grafica in delphi
Scris 12 September 2004 - 02:28 PM
as dori sa fac un graf, creat in delphi, pe care sa-la pot parcurge in mod grafic, cu schimbarea culorii muchiilor etc...
Scris 26 September 2004 - 09:52 PM
"...Această componentă permite afișarea unei imagini grafice pe o formă. Componenta se află în pagina adițională a paletei de componente. Această componentă are anumite proprietăți speciale, prin care se poate stabili modul în care imaginea încărcată se raportează la liniile de frontieră ale componentei.
Dintre proprietățile acestei componente menționăm:
- Picture(de tip TPicture) – specifică imaginea care se va afișa în componenta de tip Image. Pot fi afișate fișiere iamgine cu extensia *.BMP, *.ICO, *.WMF. La monentul designului se pot stabili imaginile pe care saă le afișăm în cadrul acestei componente utilizând Picture Editor...""
am dat un search prin curs
Scris 29 May 2005 - 09:37 PM
Scris 17 October 2005 - 11:58 AM
pt arborele(graf-ul tau) vezi componenta virtual string tree
Scris 02 April 2006 - 04:17 PM
Scris 01 June 2006 - 07:02 AM
Sorin Tudor, la Sep 26 2004, 10:52 PM, a spus:
"...Această componentă permite afișarea unei imagini grafice pe o formă. Componenta se află în pagina adițională a paletei de componente. Această componentă are anumite proprietăți speciale, prin care se poate stabili modul în care imaginea încărcată se raportează la liniile de frontieră ale componentei.
- Picture(de tip TPicture) specifică imaginea care se va afișa în componenta de tip Image. Pot fi afișate fișiere iamgine cu extensia *.BMP, *.ICO, *.WMF. La monentul designului se pot stabili imaginile pe care să le afișăm în cadrul acestei componente utilizând Picture Editor...""
adresa mea este:sebastianaxx@gmail.com si va multumesc mult daca primesc. nu am mai fost de mult pe forum.
Scris 13 July 2006 - 01:36 PM
- Picture(de tip TPicture) – specifică imaginea care se va afișa în componenta de tip Image. Pot fi afișate fișiere iamgine cu extensia *.BMP, *.ICO, *.WMF. La monentul designului se pot stabili imaginile pe care să le afișăm în cadrul acestei componente utilizând Picture Editor...""
hackerprofmail@yahoo.com pls cand o sa ai timp trimitemi si mie cateva documentatii in ro Raman vesnic recunoscator
Scris 19 September 2006 - 08:58 PM
- Picture(de tip TPicture) – specifică imaginea care se va afișa în componenta de tip Image. Pot fi afișate fișiere iamgine cu extensia *.BMP, *.ICO, *.WMF. La monentul designului se pot stabili imaginile pe care să le afișăm în cadrul acestei componente utilizând Picture Editor...""
Wow... am citit acum putin timp ceva carte scrisa de tine (eram in liceu
Multumesc (anticipat + mult )
P.S. Mentionez ca Pascal & Delphi sunt / este limbajul / limbajele mele de suflet
Aceasta postare a fost editata de DarkByte: 19 September 2006 - 08:59 PM
Scris 20 September 2006 - 09:09 AM
Eu cred ca el ar avea lucruri mult mai bune de facut decat sa stea pe forum!
Aceasta postare a fost editata de Spyder: 20 September 2006 - 09:09 AM
Scris 10 January 2007 - 01:58 PM
apropo am si eu o carte de c++ de-a dumneavoastra
cine are un joc programat in netbeans
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
curs delphi
as dori un curs delphi |
cristix415 | 0 | 4.436 |