sau Inregistrare

• 41 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Adoptia in cuplurile de homosexuali. Ce parere aveti? Evaluare topic: * * * - -

#21 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 08 March 2006 - 09:33 AM

Vezi postareathunami, la Mar 8 2006, 09:27 AM, a spus:

a doi sescreierati?

Barbatii sunt descreierati??? :yahoo:
0

#22 Utilizator offline   cristy_05 

• Traieste clipa nu te lasa influentat de ceilalti!
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-November 05

Scris 08 March 2006 - 11:29 AM

Vezi postareathunami, la Mar 8 2006, 11:27 AM, a spus:

O astfel de adoptie este impotriva drepturilor fundamentale ale copilului. Daca in cazul a doua femei ar mai merge, cum poti lasa un copil pe mana a doi sescreierati? Un astfel de copil e condamnat din start la o viata anormala.
Dar ce sa mai lungim vorba, sunt total impotriva.

Adica ce vrei sa zici ca homosexuali ar fii bine sa ii condamne toata lumea pt ce fac?Eu nu cred ca ar fii bine sa ii condamnam pt ca homosexualitatea este o boala nu este vina lor ca nu sunt atrasi de femei!Daca tie nu o sa iti mai placa sa stai in compania unei femei ce o sa faci?Incerci sa gasesti un barbat cu care sa te simti bine langa el!!Desi nu cred ca ar putea sa creasca un copil pt ca ar da un exemplu prost al copilului si i-ar da peste cap orientarea sexuala a acestuia! :P :flowers:
0

#23 Utilizator offline   Amelie:)moi 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-January 07

Scris 20 January 2007 - 12:54 PM

Vezi postareadeea_s, la Mar 1 2006, 10:33 PM, a spus:

Nu ma prea incanta ideea.Acel copil va fi influentat prin comportamentul parintilor si`i va fi afectata orientarea sexuala.Va fi privit in mod ciudat din cauza ca este diferit de ceilalti copii ai caror parinti sunt de sexe diferite.Sincer nu mi se pare o solutie buna pt un copil chiar daca practic nu i`ar lipsi nimic de ordin material,psihicul lui va fi dezechilibrat din cauza mentalitatilor oamenilor si a prejudecatilor.

un copil nu isi alege orientarea in functie de cea a parintilor.s-au facut cercetari pe cazuri existente in diverse familii homosexuale...iar copiii acestora erau intr-adevar unii cu aceleasi orientari ca ale parintilor,altii cu orientari heterosexuale...nu este o regula...cat despre cum este privit de ceilalti mai putin conteaza daca familia il sprijina si va reusi sa impuna respect in fata celorlalti .. mai mult as spune ca nu trebuie sa judecam numai in functie de cei care nu ii vor accepta cat vor si oameni care ii vor privi cat se poate de normal indiferent care ar fi provenienta lor...
0

#24 Utilizator offline   dark_pearl 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-December 06

Scris 20 January 2007 - 01:56 PM

un copil intr-un cuplu de homosexuali sau lesbiene? :o: parerea mea este ca e e cea mai mare pedeapsa pentru un copil acest lucru.saracul poate ramane cu sechele pe viata ;)
0

#25 Utilizator offline   gramonman 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 08-January 07

Scris 20 January 2007 - 05:49 PM

Vezi postareadark_pearl, la Jan 20 2007, 02:56 PM, a spus:

un copil intr-un cuplu de homosexuali sau lesbiene? :o: parerea mea este ca e e cea mai mare pedeapsa pentru un copil acest lucru.saracul poate ramane cu sechele pe viata ;)

Vorbesti din experienta proprie? Cunosti macar un singur copil infiat de un cuplu de homosexuali?
0

#26 Utilizator offline   Twinky 

• Angels fall first
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 20 January 2007 - 08:13 PM

De ce ar fi o pedeapsa pentru un copil sa fie crescut de parinti homosexuali? Poate fi o atmosfera mai normala in acea familie, decat intr-una in care parintii sunt alcoolici, sau violenta e in floare.
Atata timp cat copilului ii e oferita dragoste si atentie, de ce ar fi un lucru rau? De ce unii oameni nu ar avea dreptul sa fie parinti, doar pentru ca orientarea lor sexuala nu e conforma majoritatii?
0

