M-am gandit sa deschid topicul dupa ce am dat astazi peste un articol despre James Blunt (You're Beautiful, Goodbye My Lover), care a fost capitan in armata britanica, servind in trupele de recunoastere din Kosovo si in Garda calare a Reginei Angliei. Articolul intreg il gasiti aici.
Pagina 1 din 1
Ce nu stiati despre staruri daca descoperiti informatii inedite, postati aici
Scris 04 March 2006 - 12:40 PM
Cred ca despre fiecare vedete se pot gasi informatii, sa le spunem 'interesante' (si nu ma refer la cine cu cine s-a mai tinut de mana
).
M-am gandit sa deschid topicul dupa ce am dat astazi peste un articol despre James Blunt (You're Beautiful, Goodbye My Lover), care a fost capitan in armata britanica, servind in trupele de recunoastere din Kosovo si in Garda calare a Reginei Angliei. Articolul intreg il gasiti aici.
Scris 07 March 2006 - 06:40 PM
Not really. 
Dar daca sursa e semi-credibila... poate mergem pe principiul ca au un sambure de adevar
Dar daca sursa e semi-credibila... poate mergem pe principiul ca au un sambure de adevar
Scris 29 June 2007 - 03:06 PM
Cica ar fi un site cu versuri portugheze si braziliene, Versuri portugheze inedite...toti artistii, toate genurile.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Saragossa Band | Cimpoacă | 1 | 1.728 |
|
E.M.I.L. piese noi | timmyT2 | 0 | 1.356 |
|
Megadeth | shoricika | 1 | 1.056 |
|