sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sentimente sentimentul unei simple fete Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   pisycutza_blonda 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 24-February 06

Scris 24 February 2006 - 11:16 PM

Visez cu ochii deschisi , atintiti undeva in viitor , spre un loc cu soare stralucitor , spre un loc necunoscut , spre o lume inchipuita .
Aceste vise imaginare imi aduna in fata ochilor mei impaienjeniti de atea lacri de durere chipul tau ca apoi sa mi-l rapeasca , pierzandu-l undeva departe , departe in undele rotitoare ale amintirilor . Il caut mereu dar intotdeauna mi-e imposibil sa-l gasesc .
Lacrima tacerii se prelinge usor pe obrazul inrosit de atata durere dezlegandu-mi firele incurcate ale gandului .
Lacrimi . Durere . Tacere . Asteptare . Pentru ce atatea ganduri ? Pentru ce atata teama ?
Pentru iubire ? Pentu noi ? Sau poate doar pentu placerea personala a gandului , a inimi , a trupului si a vanitatii .
Nu suntem zei si nici nemuritori suntem simpli oameni facuti in tocmai ca sa greseasca , lucrul care ne tine in viata e unicul lucru divin pe care il avem IERTAREA . O data cu iertarea vin si dragostea si increderea si toate bucuriile unei vieti alaturi de singura persoana iubita !!
0

#2 Utilizator offline   faith32 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members

Scris 24 February 2006 - 11:32 PM

Vezi postareapisycutza_blonda, la Feb 25 2006, 01:16 AM, a spus:

Visez cu ochii deschisi , atintiti undeva in viitor , spre un loc cu soare stralucitor , spre un loc necunoscut , spre o lume inchipuita .
Aceste vise imaginare imi aduna in fata ochilor mei impaienjeniti de atea lacri de durere chipul tau ca apoi sa mi-l rapeasca , pierzandu-l undeva departe , departe in undele rotitoare ale amintirilor . Il caut mereu dar intotdeauna mi-e imposibil sa-l gasesc .
Lacrima tacerii se prelinge usor pe obrazul inrosit de atata durere dezlegandu-mi firele incurcate ale gandului .
Lacrimi . Durere . Tacere . Asteptare . Pentru ce atatea ganduri ? Pentru ce atata teama ?
Pentru iubire ? Pentu noi ? Sau poate doar pentu placerea personala a gandului , a inimi , a trupului si a vanitatii .
Nu suntem zei si nici nemuritori suntem simpli oameni facuti in tocmai ca sa greseasca , lucrul care ne tine in viata e unicul lucru divin pe care il avem IERTAREA . O data cu iertarea vin si dragostea si increderea si toate bucuriile unei vieti alaturi de singura persoana iubita !!

Pisycuta, pis, pis, pis si noi ce sa scriem mama la topicul asta? Ne lasi sa ne bagam si noi cu visele noastre sau trebuie sa zicem ceva la ale tale?
0

#3 Utilizator offline   cristy_05 

• Traieste clipa nu te lasa influentat de ceilalti!
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-November 05

Scris 27 February 2006 - 04:56 AM

Este un vis ireal!!!
0

#4 Utilizator offline   Yvo 

• suflet rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 06

Scris 27 February 2006 - 07:00 PM

Vezi postareacristy_05, la Feb 27 2006, 05:56 AM, a spus:

Este un vis ireal!!!

Helooooo!!!!! Sunt sentimente si inca destul de profunde.....
Eu cred ca vrea sa ne transmita printr-un mod poetic, despre iubirea ei si starea ei sufleteasca neanteleasa si la faptul ca suntem oameni si deci fiecare greseste si atunci Iertarea ne readuce bucurie in viata.
0

#5 Utilizator offline   pisycutza_blonda 

• Ghiocel
  • Grup: Members

Scris 03 March 2006 - 03:17 AM

:huglove: POVESTEA MEA

Hoinaresc pustie in parcul gol si fara grai,lacrimile imi spala obraji inrositi de atata durere care nu mai vrea sa plece, s-a instalat in sufletul meu definitiv.Am inceput sa ma satur de ea, pare ca de fiecare data cand cade o lacrima se hraneste cu ea crescand distrugandu-ma pe dinauntru,lasandu-ma ca o ruina a unei cetati dupa razboiul aprig a doua popoare.O masca a ceea ce o data am fost,am ramas, atat doar o bucata de plastic uitata intr-un colt rece si pustiu de vreo printesa hotarata ca la balul de anul viitor sa aleaga alt costum pentru a uimi pana chiar si oglinda, prietena ei cea mai buna.O farama din trecut sau poate un puzle invechit de vreme, care n-a fost niciodata descoperit in intregime nici chiar de marile genii ale lumii.O cifra care poate o data descoperita rezolva insusi ecuatia vietii.
Asta am fost sau poate mai sunt eu....
0

#6 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 03 March 2006 - 07:16 AM

Pisicutzo,ai mai deschis un topic cu aceiasi tema si tot nu ne-ai zis ce-ai patit. Pentru nararea ideilor exista jurnalul,daca vrei sa te ajutam zi-ne ce-ai patit.
Daca ai uitat unde e vechiul topic,il gasesti aici

Pupici :huglove:
0

#7 Utilizator offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 03 March 2006 - 07:43 AM

Am "lipit" cele doua topicuri.
0

#8 Utilizator offline   deceivedC 

• Slave To Darkness
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-July 08

Scris 14 July 2008 - 08:11 PM

Mda ce trist...
0

#9 Utilizator offline   annadanna 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-January 08

Scris 07 August 2008 - 09:06 PM

Vezi postareadeceivedC, la Jul 14 2008, 08:11 PM, a spus:

Mda ce trist...

Mda... cherchez ... le chat. Poate te lecuiesti si nu vei mai voi sa zdrobesti iubirea, ca in alte teme.
0

#10 Utilizator offline   deceivedC 

• Slave To Darkness
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-July 08

Scris 07 August 2008 - 09:13 PM

Nu ma lacuiesc
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Nu inteleg
Nu inteleg de ce...(
Sara91  92 3.744
Hot Topic (New) Nişte sfaturi n-ar strica ! :)
pt cine are răbdare.....vă spun din start că e mult de
Di3nutsa  38 2.797
Hot Topic (New) Ce sa fac? Angel.aly  24 1.842
Hot Topic (New) Sa cred in vise? Carrina_19  59 20.838
Hot Topic (New) Daca nu eu atunci ea.
Una...tot tre' sa fie.
diana™  20 3.582