#27 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 20 January 2007 - 11:36 PM

Si eu sunt categoric impotriva.
Ma gandesc cum ar fi fost sa fiu eu crescuta de un cuplu gay:deja,ma ia scarba,cand ma gandesc...cum sa-i vad pe aia doi,ca se maimutaresc in fata mea?Si se mai si pupa,sau se mangaie pe ,,spate"...bine ca nu s-a intamplat...Doamne'ajuta!
0

#28 Utilizator offline   Knut 

• Sense
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-December 06

Scris 21 January 2007 - 11:13 AM

copilul invata prin imitare. El vede cum parintii isi exercita rolurile in familie: rolul de tata, mama, sot, sotie. Este foarte probabil ca atunci cand va deveni adult sa imite aceeasi performanta de rol pe care a invatat-o in etapa de socializare primara, adica in familie. Atunci este evident riscul: un copil crescut intr-o familie de homosexuali (femei sau barbati) va invata doar unul dintre roluri, si ii va fi foarte greu, atunci cand isi va intemeia propria familie, sa-si exercite rolurile pe care le implica aceasta. Se va lupta deci cu ambiguitatea de rol (va avea incertitudini in ceea ce priveste rolurile pe care trebuie sa le indeplineasca).
De aceea sunt de parere ca ar trebui sa se evite pe cat posibil astfel de adoptii. Intr-adevar, sunt de acord ca decat sa creasca intr-o casa de copii, mai bine intr-o familie de homosexuali. Dar trebuie, atunci cand se face o astfel de adoptie, sa se ia in considerare faptul ca acel copil va creste intr-o familie atipica. Ceea ce nu este bine si ceea ce, la un moment dat si in anumite conditii, poate duce la delicventa.
0

#29 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 21 January 2007 - 11:33 AM

Vezi postareagramonman, la Jan 20 2007, 07:49 PM, a spus:

Vorbesti din experienta proprie? Cunosti macar un singur copil infiat de un cuplu de homosexuali?

apropo, tu cunosti ? ...

stii care sunt riscurile pentru acel copil ?

uneori ma intreb ce-i mai bine , sa fi crescut de stat sau de un cuplu gay ?
0

#30 Utilizator offline   ISIS76 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-November 06

Scris 21 January 2007 - 01:23 PM

Sunt impotriva adoptiilor de catre cuplurile de homosexuali sau lesbiene ...
Consider ca intotdeauna trebuie sa primeze interesul copilului ... Parerea mea e ca un copil care deschide ochii pe parinti si acestia sunt homosexuali sau lesbiene pt. acel copil relatia parintilor va fi normalitate pt. ca traieste intr-un astfel de mediu pana la o anumita varsta ... Asta nu inseamna ca acel copil nu ar putea avea f. multe pe plan material , nu ar putea fi ingrijit bine dar nu asta e problema ... Educatia si influenta familiala este un factor decisiv in formarea copilului iar mediul homosexual ar putea in primul rand conduce la confuzie dar si la indrumarea copilului spre insusirea relatiilor homosexuale...

Am observat multe mesaje scrise de fete/femei in care spun ca nu sunt de acord cu adoptia in cuplurile homosexuale dar ca sunt de acord cu adoptia in cuplurile de lesbiene ... Pt mine e acelasi lucru (homosexuali , lesbiene) dar voi dati dovada de "misoginism" feminin aici
0

Impartaseste acest subiect:

• 41 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Criza de identitate la barbati Alene alebas  22 4.438
Replici noi Sinceritate sau Aparente?
Care e cheia unei intalniri de succes?
hipnotiq  11 2.814
Hot Topic (New) Ce transmit femeile?
Cand isi rasucesc parul, cand isi incruciseaza picioarele, cand zambes
bydy  27 9.719
Hot Topic (New) Forumul si amprenta lui din vietile noastre nightwish  166 11.870
Hot Topic (New) Cand se simt barbatii singuri? catherinedeneuve  148 9.215