Pagina 1 din 1
caseta properties
Scris 04 March 2006 - 08:00 PM
imi poate da cineva un sfat? cand dau clic dreapta pe un dosar si apoi clic pe properties, caseta se deschide extrem de greu. va multumesc.
Scris 11 March 2006 - 06:23 PM
Incearca o reinstalare de windows poate ai un spyware prin computer care iti consuma din resurse sau poate ai Norton care consuma si mai mult
.
Daca nu mai pune 256 MB Ram si o sa vezi diferenta!
Daca nu mai pune 256 MB Ram si o sa vezi diferenta!
Scris 12 March 2006 - 10:53 AM
Wow, excelent sfat.
Sa-si reinstaleze Windows-ul pentru asa o chestie.
Comanda "Properties" se deschide usor/greu in functie de dimnesiunile directorului pentru care ceri aceasta comanda.
Ce dimnesiuni au directoarele in cauza ?
Sa-si reinstaleze Windows-ul pentru asa o chestie.
Comanda "Properties" se deschide usor/greu in functie de dimnesiunile directorului pentru care ceri aceasta comanda.
Ce dimnesiuni au directoarele in cauza ?
Scris 13 March 2006 - 08:11 PM
Pai daca are un spyware si dupa ce a scanat in prealabil si problema persista care crezi ca ar fi solutia? Prima data o reinstalare de windows (parerea mea). Nu stiu de ce unii vad in instalarea windowsului nu stiu ce minunatie. Nu pierzi decat niste programe la care daca esti prevazator ai salvat kiturile pe alta partitie.
Si daca problema persista singura solutie ar fi ceva RAM in plus. Nu cred ca la un calculator "bunicel" trebuie sa astepti ca sa se deschida o fereastra propertires (oricati GB ar avea acel document).
Si daca problema persista singura solutie ar fi ceva RAM in plus. Nu cred ca la un calculator "bunicel" trebuie sa astepti ca sa se deschida o fereastra propertires (oricati GB ar avea acel document).
Scris 14 March 2006 - 12:08 AM
GabyCtn, la Mar 13 2006, 08:11 PM, a spus:
Nu cred ca la un calculator "bunicel" trebuie sa astepti ca sa se deschida o fereastra propertires (oricati GB ar avea acel document). 
Si totusi, trebuie sa astepti, chiar daca e bunicel computerul , in cazul in care folderul are cativa Gb, sa zicem. totusi, mai asteptam detalii din partea lui george.
Scris 14 March 2006 - 11:09 AM
nu e cazul sa reinstalzi sistemul pentru o chestie ca asta...
pentru spyware, sunt removere gratuie, the best la ora actuala e "spy-sweeper"...evaluare 15 zile
apoi mai poti gasi blacklicht pentru rootkits, si un antivirus (bitdefender sau avg, gratuite).
apoi se poate regla memoria virtuala (nu pe C:\), defragmenta discul.
Cu tweakXPUI (gratuit de la microsoft, see power toys pentru XP) mai poti actiona si asupra meniurilor contextuale (click dreapta).
pentru spyware, sunt removere gratuie, the best la ora actuala e "spy-sweeper"...evaluare 15 zile
apoi mai poti gasi blacklicht pentru rootkits, si un antivirus (bitdefender sau avg, gratuite).
apoi se poate regla memoria virtuala (nu pe C:\), defragmenta discul.
Cu tweakXPUI (gratuit de la microsoft, see power toys pentru XP) mai poti actiona si asupra meniurilor contextuale (click dreapta).
Scris 14 March 2006 - 11:13 AM
Catalin_Pop, la Mar 14 2006, 12:08 AM, a spus:
Si totusi, trebuie sa astepti, chiar daca e bunicel computerul , in cazul in care folderul are cativa Gb, sa zicem. totusi, mai asteptam detalii din partea lui george.
Nu cred ca dimensiunea in sine a folderului e importanta..poate sa aibe mai multi GB....din cate stiu eu conteaza cat de multe fisiere ai in el.
Incearca totusi sa dai mai intai o defragmentare a hard-ului si vezi si pe unde ai swap-ul...ca deobicei daca e pus pe alta partitie decat cea pe care e instalat Windows-ul...se va incarca mai greu. Daca nici asa nu merge aplica celelalte solutii prezentate mai sus!
Aceasta postare a fost editata de Spyder: 14 March 2006 - 11:14 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
nero
nero |
yournitemare | 4 | 5.574 |
|
Nu vrea sa se stearga | paulvasilescu | 6 | 6.156 |