sau Inregistrare

• 77 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Sunt femeile materialiste? chestionar pt barbati Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   kosfunny 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-January 06

Scris 01 March 2006 - 05:48 PM

Fetele "adevarate" vor sa stie daca sunt minoritare sau nu!
0

#2 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 01 March 2006 - 07:11 PM

Foarte inteligent topicul kosfunny! Ne faci firma de ras inca inainte de a o concepe! :P :P
Cred ca am sa ajung materialista doar ca sa ma incadrez in categoria ta majoritara de femeie materialista! :P
De ce nu faci si un chestionar pt femei sa vezi daca barbatii sunt materialisti? Sau ce vrei sa spui, ca nu ai vazut barbati materialisti in aceeasi proportie? :huglove:
PS: Eu cred ca esti misogin...si cred ca nu gresesc. :)
0

#3 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 01 March 2006 - 07:22 PM

Vezi postareakosfunny, la Mar 1 2006, 05:48 PM, a spus:

Fetele "adevarate" vor sa stie daca sunt minoritare sau nu!

Mai bine puneai un chestionar!!!!
0

#4 Utilizator offline   e-X-plorer 

• ochiul critic uneori necesar
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 01 March 2006 - 08:39 PM

...Raspunsul meu la acest topic e DA, DE CE NU? :huglove: Si spun asta pentru ca sunt convins ca minim 51% din femei (cel putin la noi, in Ro pt ca pe cele din afara inca nu le cunosc suficient cat sa-mi dau cu parerea) ar gandi/reactiona in acest fel atunci cand ar avea de-a face cu un domn "generos" si deosebit de potent ...din pct de vedere financiar, bineinteles! :)
0

#5 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 01 March 2006 - 09:05 PM

Nu sunt barbat, dar nici nu vad vreun chestionar pe aici asa ca...
Daca toate femeile ar fi materialiste nu ar rezista in tara asta de rahat la cati sarantoci sunt. Ati ramane numai voi si atunci ar tb sa deschideti un topic sa cereti sfaturi despre relatiile intre homosexuali.

#6 Utilizator offline   e-X-plorer 

• PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 02 March 2006 - 12:48 AM

Vezi postareaariana2006, la Mar 1 2006, 09:05 PM, a spus:

Nu sunt barbat, dar nici nu vad vreun chestionar pe aici asa ca...
Daca toate femeile ar fi materialiste nu ar rezista in tara asta de rahat la cati sarantoci sunt. Ati ramane numai voi si atunci ar tb sa deschideti un topic sa cereti sfaturi despre relatiile intre homosexuali.

...Pay tocmai din cauza nivelului de trai "de rahat" romancele au devenit mai materialiste decat femeile din tarile superdezvoltate (desi, repet, inca nu cunosc foarte bine mentalitatile tinerelor femei din occident, dar oricum, incep sa ma preocupe). Cu toate ca barbati care n-au probleme cu banii, ca sa nu zic bogati (mai ales daca ne referim la cei sub 30 de ani) sunt undeva sub 20% din totalul romanilor, asta tot n-ar fi o problema pt romancele noastre destepte si perverse: cum o mai veche melodie a celor de la Antract spunea in textul ei "ca 1 din 5 femei e acceptabila incat s-o vrei, deci avem tot cam ~20% din femei care "intra in calcul". De ce? Pentru ca restul de ~80% sunt fie urate, fie cu un IQ mult sub medie, fie cu pb. psihice, fie cu alte defecte. Statistic vorbind, e relativ simplu: ~20% din barbatii romani au un venit lunar peste salariul mediu pe economie (adica 220euro/luna) chiar daca nu in toate cazurile acesti bani sunt munciti de ei (mai putzin conteaza) deci se poate spune ca 'au cu ce" ; ~20% din romance au din toate cate ceva (si cred ca ponderea de "una din 5 femei' n-a fost spusa doar de dragul rimei!) deci... s-au gasit cuplurile. In rest, cei cu bani (deci, repet, nu neaparat bogati) pleaca impreuna cu "elitele", saracii raman cu "rebuturile". Bineinteles ca ce-am spus eu nu este batut in cuie, chiar daca am facut un calcul! Aceasta este doar o regula, desigur ca sunt si multe exceptzii si noi stim asta! Dar, luata in mare, viata pentru cei mai multzi romani suna in felul urmator: "banii si cu fetele/ne mananca zilele" :huglove: Desi...uneori am senzatia ca un BMW nou sa-ti cumperi e mai usor... :)

