sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

grafica in delphi Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   axx 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-September 04

Scris 12 September 2004 - 02:28 PM

stie cineva unde se pot gasi ,in romaneste, documentatii grafica in delphi??
as dori sa fac un graf, creat in delphi, pe care sa-la pot parcurge in mod grafic, cu schimbarea culorii muchiilor etc...
0

#2 Utilizator offline   Sorin Tudor 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 26-September 04

Scris 26 September 2004 - 09:52 PM

Spune-mi adresa ta de email si iti trimit eu un curs in limba romana de delphi (versiunea 3.0)
"...Această componentă permite afișarea unei imagini grafice pe o formă. Componenta se află în pagina adițională a paletei de componente. Această componentă are anumite proprietăți speciale, prin care se poate stabili modul în care imaginea încărcată se raportează la liniile de frontieră ale componentei.
Dintre proprietățile acestei componente menționăm:
- Picture(de tip TPicture) – specifică imaginea care se va afișa în componenta de tip Image. Pot fi afișate fișiere iamgine cu extensia *.BMP, *.ICO, *.WMF. La monentul designului se pot stabili imaginile pe care saă le afișăm în cadrul acestei componente utilizând Picture Editor...""
am dat un search prin curs
0

#3 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 29 May 2005 - 09:37 PM

Tudor Sorin ?? AM vazut eu bine ? Esti autorul unor manuale de programare, cumva ? Atunci ia de-aici adresa mea : d**@yahoo.com si TE ROG trimite orice si oricate materiale ai despre Delphi, orice versiune.. eu am deocamdata versiunea 3 dar o sa-mi fac upgrade soon. Trimite orice ai, documente, linca-uri, web-pages.. ! Daca crezi ca e important, stiu Pascal destul de bine :o: si in Delphi m-am prins cum functioneaza interfata principala, chiar am creat mici programele.. dar nu stiu cum sa ma organizez.. cum sa fac proiecte mai complexe. Ziceam ,trimite-mi ORICE !
0

#4 Utilizator offline   sopcu 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 17-October 05

Scris 17 October 2005 - 11:58 AM

about.delphi.com
pt arborele(graf-ul tau) vezi componenta virtual string tree
0

#5 Utilizator offline   alyn460 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 20-February 06

Scris 02 April 2006 - 04:17 PM

Trimiteti-mi si mie careva documentatii delphi in romana va rog! La niku_sexxy_boy@yahoo.com! Va multumesc anticipat :think:
0

#6 Utilizator offline   saxx 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 29-May 06

Scris 01 June 2006 - 07:02 AM

Vezi postareaSorin Tudor, la Sep 26 2004, 10:52 PM, a spus:

Spune-mi adresa ta de email si iti trimit eu un curs in limba romana de delphi (versiunea 3.0)
"...Această componentă permite afișarea unei imagini grafice pe o formă. Componenta se află în pagina adițională a paletei de componente. Această componentă are anumite proprietăți speciale, prin care se poate stabili modul în care imaginea încărcată se raportează la liniile de frontieră ale componentei.
- Picture(de tip TPicture) – specifică imaginea care se va afișa în componenta de tip Image. Pot fi afișate fișiere iamgine cu extensia *.BMP, *.ICO, *.WMF. La monentul designului se pot stabili imaginile pe care să le afișăm în cadrul acestei componente utilizând Picture Editor...""

adresa mea este:sebastianaxx@gmail.com si va multumesc mult daca primesc. nu am mai fost de mult pe forum. :flowers:
0

#7 Utilizator offline   hackerprof 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-July 06

Scris 13 July 2006 - 01:36 PM

- Picture(de tip TPicture) – specifică imaginea care se va afișa în componenta de tip Image. Pot fi afișate fișiere iamgine cu extensia *.BMP, *.ICO, *.WMF. La monentul designului se pot stabili imaginile pe care să le afișăm în cadrul acestei componente utilizând Picture Editor...""

hackerprofmail@yahoo.com pls cand o sa ai timp trimitemi si mie cateva documentatii in ro Raman vesnic recunoscator :crazy:
0

#8 Utilizator offline   DarkByte 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 19-September 06

Scris 19 September 2006 - 08:58 PM

Wow... am citit acum putin timp ceva carte scrisa de tine (eram in liceu :stars: ) si te-as ruga, daca e posibil, sa-mi trimiti si mie TOT ce ai in legatura cu programarea in Delphi (indiferent de versiune). Adresa mea de mail e info_maniac2001@yahoo.com

Multumesc (anticipat + mult )

P.S. Mentionez ca Pascal & Delphi sunt / este limbajul / limbajele mele de suflet :good:

Aceasta postare a fost editata de DarkByte: 19 September 2006 - 08:59 PM

0

#9 Utilizator offline   Spyder 

• Right here waiting for you
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-December 05

Scris 20 September 2006 - 09:09 AM

:good: Voi chiar credeti ca e Tudor Sorin? :) Vestitul autor de manuale de programare?
Eu cred ca el ar avea lucruri mult mai bune de facut decat sa stea pe forum! :P
:stars:

Aceasta postare a fost editata de Spyder: 20 September 2006 - 09:09 AM

0

#10 Utilizator offline   carmen_22 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 10-January 07

Scris 10 January 2007 - 01:58 PM

daca aveti materiale despre delphi si c# mi le puteti trimite si mie va rog adresa mea este the6thelementus@yahoo.com
apropo am si eu o carte de c++ de-a dumneavoastra

cine are un joc programat in netbeans
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi curs delphi
as dori un curs delphi
cristix415  0 4.436
Replici noi Intrebare gloobal  7 3.680
Replici noi Java
instalare si optiuni
sorin21us  3 4.924
Replici noi Se poate mari viteza de transfer?
transferul de pe HDD pe HDD
hackerprof  5 6.876
Replici noi problema in convertire
convertirea unor filmulete
unitras  1 1.245