Sari la conținut
Forum Roportal
Andrea27

Sterilitate secundara dupa infectia cu chlamydia tracomatis

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna seara.

Pentru ca trec printr-o perioada foarte grea, m-am hotarat sa deschid acest topic in speranta ca poate cineva care a trecut printr-o situatie similara poate sa impartaseasca experienta traita si poate asa sa imi dea si mie o mica speranta.

In toamna anului 2010 am fost diagnosticata cu Chlamidia. Am urmat tratamentul atat eu cat si sotul. Dar la repetarea testului, a iesit pozitiv. Pe langa Chlamidia am primit tratament si pentru Eschericia coli si Ureaplasma urealyticum. De Chlamidia am scapat intr-un final dar la repetarea analizelor in decursul unui an am fost tratata de mai multe ori de Ureaplasma urealyticum, de care sunt infectata si acum si de care nu mai scap. Dupa fiecare tratament antibiotic a aparut si Candida ( albicans si glabrata). M-au terminat psihic aceste bpli, in special pentru ca imi doresc un copil foarte mult. Acum inca am dureri in abdomenul inferior, in perioada menstruala nu rezist fara analgezice din cauza durerii. La contactul sexual uneori durerile sunt atat de puternice incat nu pot sa ma misc. Mucusul cervical lipseste iar de lubrifierea naturala nici nu mai poate fii vorba. Analizele hormonale au iesit bine, lafel si spermatograma sotului.

Am consultat mai multi medici dar parerile au fost impartite. Trebuie sa mentionez ca locuiesc in Viena. Un doctor profesor mi-a spus ca nu am nevoie de Laparoscopie si ca e mai bine sa astept. Ultimul medic la care am fost m-a asigurat ca cel mai bine pt mine ar fii sa fac Laparoscopia si Pelviscopia. Sunt programata luna viitoare pt aceste interventii cu diagnosticul sterilitate secundara.

Nu stiu cum am ajuns in aceasta situatie critica. Am facut periodic testele de rutina, periodice vizite la ginecolog. Am crezut mereu ca am grija de mine, de sanatatea mea. Am avut o relatie de patru ani. Am aflat la un moment dat ca am fost inselata, dar am sperat ca el sa fii avut macar bunul simt sa foloseasca prezervativul. Sa cred in asta a fost o mare greseala se pare. Pe langa cei patru ani pierduti am pierdut poate pentru todeaua sansa ca intr-o zi sa fiu mama.

Psihic ma simt ,,terminata,,. Boala aceasta mi-a cauzat fooarte mult rau. Psihic, fizic,emotional. Noroc meu este ca sunt casatorita cu un

barbat minunat,care ma sprijina si datorita cui pot merge mai departe. Dar am decis sa tin mai mult in mine sa nu ii mai arat cat de mult sufar si cat de ingrijorata sunt de aceasta situatie. De aceea m-am decis sa scriu aici si poate sa citesc parerile altor femei care au fost infectate cu Chlamidia dar care poate au reusit sa ramana insarcinate intr-un final.

Daca ati trecut prin asemenea situatie va rog, impartasiti experienta voastra. Sunt sigura (din pacate ) ca sunt multe persoane care au ,,contactat,, aceasta boala ingrozitoare.

O seara buna tuturor.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×