Aceasta postare a fost editata de e-X-plorer: 02 March 2006 - 01:25 AM

0

#7 Utilizator offline   Dulcica 

• ce bine ca sunt..
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-February 05

Scris 02 March 2006 - 01:40 AM

Vezi postareae-X-plorer, la Mar 1 2006, 08:39 PM, a spus:

...Raspunsul meu la acest topic e DA, DE CE NU? :) Si spun asta pentru ca sunt convins ca minim 51% din femei (cel putin la noi, in Ro pt ca pe cele din afara inca nu le cunosc suficient cat sa-mi dau cu parerea) ar gandi/reactiona in acest fel atunci cand ar avea de-a face cu un domn "generos" si deosebit de potent ...din pct de vedere financiar, bineinteles! :P

Vezi postareae-X-plorer, la Mar 2 2006, 12:48 AM, a spus:

...Pay tocmai din cauza nivelului de trai "de rahat" romancele au devenit mai materialiste decat femeile din tarile superdezvoltate (desi, repet, inca nu cunosc foarte bine mentalitatile tinerelor femei din occident, dar oricum, incep sa ma preocupe).

Te contrazici, vezi? nu ai cum sa faci comparatie intre o cunoscuta si o necunoscuta. hotararea rapid, ca esti baiat mare!

Vezi postareae-X-plorer, la Mar 2 2006, 12:48 AM, a spus:

Pentru ca restul de ~80% sunt fie urate, fie cu un IQ mult sub medie, fie cu pb. psihice, fie cu alte defecte. Statistic vorbind, e relativ simplu

daca ai sti cati barbati cu bani prefera astfel de femei celor normale cat de cat la cap si nematerialiste si curate si gingase.. etc Eu inca ma mir..

Femeile sunt materialiste da si nu.. e rost are catalogarea? Se stie insa ca barbatul va da ce va avea, are bani, are parte de femei materialiste, are sentimente nobile, la fel: pe masura. Fiecare primeste CE MERITA! :huglove: ce bafta pe noi... De exemplu, un coleg de-ai mei cu cercei si in scarita si in nicovala din ureche, un om cam penibil de "teribil" dar istet, oarecum, se plangea ca fetele sunt materialiste! Cine poate, sesizeaza si nuanta!

Apropo' "materialista" are termen de comparatie?
0

#8 Utilizator offline   e-X-plorer 

• PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 02 March 2006 - 06:32 PM

Dulcica, wait! Ok, imi cer scuze, recunosc ca m-am exprimat in graba, dar ce vroiam sa spun stiu si acuma! :) Spuneam ca nu le cunosc f bine pe fetele din afara (per ansamblu) pt ca, sincer sa fiu nu prea am umblat/locuit in afara Romaniei, desi mi-am dorit f mult, pt ca nu am prea avut bani :vava: DAR, ma pot laudsa totusi, cu un mic sejur in Ungaria si Austria si aproape o luna de zle in Suedia... si sa ne oprim aici: Acum aproape 3 ani de zile, am fost cu un var bun de-al meu intr-un oras cochet din sudul extrem al Suediei (Malmo) la niste mai vechi prieteni de-ai nostri dar, desi am stat doar 4 sapramani, am reusit sa le cunosc pe fetele si femeile tinere din Suedia (deci numai pe ele, ma limtez, da?) mult mai repede decat ma asteptam! Si nu de putine ori, impresia placuta pe care mi-au lasat-o nu atat prin aspectul fizic (frumusetea scandinava, desi mult mai mediatizata, in realitate este sub frumusetea romancelor noastre) cat prin comportament si mai ales prin libertatea mult mai mare in gandire, m-a facut sa regret ca m-am nascut in Romania. Vreau sa spun ca in mai putzin de-o luna, am avut acolo unlipici la fete, cum nu avusesem niciodata la mine in tara! Au fost relatii scurte...one night stand chiar... relatii stabile, sunt sigur ca reuseam sa am, dar daca nu stateam acolo, de ce sa ne mai chinuim?! In Swedia, vreau sa spun, ca am fost 1-a data pt mine cand am fost curtat de o fata (pardon, de doua!). Cat de serios pot, spun ca mi se faceau ochi dulci pe strada! Nu simteam nici o urma de repulsie sau refuz pe fetzele lor cand ma uitam eu dupa ele! Greu de crezut, nu...? Barbatii suedezi, sunt, intr-adevar mai increzuti decat noi si un pic cam mototoli. Dar, totusi! Puteti spune ca suedezele sunt curve? Stiau sau banuiau alea ca eram cu banul pe mine, cand, sa nu uit sa mentionez, umblam imbracat la modul cel mai banal posibil... tin si acum minte ca, jeaca pe care o purtam era o imitatzie ceva mai reusita de Nike :P Mai mult, o fetelor si femeilor de acolo, nu le platesc consumatia barbatii! Decat in cazuri exceptionale! Daca te oferi sa-i platest paharul de Cola, la fel ca si cel de Don Perignon unei scandinave, mai ales in situatia cand nu va cunoasteti de multa vreme, se va supara foc! Va crede ca o consideri femeie usoara si se va ofensa! Si mai mult, daca a fost ideea ei sa iesiti undeva intr-o seara, ea plateste! F probabil ca si in Germania se gandeste la fel, desi n-am fost acolo :P Pana la urma zicala "a plati nemteste" nu e o vorba'n vant, mai ales ca se aplica si intre persoanele de sex opus! Cand m-am intors in tara, chiar mi-a parut rau. Mai ales ca, la 2 saptamani de la intoarcere (acasa, in Cta), mi-am un blind-date cu o fata de pe mIRC, am iesit cu ea la o pizzerie cocheta din oras si, dreaq sa ma ia, chiar nu mi-am dat seama cum de-am platit nemteste! :cheer:)) Adik doar partea mea! Atat mi-a trebuit... A 2-a intalnire clar ca n-am mai }{ ! Ca sa nu mai spun in ce fel mi-a reprosat a 2-a zi la telefon, cat de nesimtit am fost de nu i-am platit ciocolata... Interesant ca in acea seara n-a dat de inteles nimic rau, ba mai mult s-a lasat condusa acasa, m-a }{ la plecare... In fine...mai mult n-o lungesc. Ramane clar ca la noi in Romania, la o intalnire cu o fata nu prea se merge cu mai putin de 50RON la tine! (raportat la inflatia de la data acestui mesaj; daca va fi nevoie, voi reactualiza :P ).

