sau Inregistrare

• 44 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ce fel de femei va seaca? pt barbati Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 04 March 2006 - 02:49 PM

As vrea sa ne mentinem ontopic , fara sa aruncam cu "sageti" unii in altii. Se discuta la modul general . Multumesc.

Si ca sa nu fiu eu cel care o da pe offtopic, as spune ca nu imi plac femeile (sau fetele) proaste , infumurate (de fapt de obicei daca e proasta e si infumurata) , cele cu o igiena precara si cele care tin neaparat sa poarte haine mulate, desi cu siguranta silueta nu le avantajeaza. Astea ma "seaca" pe mine :flowers: - probabil ca as mai putea adauga cate ceva in aceasta "lista" dar voi reveni pe parcurs.
0

#22 Utilizator offline   cristy_05 

• Traieste clipa nu te lasa influentat de ceilalti!
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-November 05

Scris 04 March 2006 - 04:21 PM

Cele fitoase si cu aere de superioritate!! :flowers:
0

#23 Utilizator offline   Yvo 

• suflet rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 06

Scris 04 March 2006 - 06:49 PM

Mie nu-mi plac cele si cei care cred ca le stiu pe toate.............. :flowers:
0

#24 Utilizator offline   Sei Shonagon 

• Alter Ego
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-March 06

Scris 04 March 2006 - 09:48 PM

Cele fara simtzul umorului... parca n-ar fi sexy sa ai simtzul umorului, sau parca le lipsesc conexiunile necesare dintre neuroni, nu stiu explicatzia dar sunt foarte plictisitoare, cred ca si pentru barbati, oricat de multe alte calitati ar avea... :flowers: La mine testul e urmatorul: spun un banc despre femei, daca persoana, femeie fiind, rade, atunci ok, pot comuncia cu ea, daca nu...no comment. Autoironia, ca forma a umorului...dar deja e alta tema :)
0

#25 Utilizator offline   mihaela... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-January 06

Scris 04 March 2006 - 09:50 PM

Vezi postareaSei Shonagon, la Mar 4 2006, 09:48 PM, a spus:

Cele fara simtzul umorului... parca n-ar fi sexy sa ai simtzul umorului, sau parca le lipsesc conexiunile necesare dintre neuroni, nu stiu explicatzia dar sunt foarte plictisitoare, cred ca si pentru barbati, oricat de multe alte calitati ar avea... :flowers: La mine testul e urmatorul: spun un banc despre femei, daca persoana, femeie fiind, rade, atunci ok, pot comuncia cu ea, daca nu...no comment. Autoironia, ca forma a umorului...dar deja e alta tema :)

Ai dreptate, e alta tema. Si chiar interesanta. De ce nu lansezi un topic nou?
Bine ai venit pe roportal!
0

#26 Utilizator offline   e-X-plorer 

• ochiul critic uneori necesar
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 05 March 2006 - 11:18 PM

Vezi postareaCatalin_Pop, la Mar 4 2006, 02:49 PM, a spus:

As vrea sa ne mentinem ontopic , fara sa aruncam cu "sageti" unii in altii. Se discuta la modul general . Multumesc.

Si ca sa nu fiu eu cel care o da pe offtopic, as spune ca nu imi plac femeile (sau fetele) proaste , infumurate (de fapt de obicei daca e proasta e si infumurata) , cele cu o igiena precara si cele care tin neaparat sa poarte haine mulate, desi cu siguranta silueta nu le avantajeaza. Astea ma "seaca" pe mine :flowers: - probabil ca as mai putea adauga cate ceva in aceasta "lista" dar voi reveni pe parcurs.

... exista defecte mult mai mari la o femeie decat o inteligentza insuficienta, o igiena precara sau unele lipsuri de bun gust. Rautatea ascunsa si interesele obscure raman cele mai serioase probleme...

Apelativele dragostoase din regnul animal si dezbaterea bunului simt al celor care posteaza - pe PM te rog

Aceasta postare a fost editata de Shur'tugal: 06 March 2006 - 10:37 AM

0

#27 Utilizator offline   umbrella 

• Umbrella
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-December 05

Scris 06 March 2006 - 11:02 AM

Pot sa postez si eu aici????
Uite ca pot :yahoo:

ce ma seaca pe mine:
- ipocritele & co
- femeile care se ataca imediat si sunt mult prea feministe("mi-am rupt o unghie si e numai vina barbatilor")
- cele care se cred frumoase dar daca le compari cu maimutele jignesti saracele animale
0

#28 Utilizator offline   cronX 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 03-April 06

Scris 07 April 2006 - 10:39 AM

Vezi postarearamonica_a, la Mar 6 2006, 12:02 PM, a spus:

Pot sa postez si eu aici.
Uite ca pot :offtopic:

ce ma seaca pe mine:
- ipocritele & co
- femeile care se ataca imediat si sunt mult prea feministe("mi-am rupt o unghie si e numai vina barbatilor")
- cele care se cred frumoase dar daca le compari cu maimutele jignesti saracele animale
Ai uitat calificativul de proaste....in rest perfect de acord...:ok:)))
0

#29 Utilizator offline   Tristan 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-April 06

Scris 07 April 2006 - 10:49 AM

Femeile care cred ca pot avea totul,femeile care nu se epileaza :ok: (all over) femeile mincinoase,prefacute,care iti zambesc si ti-o trag pe la spate.Nu vreau sa generalizez,si imi cer scuze anticipat daca voi jigni partea feminina a acestui form :offtopic: ,urasc femeia..Deocamdata........ :crazy:
0

#30 Utilizator offline   Her 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-March 06

Scris 07 April 2006 - 10:51 AM

Ma seaca: proastele, fitoasele, fitoasele si proastele (cea mai tare combinatie!!!) si, in sfarsit, poastele si fitoasele...
0

Impartaseste acest subiect:

• 44 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis il tine prea mult Doamna Babe  58 12.346
Replici noi cate fete are dragostea? just a girl  9 6.579
Topic inchis se cunoaste? denisssa  290 21.967
Hot Topic (New) Cat de important a ramane primul barbat (prima femeie) din viata noastra?
primul (prima) cu care ati facut dragoste
Marissa  82 16.255
Topic inchis relatii interrasiale ioana_s  18 7.916