Am reinstalat windows-ul xp in calculator iar la butare i-mi arata ca am doua sisteme de windows.Primul merge al 2 -lea nu.Ce pot face sa scap de fereastra asta?
va multumesc.
Pagina 1 din 1
Probleme la boot-are
Scris 11 March 2006 - 06:25 PM
Poti formata partitia pe care ai al 2-le windows pe care nu il folosesti.
Scris 11 March 2006 - 06:52 PM
Ia incearca asta: clic dreapta pe My Computer-Advanced-Startup and Recovery-Settings si ai acolo la System startup : default operating system. Da edit si sub operating system ai sa ai 2 randuri; sterge -l pe cel care crezi ca nu-ti merge si dai un restart.
P.S. Ai grija ce stergi pe acolo, ca nu cumva sa instalezi din nou windowsul
P.S. Ai grija ce stergi pe acolo, ca nu cumva sa instalezi din nou windowsul
Scris 18 March 2006 - 11:51 AM
Sau editeaza fisierul boot.ini de pe C:\ (fisierul e considerat important pt. sistemul tau de operare asa ca va trebui sa selectezi si debifezi de la "Tools"-> "Folder Options" -> "View" "Show hidden files" si "Hide protected operating system files".
varinata de sus e mult mai simpla..insa in ambele cazuri incearca sa tii cont de sfatul de mai sus (acela scris cu bold)
Un sfat: daca formatezi partitia pe care ai cel de-al doilea Windows MBR nu se schimba; deci tot nu scapi de acel "meniu" care-ti apare la inceput. Incearca sa eviti formatarea..pana nu ai reusit sa clarifici MBR-ul.
varinata de sus e mult mai simpla..insa in ambele cazuri incearca sa tii cont de sfatul de mai sus (acela scris cu bold)
Un sfat: daca formatezi partitia pe care ai cel de-al doilea Windows MBR nu se schimba; deci tot nu scapi de acel "meniu" care-ti apare la inceput. Incearca sa eviti formatarea..pana nu ai reusit sa clarifici MBR-ul.
Aceasta postare a fost editata de ALX: 18 March 2006 - 11:53 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Anttony | 1 | 909 |
|
software care arata data | predator | 9 | 6.680 |
|