sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dresaj Chow Chow Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Ral 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-February 06

Scris 23 February 2006 - 11:59 AM

Buna, ma numesc Stefania si am o fetita chow chow. Vreau sa intreb daca poate unul dintre voi sa imi dea un contact al unui centru de dresaj, daca cunoasteti pe cineva care se ocupa de asa ceva.
Mai are cineva chow?

Aceasta postare a fost editata de Ral: 23 February 2006 - 12:31 PM

0

#2 Utilizator offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 23 February 2006 - 04:57 PM

Buna Ral, si bine ai venit pe forumul Roportal!
Este cineva pe aici care isi spune 'chowie', si nu degeaba. Pozele cu chow-chow-ii din dotare le gasesti pe undeva pe la sectiunea 'poze cu animalele preferate'. Poate iti da lamuririle pe care le ceri. :D
0

#3 Utilizator offline   chowie 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-December 05

Scris 24 February 2006 - 11:33 PM

Vezi postareaRal, la Feb 23 2006, 01:59 PM, a spus:

Buna, ma numesc Stefania si am o fetita chow chow. Vreau sa intreb daca poate unul dintre voi sa imi dea un contact al unui centru de dresaj, daca cunoasteti pe cineva care se ocupa de asa ceva.
Mai are cineva chow?

Buna Stefania,eu am doi chow chow,un baiat si o fetita.In legatura cu intrebarea ta apropo de dresaj as putea sa iti zic ca orice ti-ar spune oricine ca poate sa iti dreseze catelusa este cam neadevarat.Asta nu am zis-o eu si o zic crescatori dint toata lumea cu care corespondez pe net.Eu ti-as recomanda sa citesti mai mult despre rasa asta,toate informatiile cu privire la aceasta rasa le poti gasi pe www.netchows.ro asta fiind un site al iubitorilor de chow chow din toata lumea.Pe site-ul asta gasesti tot ce te intereseaza cu privire la comportament,standard,socializare si pagini a zeci de crescatori din toata lumea.Acum nu mi-ai spus un lucru:varsta catelusei tale.Pentru ca daca catelusa ta este foarte mica atunci trebuie foarte bine socializata si asta reusesti sa o faci cel mai bine singura,pentru ca crede-ma un chow chow isi asculta mai repede stapanul decat pe un strain indiferent ce metode foloseste acesta.Daca catelusa ta este mai mare ,aici ma refer la peste un an atunci probabil nu a fost socializata corect si nu stiu atunci daca se mai poate interveni.
0

#4 Utilizator offline   Ral 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 February 2006 - 06:37 PM

Vezi postareachowie, la Feb 25 2006, 01:33 AM, a spus:

Buna Stefania,eu am doi chow chow,un baiat si o fetita.In legatura cu intrebarea ta apropo de dresaj as putea sa iti zic ca orice ti-ar spune oricine ca poate sa iti dreseze catelusa este cam neadevarat.Asta nu am zis-o eu si o zic crescatori dint toata lumea cu care corespondez pe net.Eu ti-as recomanda sa citesti mai mult despre rasa asta,toate informatiile cu privire la aceasta rasa le poti gasi pe www.netchows.ro asta fiind un site al iubitorilor de chow chow din toata lumea.Pe site-ul asta gasesti tot ce te intereseaza cu privire la comportament,standard,socializare si pagini a zeci de crescatori din toata lumea.Acum nu mi-ai spus un lucru:varsta catelusei tale.Pentru ca daca catelusa ta este foarte mica atunci trebuie foarte bine socializata si asta reusesti sa o faci cel mai bine singura,pentru ca crede-ma un chow chow isi asculta mai repede stapanul decat pe un strain indiferent ce metode foloseste acesta.Daca catelusa ta este mai mare ,aici ma refer la peste un an atunci probabil nu a fost socializata corect si nu stiu atunci daca se mai poate interveni.

Multumesc mult pentru informatii; mi-am notat site-ul; chiar am tot cautat pe net site-uri despre chow. Problema este ca Brisa (acesta este numele fetitei) momentan locuieste cu mama in Iasi iar eu sunt in Bucuresti; nu reuseste sa se ocupe de ea asa cum ar trebui. Au fost niste imprejurari care impuneau ca eu sa vin in Bucuresti si nu aveam cum sa procedez altfel. Problema e ca a cam durat pana sa reusesc sa gasesc o posibilitate sa o pot aduce si pe ea.Imi doresc sa o aduc cat mai repede sa locuiasca cu mine; pana acum nu s-a putut din cauza serviciului si din cauza faptului ca eu am stat intr-o garsoniera cu chirie iar conditiile nu erau din cele mai bune si nu am vrut sa o chinui. Cred ca in doua saptamani voi reusi. Brisa are un an si jumatate si este extraordinar de desteapta. Acest lucru oricum il stii foarte bine... Ma bucur mult ca mi-ai scris. Daca ai timp, povesteste-mi te rog cate ceva despre fetita si baietelul tau. Voi in ce oras locuiti?

