sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

O ia Romania in UE in 2007 care -i shmenul?pt ei dar pentru noi Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   labariciul 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-February 06

Scris 23 February 2006 - 09:14 PM

Citeam undeva de curind caci aproape toti est-europenii intrati in UE sint dezamagiti, pretueri mari coruptia a inflorit, etc,etc...voi ce ziceti?...pe noi ce ne mai asteapta?...
0

#2 Utilizator offline   Andreyvrj 

• Idle
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-December 05

Scris 24 February 2006 - 09:13 AM

Normal ca intram

Aceasta postare a fost editata de stef_andry: 24 February 2006 - 09:14 AM

0

#3 Utilizator offline   labariciul 

• Boboc
  • Pip

Scris 24 February 2006 - 04:48 PM

Vezi postareastef_andry, la Feb 24 2006, 10:13 AM, a spus:

Normal ca intram

depinde cum , ca romani demni si nesupusi la nimenea sau ca sclavi pe paminturile natale...?...
0

#4 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 05

Scris 24 February 2006 - 05:50 PM

Vezi postarealabariciul, la Feb 24 2006, 03:48 PM, a spus:

depinde cum , ca romani demni si nesupusi la nimenea sau ca sclavi pe paminturile natale...?...

supusi ca sclavi.
nu ca acuma, demni ca brazii si ca stâncile în calea cotropitorului UE, unu' sa nu puna botina scârbavnica occidentala pe teritorul mândretului nostru de ogor...
0

#5 Utilizator offline   labariciul 

• Boboc
  • Pip

Scris 24 February 2006 - 07:11 PM

Vezi postareaMarlboro, la Feb 24 2006, 06:50 PM, a spus:

supusi ca sclavi.
nu ca acuma, demni ca brazii si ca stâncile în calea cotropitorului UE, unu' sa nu puna botina scârbavnica occidentala pe teritorul mândretului nostru de ogor...

mai prietene tu vrei ca acest popor sa fie un viabil exportator de bunuri si nu de forta de munca sau sa accepte creditele de consum ale UE , marfurile ei si sa plateasca dobinzi la dobinzi in veacul vecilor
0

#6 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 05

Scris 24 February 2006 - 10:44 PM

Eu vreau ca acest popor sa fie un exceptional exportator de bunuri cu o enorma valoare adaugata, prelucrate în ultra-modernele centre de fabricatie din românia actuala, transportate pe ultra-rapida infrasctructura de tranzit existenta actual pe teritoriul acestei tari neîndatorate în dobânzi infernale ale bancilor capitaliste opresoare. :)
Mai doresc ca extraordinara scoala românasca, generatiile exceptionale de viitori laureati Nobel iesiti de pe bancile ultradotatelor universitati din românia sa poata creea acea forta de munca supercalificata care sa nu permita ca nici un € murdar sa fie investit in aceasta tara, pentru ca nu avem dom'ne nevoie de nimica !!
suntem demni si neîntinati în elanul nostru constructiv fara UE de 17 ani : iata, realitatea zilnica o dovedeste cu prisos. :D
0

#7 Utilizator offline   labariciul 

• Boboc
  • Pip

Scris 24 February 2006 - 11:37 PM

Vezi postareaMarlboro, la Feb 24 2006, 11:44 PM, a spus:

Eu vreau ca acest popor sa fie un exceptional exportator de bunuri cu o enorma valoare adaugata, prelucrate în ultra-modernele centre de fabricatie din românia actuala, transportate pe ultra-rapida infrasctructura de tranzit existenta actual pe teritoriul acestei tari neîndatorate în dobânzi infernale ale bancilor capitaliste opresoare. :)
Mai doresc ca extraordinara scoala românasca, generatiile exceptionale de viitori laureati Nobel iesiti de pe bancile ultradotatelor universitati din românia sa poata creea acea forta de munca supercalificata care sa nu permita ca nici un € murdar sa fie investit in aceasta tara, pentru ca nu avem dom'ne nevoie de nimica !!
suntem demni si neîntinati în elanul nostru constructiv fara UE de 17 ani : iata, realitatea zilnica o dovedeste cu prisos. :D

da ,da , vizeaza tu mult si dormi bine in continuare
0

#8 Utilizator offline   sfc 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-October 04

Scris 25 February 2006 - 03:43 PM

Vom intra,vrem nu vrem;reprezentam vreo 20 mil de oameni...pardon...consumatori...
Priviti in jurul vostru...cate fabrici mai functioneaza? dar dupa aderare cate vor fi la standardele cerute de UE?Nu vedeti cum rasar super si hiper-marketurile?Si s-ar putea sa fiti surprinsi ca acelasi supermarket vinde in Romania un produs mai scump aici decat in alta tara UE...

Toate tarile care au aderat la UE au acum probleme.
Intrebarea mea ar fi ce alternativa am avea acum?
Nici pe mine nu ma incanta ideea aderarii;pentru ca nu s-a spus nimic despre posibilele probleme ce ar putea aparea .Toti spun ce bine va fi...dar incep sa am mari indoieli!
0

#9 Utilizator offline   Ares444 

• The Master Blaster
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-November 05

Scris 25 February 2006 - 05:44 PM

Vezi postareasfc, la Feb 25 2006, 02:43 PM, a spus:

Vom intra,vrem nu vrem;reprezentam vreo 20 mil de oameni...pardon...consumatori...
Priviti in jurul vostru...cate fabrici mai functioneaza? dar dupa aderare cate vor fi la standardele cerute de UE?Nu vedeti cum rasar super si hiper-marketurile?Si s-ar putea sa fiti surprinsi ca acelasi supermarket vinde in Romania un produs mai scump aici decat in alta tara UE...

Imi pare rau ca nu stii ca deja sint supermarket-uri unde produsele sint mai scumpe decit in Occident, bineinteles fara nici o alta justificare decit profitul patronului si nestiinta consumatorului....

Vezi postareasfc, la Feb 25 2006, 02:43 PM, a spus:

Toate tarile care au aderat la UE au acum probleme.
Intrebarea mea ar fi ce alternativa am avea acum?
Nici pe mine nu ma incanta ideea aderarii;pentru ca nu s-a spus nimic despre posibilele probleme ce ar putea aparea .

Te-ai intrebat vreodata de ce toate tarile care au aderat la UE au acum probleme ? Sau crezi ca e doar o intimplare nefericita ? :salut:
0

#10 Utilizator offline   sfc 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-October 04

Scris 25 February 2006 - 08:43 PM

Buna Ares!
Nu stiu ce as putea spune in legatura cu preturile din tara asta dar mie ...pe zi ce trecemie mai jena si mai sila, ca aici..."totul e posibil"... :salut:
Sa cred ca sunt firme falimentare care incearca sa scape de faliment, si "vaslesc" prin Romania?Sau o simpla ...batjocura comerciala...(nici nu stiu cum sa ma exprim) :P

Trist,dar am ajuns sa depindem din multe puncte de vedere de alte tari,Iar bunastarea civilizatiilor occidentale este tinuta clar, prin saracirea,si aducerea la dependenta a acestora, la bunurile detinute si produse de acestea.
Conditiile cerute tarilor ce vor sa adere la UE,sunt departe de a fi indeplinita de multe din tarile fondatoare.Iar cerintele lor,nu pot fi considerate decat o incercare de a lichida concurenta...
Ma rog,as vrea sa fie doar atat,desi mi-e teama ca sunt depasit...:P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari