Sunt femeile materialiste? chestionar pt barbati
Scris 01 March 2006 - 07:11 PM
Cred ca am sa ajung materialista doar ca sa ma incadrez in categoria ta majoritara de femeie materialista!
De ce nu faci si un chestionar pt femei sa vezi daca barbatii sunt materialisti? Sau ce vrei sa spui, ca nu ai vazut barbati materialisti in aceeasi proportie?
PS: Eu cred ca esti misogin...si cred ca nu gresesc.
Scris 01 March 2006 - 08:39 PM
Scris 01 March 2006 - 09:05 PM
Daca toate femeile ar fi materialiste nu ar rezista in tara asta de rahat la cati sarantoci sunt. Ati ramane numai voi si atunci ar tb sa deschideti un topic sa cereti sfaturi despre relatiile intre homosexuali.
Scris 02 March 2006 - 12:48 AM
ariana2006, la Mar 1 2006, 09:05 PM, a spus:
Daca toate femeile ar fi materialiste nu ar rezista in tara asta de rahat la cati sarantoci sunt. Ati ramane numai voi si atunci ar tb sa deschideti un topic sa cereti sfaturi despre relatiile intre homosexuali.
...Pay tocmai din cauza nivelului de trai "de rahat" romancele au devenit mai materialiste decat femeile din tarile superdezvoltate (desi, repet, inca nu cunosc foarte bine mentalitatile tinerelor femei din occident, dar oricum, incep sa ma preocupe). Cu toate ca barbati care n-au probleme cu banii, ca sa nu zic bogati (mai ales daca ne referim la cei sub 30 de ani) sunt undeva sub 20% din totalul romanilor, asta tot n-ar fi o problema pt romancele noastre destepte si perverse: cum o mai veche melodie a celor de la Antract spunea in textul ei "ca 1 din 5 femei e acceptabila incat s-o vrei, deci avem tot cam ~20% din femei care "intra in calcul". De ce? Pentru ca restul de ~80% sunt fie urate, fie cu un IQ mult sub medie, fie cu pb. psihice, fie cu alte defecte. Statistic vorbind, e relativ simplu: ~20% din barbatii romani au un venit lunar peste salariul mediu pe economie (adica 220euro/luna) chiar daca nu in toate cazurile acesti bani sunt munciti de ei (mai putzin conteaza) deci se poate spune ca 'au cu ce" ; ~20% din romance au din toate cate ceva (si cred ca ponderea de "una din 5 femei' n-a fost spusa doar de dragul rimei!) deci... s-au gasit cuplurile. In rest, cei cu bani (deci, repet, nu neaparat bogati) pleaca impreuna cu "elitele", saracii raman cu "rebuturile". Bineinteles ca ce-am spus eu nu este batut in cuie, chiar daca am facut un calcul! Aceasta este doar o regula, desigur ca sunt si multe exceptzii si noi stim asta! Dar, luata in mare, viata pentru cei mai multzi romani suna in felul urmator: "banii si cu fetele/ne mananca zilele"
Aceasta postare a fost editata de e-X-plorer: 02 March 2006 - 01:25 AM
Scris 02 March 2006 - 01:40 AM
e-X-plorer, la Mar 1 2006, 08:39 PM, a spus:
e-X-plorer, la Mar 2 2006, 12:48 AM, a spus:
Te contrazici, vezi? nu ai cum sa faci comparatie intre o cunoscuta si o necunoscuta. hotararea rapid, ca esti baiat mare!
e-X-plorer, la Mar 2 2006, 12:48 AM, a spus:
daca ai sti cati barbati cu bani prefera astfel de femei celor normale cat de cat la cap si nematerialiste si curate si gingase.. etc Eu inca ma mir..
Femeile sunt materialiste da si nu.. e rost are catalogarea? Se stie insa ca barbatul va da ce va avea, are bani, are parte de femei materialiste, are sentimente nobile, la fel: pe masura. Fiecare primeste CE MERITA!
Apropo' "materialista" are termen de comparatie?
Scris 02 March 2006 - 06:32 PM
Dulcica, la Mar 2 2006, 01:40 AM, a spus:
daca ai sti cati barbati cu bani prefera astfel de femei celor normale cat de cat la cap si nematerialiste si curate si gingase.. etc Eu inca ma mir..
Femeile sunt materialiste da si nu.. e rost are catalogarea? Se stie insa ca barbatul va da ce va avea, are bani, are parte de femei materialiste, are sentimente nobile, la fel: pe masura. Fiecare primeste CE MERITA!
Apropo' "materialista" are termen de comparatie?
...Sunt multe de spus. Mai revin (cand mai am timp;)
Scris 02 March 2006 - 07:57 PM
Off topic: te-ai gandit vreodata la ce ai pierdut ca nu ai vrut sa dai 30.000 pe ciocolata fetei?
Scris 02 March 2006 - 08:36 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Va rog, un sfat, orice...
Cam asa suna povestea mea de iubire... |
zachaoswithin | 100 | 13.691 |
|
va rog ajutati-ma |
IloveShopping | 134 | 70.238 |
|
ce faci cand o persoana se baga in relatia voastra?pana unde poti ajunge?
pareri...sfaturi |
Desert_Rose | 18 | 5.616 |
|
|
Decebal88 | 231 | 13.809 |
|
De multe ori ea e vinovata...dar daca chiar nu stia in ce se baga? |
Aleinad Anad | 402 | 32.314 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS