sau Inregistrare

• 49 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Care e cel mai mare pacat? (dezbateri libere) Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   e-X-plorer 

• ochiul critic uneori necesar
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 23 February 2006 - 10:16 PM

...incercatzi sa fitzi cat mai putzin subiectivi si sa interpretatzi la modul cat mai strict posibil atat Biblia (ce atzi mai frunzarit din ea, bineintzeles, nu toata pt ca nu stiu catzi dintre noi au citit-o in intregime :D cat si Decalogul lui Moise. Si chiar si asa va fi greu sa discernetzi care este cel mai mare pacat omeneste posibil...
0

#2 Utilizator offline   Maximus 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 23 February 2006 - 10:41 PM

Vezi postareae-X-plorer, la Feb 24 2006, 12:16 AM, a spus:

...incercatzi sa fitzi cat mai putzin subiectivi si sa interpretatzi la modul cat mai strict posibil atat Biblia (ce atzi mai frunzarit din ea, bineintzeles, nu toata pt ca nu stiu catzi dintre noi au citit-o in intregime :D cat si Decalogul lui Moise. Si chiar si asa va fi greu sa discernetzi care este cel mai mare pacat omeneste posibil...

Cel mai mare pacat este sa iei viata unui om.
Dar nu cred ca trebuie facuta o ierarhie a pacatelor. Dumnezeu te poate ierta indiferent pe care l-ai facut.
0

#3 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 23 February 2006 - 10:44 PM

Nepasarea..
0

#4 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 23 February 2006 - 10:48 PM

Vezi postareaMaximus, la Feb 23 2006, 10:41 PM, a spus:

Dumnezeu te poate ierta indiferent pe care l-ai facut.

Exista un alt membru pe forum care afirma exact opusul. Cine stabileste ce pacate iarta Dumnezeu? Avem noi oare caderea de a "stabili" acest lucru?!

On topic: crima.

#5 Utilizator offline   Dulcica 

• ce bine ca sunt..
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-February 05

Scris 23 February 2006 - 10:52 PM

Cel mai mare pacat, tristetea (depresia, pierderea sperantei) . Este aparent banal dar cum un lucru dulce la altul, asa si tristetea duce la alte pacate pe care le-ati enumerat sau le veti enumera... Si ca sa intaresc ce aveam de spus, adaug si ca un om rau, in general e mult mai trist(frustrat, speriat, inchis, egoist, etc) decat altul bun la suflet. Verificati.
0

#6 Utilizator offline   Maximus 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 23 February 2006 - 11:08 PM

Vezi postareaariana2006, la Feb 24 2006, 12:48 AM, a spus:

Exista un alt membru pe forum care afirma exact opusul. Cine stabileste ce pacate iarta Dumnezeu? Avem noi oare caderea de a "stabili" acest lucru?!

On topic: crima.

Sigur ca avem caderea
Cand a inviat Hristos aceasta putere le-a dat Apostolilor. Ce le-a spus la Apostoli ? A suflat asupra lor si le-a zis : Luati Duh Sfant; carora le veti tine pacatele, tinute vor fi si carora le veti ierta, iertate vor fi si orice veti dezlega voi pe pamant, va fi dezlegat si in cer.
0

#7 Utilizator offline   Dulcica 

• ce bine ca sunt..
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 February 2006 - 11:16 PM

cand spun pacat, ma gandesc ca gresim fata de noi insine in primul rand, pana la urma, noi vom arde in iad, si pana ajungem acolo, "ardem" acum, aici din cauza propriilor noastre fapte (bumerangul). O viata avem si multi dau voit aproape, rateuri.. ( Mai exact decid sa se sinucida (cativa...), in speranta ca vor pedepsi oarecum pe ceilalti, se inchid inei insisi, devin rautaciosi, duc o viata supeerficiala,etc.. )
0

#8 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 23 February 2006 - 11:25 PM

Vezi postareaDulcica, la Feb 23 2006, 11:16 PM, a spus:

cand spun pacat, ma gandesc ca gresim fata de noi insine in primul rand, pana la urma, noi vom arde in iad, si pana ajungem acolo, "ardem" acum, aici din cauza propriilor noastre fapte (bumerangul). O viata avem si multi dau voit aproape, rateuri.. ( Mai exact decid sa se sinucida (cativa...), in speranta ca vor pedepsi oarecum pe ceilalti, se inchid inei insisi, devin rautaciosi, duc o viata supeerficiala,etc.. )

Uau, ce m-ai autocaracterizat. :good:) Numai ca eu nu am de gand sa ma sinucid pana nu fac altora viata un iad. :D :clap:
Sunt o pacatoasa. :)

Aceasta postare a fost editata de heidy_2005: 23 February 2006 - 11:26 PM

0

#9 Utilizator offline   Dulcica 

• ce bine ca sunt..
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 February 2006 - 11:28 PM

Vezi postareaheidy_2005, la Feb 23 2006, 11:25 PM, a spus:

Uau, ce m-ai autocaracterizat. :good: ) Numai ca eu nu am de gand sa ma sinucid pana nu fac altora viata un iad. :D :clap:
Sunt o pacatoasa. :)

nu vreau sa par cioanas dar, pregateste-te pentru efectul de bumerang, sunt greselile tale, tu platesti. e atat de simplu incat nici nu stiu de ce mi-a luat atat pana mi-am dat seama..
0

#10 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 23 February 2006 - 11:32 PM

Vezi postareaDulcica, la Feb 23 2006, 11:28 PM, a spus:

nu vreau sa par cioanas dar, pregateste-te pentru efectul de bumerang, sunt greselile tale, tu platesti. e atat de simplu incat nici nu stiu de ce mi-a luat atat pana mi-am dat seama..

Am platit destul fara sa am vreo vina. Nu duc o viata superficiala, dar sunt rautacioasa si interiorizata. Si mai adauga tu: imorala, indiferenta, dezinteresata, foarte calma (asta e chiar o surpriza :D) ) si hipercritica. :))
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 49 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse