat impreuna cu scitii din bulgaria si krimea, sau nordul marii negre. Si "Ingerii Magni" poate insemna tot in limba noastra arhaica (Est Gotica sau Geto-Daca) "Lancierul Mare".

 

Deci Ingerii puteau fi doar capitanii sau "mai marii" alesi sa lupte in fruntea Germanilor, sau Sulitasilor sau lancierilor de atunci.

 

Iar Angelos inseamna doar mesager in limba elenica veche, pentru ca acesti Capitani ai Lancierilor (Ingeri) erau trimisi in afara Daciei la alte civilizatii sau regate, in scop diplomatic. Si ei pastrau la sud, doar forma diplomatica si intelesul functiei de mesager "divin".

 

Iar daca Gaut sau Gott sau Odin era la noi era un "Imparat Divin", cucerind o mare parte din Europa, invingandu'i pe urma si pe Persani si pe Macedoni sau Eleni, (dupa ce spunea Jordanes un Get istoric), capitanii trimisi in sud pentru diplomatie, erau numiti "Mesagerii Divini" sau trimisi de Odin. Si Odin era singurul cu titlul de Divin pentru ca fondase imperiul respectiv aici.

 

Deificat poate. Dar este posibila si varianta pur istorica sau carnala, ce arata ca ingerii nu exista "spiritual" cum se spune prin superstitie si zvonuri recente.

 

Regatul Raiului putea fi si simplul Regat Oium de aici, din Romania.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Germana este un grup de limbi europene. Originea lor se afla in Est Gotica, ce a fost vorbita in regiunea aceasta, si in Dacia si in Regatul Oium istoric.

 

Acum in Germania, limba a evluat diferit, evident. Formele arhaice mai se gasesc in comun, intre limbi germanice, adica romana sau germana, dar in general trebuie sa cauti doar in trecutul istoric, sau limba care acum nu prea mai este vorbita in societate. Adica Est Gotica, sau Gotica Crimeana, sau "geto-daca".

 

Si in plus, Ingerii nu ar fi chemat In "Rai" decat pe cineva din rasele acelea germanice din europa de est.

 

Daca esti din alte rase, cum sunt eu din cea romana, nu prea ai nici o sansa sa fi .... "chosen by death angel"

 

Apropo, de ce exista un anunt jos : "inchiriez vibrator de beton" ?

 

 

Cam ciudate anunturile astea ... sincer. Ma deranjeaza la scris :soc:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×