Vezi postareaDulcica, la Mar 2 2006, 01:40 AM, a spus:

Te contrazici, vezi? nu ai cum sa faci comparatie intre o cunoscuta si o necunoscuta. hotararea rapid, ca esti baiat mare!

daca ai sti cati barbati cu bani prefera astfel de femei celor normale cat de cat la cap si nematerialiste si curate si gingase.. etc Eu inca ma mir..

Femeile sunt materialiste da si nu.. e rost are catalogarea? Se stie insa ca barbatul va da ce va avea, are bani, are parte de femei materialiste, are sentimente nobile, la fel: pe masura. Fiecare primeste CE MERITA! :huglove: ce bafta pe noi... De exemplu, un coleg de-ai mei cu cercei si in scarita si in nicovala din ureche, un om cam penibil de "teribil" dar istet, oarecum, se plangea ca fetele sunt materialiste! Cine poate, sesizeaza si nuanta!

Apropo' "materialista" are termen de comparatie?

...Sunt multe de spus. Mai revin (cand mai am timp;)
0

#9 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 02 March 2006 - 07:57 PM

Asta numesti tu materialism, e-X-plorer?!?! Inseamna ca si bunica mea a fost materialista ca ii platea curtezanul prajitura cand mergeau la cofetarie.

Off topic: te-ai gandit vreodata la ce ai pierdut ca nu ai vrut sa dai 30.000 pe ciocolata fetei? :huglove:

#10 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 02 March 2006 - 08:36 PM

cred ca toti suntem cate putin materialisti ca sa fim seriosi degeaba e dragoste daca murim amandoi de foame... dar esti materialist pana in momentul in care amandoi munciti pentru banii care ii cheltuiti amandoi...
0

Impartaseste acest subiect:

• 77 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Va rog, un sfat, orice...
Cam asa suna povestea mea de iubire...
zachaoswithin  100 13.691
Topic inchis Atasamente Cum pot sa il fac sa ma iubeasca ?
va rog ajutati-ma
IloveShopping  134 70.238
Replici noi ce faci cand o persoana se baga in relatia voastra?pana unde poti ajunge?
pareri...sfaturi
Desert_Rose  18 5.616
Topic inchis Atasamente 21 decembrie - ziua Orgasmului Global Decebal88  231 13.809
Hot Topic (New) Atasamente Amanta...ce prezumtie ii dati?
De multe ori ea e vinovata...dar daca chiar nu stia in ce se baga?
Aleinad Anad  402 32.314