Vezi postareaShur, la Feb 23 2006, 06:57 PM, a spus:

Buna Ral, si bine ai venit pe forumul Roportal!
Este cineva pe aici care isi spune 'chowie', si nu degeaba. Pozele cu chow-chow-ii din dotare le gasesti pe undeva pe la sectiunea 'poze cu animalele preferate'. Poate iti da lamuririle pe care le ceri. :salut:

Buna si bine v-am gasit!
Tocmai i-am raspuns lui 'chowie' si i-am mai cerut ceva amanunte. Tu nu ai nici un animal acasa?
0

#5 Utilizator offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 25 February 2006 - 08:56 PM

In afara de ai mei? :salut:
Ba da, am o labradoritza neagra. Acuma e in bucatarie la cerseala :whistle:
0

#6 Utilizator offline   chowie 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 February 2006 - 09:33 PM

Vezi postareachowie, la Feb 25 2006, 01:33 AM, a spus:

Am gresit adresa scuza-ma.Este www.netchows.com
0

#7 Utilizator offline   Ral 

• Boboc
  • Pip

Scris 26 February 2006 - 04:55 PM

Vezi postareaShur, la Feb 25 2006, 10:56 PM, a spus:

In afara de ai mei? :salut:
Ba da, am o labradoritza neagra. Acuma e in bucatarie la cerseala :whistle:

Super fain! Inainte sa vina Brisa (fetita chow chow pe care o am), tot labrador vroiam sa-mi iau. Sunt niste caini extraordinari. Sa-ti traiasca!
0

#8 Utilizator offline   chowie 

• Boboc
  • Pip

Scris 26 February 2006 - 10:12 PM

Vezi postareachowie, la Feb 25 2006, 11:33 PM, a spus:

Am gresit adresa scuza-ma.Este www.netchows.com

Buna din nou Stefania am uitat sa iti spun mai multe despre catelusii mei.Baietelul are 2 ani si 6 luni iar fetita are 6 luni.Eu sunt din Brasov si ma bucur ca o sa reusesti sa o aduci pe Brissa la Bucuresti pentru ca imi dau seama ca va simtiti lipsa foarte tare.Daca mai ai intrebari sau nelamuririr cu privire la orice problema legata de chow chow nu ezita sa ma intrebi.Cu toate ca daca ai intrat pe acea adresa de site care ti-am dat-o eu sunt convinsa ca ai gasit acolo tot ce ai nevoie,poate chiar mai mult.Sa imi dai vesti despre Brissa.

Fisiere atasate

0

#9 Utilizator offline   Ral 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 February 2006 - 11:58 AM

Vezi postareachowie, la Feb 27 2006, 12:12 AM, a spus:

Buna din nou Stefania am uitat sa iti spun mai multe despre catelusii mei.Baietelul are 2 ani si 6 luni iar fetita are 6 luni.Eu sunt din Brasov si ma bucur ca o sa reusesti sa o aduci pe Brissa la Bucuresti pentru ca imi dau seama ca va simtiti lipsa foarte tare.Daca mai ai intrebari sau nelamuririr cu privire la orice problema legata de chow chow nu ezita sa ma intrebi.Cu toate ca daca ai intrat pe acea adresa de site care ti-am dat-o eu sunt convinsa ca ai gasit acolo tot ce ai nevoie,poate chiar mai mult.Sa imi dai vesti despre Brissa.

Buna! Am intrat pe adresa pe care mi-ai dat-o si intr-adevar, mi-a fost de mare ajutor. Mi-am printat mai multe articole. Multumesc mult! Sunt extraordinar de frumosi, si baietelul si fetita! Sa-ti traiasca sanatosi!
Sper ca saptamana viitoare sa merg cu o masina la Iasi si sa o iau pe Brisa. Eu inca nu am carnet; atunci o sa fie mult mai simplu. Mi-e foarte dor de ea. O innebunesc pe mama cu telefoanele; o intreb de cateva ori pe zi ce face fetita in toate amanuntele. Iti trimit o poza cu ea.

Fisiere atasate

0

#10 Utilizator offline   chowie 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 February 2006 - 07:59 PM

Vezi postareaRal, la Feb 28 2006, 01:58 PM, a spus:

Buna! Am intrat pe adresa pe care mi-ai dat-o si intr-adevar, mi-a fost de mare ajutor. Mi-am printat mai multe articole. Multumesc mult! Sunt extraordinar de frumosi, si baietelul si fetita! Sa-ti traiasca sanatosi!
Sper ca saptamana viitoare sa merg cu o masina la Iasi si sa o iau pe Brisa. Eu inca nu am carnet; atunci o sa fie mult mai simplu. Mi-e foarte dor de ea. O innebunesc pe mama cu telefoanele; o intreb de cateva ori pe zi ce face fetita in toate amanuntele. Iti trimit o poza cu ea.

Este super frumoasa fetita ta,multumesc mult pentru poza.Imi inchipui ca o innebunesti pe mama ta cu telefoanele ca si eu fac la fel daca trebuie sa lipsesc din oras si ii las la mama mea.Tot cu gandul la ei stau!!!Te pup si astept noutati.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Ei nu au nevoie de dragoste pentru a putea oferi iubire