sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Frumoasa si bestia......crezi ca exista asa ceva? de ce exista femei frumoase langa barbati urati? Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 05

Scris 10 March 2006 - 12:54 PM

fara nici o legatura...doar ca da bine la aparente
0

#32 Utilizator offline   mihaela... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-January 06

Scris 10 March 2006 - 01:48 PM

Vezi postareaMarlboro, la Mar 10 2006, 12:54 PM, a spus:

fara nici o legatura...doar ca da bine la aparente

Si daca are si ea un cont acolo? Mai e valabila teoria ta? :o:
0

#33 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 05

Scris 10 March 2006 - 01:50 PM

Vezi postareamicalutza, la Mar 10 2006, 12:48 PM, a spus:

Si daca are si ea un cont acolo? Mai e valabila teoria ta? :)

tocmai atuncia e valabila teoria mea...cānd ea are si ea cont acolo...contul lui :o:
atuncia o sa aiba vreme si de bestii, si de adonisi, si de literati si de ..ce vreai tu...
0

#34 Utilizator offline   e-X-plorer 

• ochiul critic uneori necesar
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 10 March 2006 - 03:33 PM

Vezi postareathunami, la Mar 8 2006, 08:46 AM, a spus:

Psihologia a analizat in amanunt aceasta problema - atractia intre sexe. S-a constatat ca e ceva normal ca o femeie sa includa in calitatile barbatului dorit si averea. In fond este vorba de selectia naturala! Normal ca un barbat instarit este si capabil, are succes in viata si poate asigura un trai bun si siguranta zilei de maine. E instinctul omului de conservare si supravietuire. Si barbatii se uita la averea femeii, la zestrea ce o va primi, la cat de instariti sunt parintii ei. Bineinteles, daca barbatul e avut nu mai conteaza averea ei. Si uneori nici invers.
A fi frumos sau bun la pat nu asigura o viata buna femeii. Ele vad in astfel de barbati aventura, distractia de moment. Si e normat sa fie asa. Acum, povestile cu frumos, potent, bogat, tanar si fidel raman pentru fetite si baietei.
De altfel, instinctul il duce pe barbat spre prospaturi. Indiferent de varsta exista atractia catre femeia tanara. Si iarasi nu e nimic anormal aici - e natura umana. Dar cunosc si femei care servesc la cina cate un tinerel, si nu stiu de ce nu se scandalizeaza nimeni. Se spune despre tinerei astia ca s-au descurcat, de ce nu s-ar putea spune si despre tinere asa.
Si in regnul animal, masculul care conduce si are toate femelele nu este unul tanar, si unul mai batran, experimentat si puternic.
De fapt cei care fac scandal pe tema asta sunt invidiosi!!!

Cat se poate de adevarat ce spui! In sfarsit un topic pentru care nu ma pot abtine sa spun: Felicitari! :) :o:
0

#35 Utilizator offline   mihaela... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-January 06

Scris 10 March 2006 - 03:35 PM

Vezi postareae-X-plorer, la Mar 10 2006, 03:33 PM, a spus:

Cat se poate de adevarat ce spui! In sfarsit un topic pentru care nu ma pot abtine sa spun: Felicitari! :o: :)

Hihihihihi, ii dai flori lui thunami? Ti-ai schimbat orientare...? :o:
0

#36 Utilizator offline   e-X-plorer 

• ochiul critic uneori necesar
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 14 March 2006 - 08:04 PM

Vezi postareamicalutza, la Mar 10 2006, 03:35 PM, a spus:

Hihihihihi, ii dai flori lui thunami? Ti-ai schimbat orientare...? :spiteful:

...Da mey, nu m-am putut abtine si ce-i cu asta? ;) Nu, acum serios, cand am citit mesajul respectiv, n-am mai stat sa verific cine a fost "in spatele lui" si ce sex are :))) Indiferent de cine/ce este cel/cea care l-a scris/gandit, buchetul de flori ramane valabil pentru IDEEA in sine, cu atat mai mult, sunt impartial si deci apreciez CE A SPUS nu cine a spus-o pt ca, inca o data, chiar nu cunosc cine!
P.S. Dar...daca vrei, iti pot oferi tie 3(TREI) buchete de flori ca sa ma revansez... ce zici? ;)

Vezi postareae-X-plorer, la Mar 14 2006, 08:03 PM, a spus:

...Da mey, nu m-am putut abtine si ce-i cu asta? ;) Nu, acum serios, cand am citit mesajul respectiv, n-am mai stat sa verific cine a fost "in spatele lui" si ce sex are :))) Indiferent de cine/ce este cel/cea care l-a scris/gandit, buchetul de flori ramane valabil pentru IDEEA in sine, cu atat mai mult, sunt impartial si deci apreciez CE A SPUS nu cine a spus-o pt ca, inca o data, chiar nu cunosc cine!
P.S. Dar...daca vrei, iti pot oferi tie 3(TREI) buchete de flori ca sa ma revansez... ce zici? ;)
:stars: :yahoo: :doh:
0

#37 Utilizator offline   X_andra 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-March 06

Scris 26 March 2006 - 03:13 PM

Poate ca in cuplul "frumoasa si bestia" bestia nu trebuie neaparat sa aiba cu 15-20 de ani in plus fata de frumoasa. Pot sa fie de acceasi varsta (ma refer la tineri pana in 35-40 de ani) si el sa fie "panarama" si ea "fotomodel"...aici poate chiar ca e dragoste adevarata.
Nu toate relatiile de acest gen sunt bazate pe materialism. :doh:
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari