DarkBringer, la Jan 14 2007, 02:16 PM, a spus:
Nu jignesc niciodata fara vreun motiv intemeiat sau gratuit si nici nu initiez asemenea tehnici primitive....
nu mai jigni deloc.
Ce legatura are guvernul cu situatia se gaseste tara, cam asa suna.
guvernul conduce o tara, eu nu conduc si nici nu vreau sa conduc dezbaterile pe roportal. cum ar fi sa discuti numai despre ce vreau eu?
Nu sunteti d-voastra moderatoare? Sau nu puteti lua masuri?
esti deja gica-contra. n-am luat masuri sa tin sectiunea in frau? si te intreb a nu stiu cata oara - daca tot iti pasa asa de tare de sectiunea asta, de ce n-am primit niciodata un mesaj de la tine in care sa-mi semnalezi vreo problema ?
Nu este carnetul oglinda elevului?
ba da, si roportalul oglinda utilizatorilor.
Hotarastete, provocat sau initiat pentru ca diferenta este cam mare.
si si, ca sa nu mai ai dubii.
Mai bine ati incerca sa cautati cauza, nu sa va pierdeti timpul in cautarea unor efecte perimate.
ok, daca te incalzeste cu ceva, de acum incolo pe cine prind ca initiaza certuri, off-topicuri sau jigneste cu/fara motiv, il trec pe previzualizare pe timp nelimitat. cauza sunt cativa utilizatori, ii scot pe aia si am rezolvat, nu mai trebuie sa alerg prin sectiune sa inlatur efectele - mesajele aiurea. e bine asa?
si gata, nu mai polemizez cu tine, ca nu vad sensul discutiei. daca ai inteles ceva, bine, daca nu, asta este. mai mult n-am ce sa fac.