Sari la conținut
Forum Roportal
Mirel01

Simt ca-mi irosesc viata,Planuri de viitor

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Cati din voi ati simtit macar odata ca viata vi se iroseste degeaba? In tot acest timp pierdut am fi putut face lucruri folositoare,am fi putut invata ceva cu adevarat folositor pentru viitor.Eu stau zi de zi si caut pe internet solutii de a iesi din criza si sunt constient ca este foarte greu.Singurele optiuni sunt acelea de a ne inscrie la diferite scoli de specializare,facultati,sau alte cursuri de pregatire pe diferite domenii.Dar chiar si cu aceste optiuni este dificil...pentru ca de multe ori nu dispunem de banii necesari.Imi doresc foarte mult sa adun cat mai multe persoane si sa formam un grup din care sa se auda o singura voce,care striga: AJUTOR,VREM O VIATA MAI BUNA! Am putea sa ne adresam celor de la putere si intregii lumi,sa incurajam mai multe scoli de formare,de specializare si chiar de talente,sa ne fie alaturi.Cel mai important lucru este ca ei sa ne sprijine financiar.Sunt destui bani din fonduri,care asteapta sa fie investiti in diferite proiecte.Nu este deloc usor sa reusim,dar daca vrem cu adevarat o viata mai buna,vom invinge.Cu multa ambitie si vointa! :friends: :friends: :friends:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Muta-te intr-o tara comunista unde educatia academica superioara este gratis, sustinuta de guvern. Altfel, cu cat mai repede accepti ca totul costain viata si ca nu primesti nimic de pomana, cu atat mai bine pentru tine. Realizarea asta te va transforma dintr-un visator care vrea intr-un ambitios determinat care-si sufleca manecile si face.

Deschide ochii si realizeaza ca majoritatea oamenilor de pe glob vor o viata mai buna, si asa a fost mereu si asa va fi mereu. Daca era sa se schimbe ceva in conditia umana la acest capitol, se schimba in toate aceste mii de ani. Faptul ca si in ziua de azi majoritatea oamenilor din lume si-ar dori sa aiba o viata mai buna, ar trebui sa-ti spuna ceva si anume ca cei de la putere don't give a shit about you.

Formeaza un grup si striga ajutor cat de tin plamanii. Daca vei obtine ceea ce vrei este cu totul alta poveste.

 

In loc sa stai zi de zi pe internet cautand solutii generale pentru a iesi din criza, eu zic sa iesi tu din casa si sa cauti un locsor de munca fie el si trivial, ca sa faci un banut si sa ameliorezi un pic criza personala. Las-o pe aia nationala sau mondiala, deocamdata.

 

In incheiere, ca sa nu te simti demoralizat de situiatia economico-sociala actuala, stai 5 minute in totala liniste meditativa si gandeste-te la cei care nu viseaza la o facultate sau scoala de specializare, ci la un castron de orez fiert si o cana cu apa potabila curata neinfectata. Asta e visul lor zilnic.

Ia sa vezi dupa aceea ce bine o sa te simti despre tine insuti si situatia ta.

Editat de Naeema
  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×