cioanas, la Feb 26 2006, 04:57 AM, a spus:
Da Tristania! Placerea sexuala nu este interzisa ci chiar este incurajata de Dumnezeu ,insa intre sot si sotie!
Nu numai relatiile sexuale in afara casatoriei (preacurvia) sunt condamnate ,ci si curvia (relatiile sexuale dinainte de casatorie) si relatiile personale intre persoane de acelasi sex si perversiunile sexuale (desfranarea)!
Adica tu, ca barbat, ar trebui sa astepti de la virsta de 14 ani (atunci devin active, in medie, organele sexuale masculine) pina dupa 20 de ani (majoritatea barbatilor se casatoresc dupa aceasta virsta - si daca te casatoresti pe la vreo 30, se mai adauga citiva ani buni

) inactiv sexual si apoi sa practici activitatile sexuale doar in scopul reproducerii (placerea e ceva auxiliar). Adica tocmai in perioada de maxima activitate sexuala a unui barbat... si stii cum sint barbatii.
Presupun ca se condamna si masturbarea, nu?
Daca asta nu e iad, atunci nimic nu este.
cioanas, la Feb 26 2006, 05:08 AM, a spus:
Eu am spus indolenta si nu intoleranta! Cat despre Eva,era sotia lui Adam!Dumnezeu accepta relatiile sexuale intre sot si sotie!
In toate Bisericile Neoprotestante se face educatie sexuala prin coferinte pe tema aceasta si prin scolile duminicale din cadrul Bisericii!
Cind a devenit Eva sotia lui Adam?
cioanas, la Feb 26 2006, 05:08 AM, a spus:
Subiectul aici era: Ce este Iadul?
Se pare ca si cei care pacatuiesc din punct de vedere sexual si nu se pocaiesc ,nu accepta iertarea si transformarea lui Dumnezeu,verdictul lor final va fi Iadul! Asa ca aviz amatorilor!
Ti-am spus deja ce legatura e intre sexualitate si subiect.