Ma poate ajuta cineva cu un sfat
Scris 22 February 2006 - 07:51 PM
"Poate ce o sa scriu acuma o sa afecteze relatia noastra sau o sa regret eu…nush am ajuns in faza in care am fost si cand ne-am despartit prima data in sensul k pur si simplu nu simt nevoia sa te vad sa te pup sa te srang in brate...si din cauza asta au inceput certurile intre noi la prima despartire pentru k ai observat si u k nu prea imi dadeam interesul si de la certuri s-a ajuns la despartire,,,,in 4 luni de zile mi-am dat seama k totusi tre sa mai incerc odata k tin la tine….dar intrebarea care mi-o pun eu acuma si din cauza asta ma port mai ciudat asa e dragostea? Eu zik k nu….tot timpul de mika ziceam k astept sa fiu indragostita sa traiesc senzatia aia, sa astept sa vad persoana iubita…uite eu acuma nu simt asta….nu inteleg dc pt k eu te iubesc sau poate nu indeajuns….ma macina gandul asta de ceva vreme si poate ai observat si tu….iubi eu vreau sa astept clipa sa te vad….dar nu e asa de multe ori pur si simplu nu am chef sa te vad….o dragoste adevarata eu zik k nu conteaza k nu ai chef si de stii k stam si ne uitam unu la altul fara sa zicem nimik da macar suntem impreuna…."
Astept sfaturi
Scris 22 February 2006 - 07:57 PM
Incearca,sa merge'ti la un suc,sau doar sa va plimabi unde sa fiti voi doi,si sa discutati,sa vezi ce simte,si de ce simte asa!!si,poate..asa ve'ti reusi sa treceti,prin chestia asta,care..poate este doar,o micuta "criza"..care se intampla,in fiecare relatie,la un moment dat.
Scris 22 February 2006 - 08:07 PM
Scuze. Am inceput ca la politie.
Scris 22 February 2006 - 08:13 PM
micalutza, la Feb 22 2006, 08:07 PM, a spus:
Scuze. Am inceput ca la politie.
Eu am 22 si prietena 20 .. suntem impreuna de 1 ani si 2 luni .. si cand ne-am despartit a fost din cauza la chestiile care le face si acum .. nu vrea sa vina sa sa ne vedem nu are chef sa vina cu mine unde o chem ... intr-un cuv nu are chef de mine ...
P.S. In ultima vreme a fost o stare de tensiune intre noi ea lucreaza si in acelasi timp a avut si ceva examene pt ca este la facultate.. la fel si eu am avut da eu nu ma prea chinui sa invat
Scris 22 February 2006 - 08:33 PM
Scris 22 February 2006 - 08:36 PM
Sau situatia asta dureaza mai de mult? Nu aveti posibilitatea sa plecati undeva, sa luati o pauza?
P.S. Daca va vedeti toata ziua nu prea ii dai timp sa i se faca dor de tine.
P.P.S. Ar trebui sa te chinui si tu sa inveti.
Scris 22 February 2006 - 09:04 PM
Apropos de asta si sper sa nu te superi pe mine, dar...mai fac si eu haz de necaz:
Jurnalul unui taliban: *Luni MA bligdizezg. * Marti A venid baiadu vecinului la mine in gurde, mi-a vurad o vaga ji mi-a omorad gadzelu. * Miercuri Am omorad eu baiadu. * Joi A venid dadal baiadului la mine gu doada vamilia ji gu doade rudele za ma omoare. * Vineri I-am omorad eu be dodzi. * Sambada: S-a adunad dod zadul in vadza gazei mele za ma izgoneazga din zad. * Duminica: Am omorad eu dod zadul. * Luni: Iar ma bligdizezg...
Scris 22 February 2006 - 09:06 PM
micalutza, la Feb 22 2006, 08:36 PM, a spus:
Si eu tota asa ma gandeam ca are bateriile slabite.
Situatia asta dureaza de vreo 2 saptamani adik de cand era ea in sesiune si am facut eu o criza de sa zicem gelozie ... i-am cerut sa schimbe o poza de la messenger pt ca poveste cu cineva si vroiam sa vad daca face chestia asta pt mine
P.P.S. Ar trebui sa te chinui si tu sa inveti.
Stiu dar nu suprot sa nu o vad ... si astazi am fo sa cumpar paine am zarit-o de departe si am sunat-o cu toata ca mi-am pus in gand ca pana sambata nu ne vedem... Ziua de sambata e speciala ca is singur acasa si putem sa ne desfasuram ... poate dupa ziua de sambata se mai schimba ceva
Si la treaba cu invatzatu eu is de 3 ani in facultate si am invatzat doar la un examen restu am copiat (nu luati exemplu meu .. ii unul foarte prost).
P.S. si sora mea care este maritata mi-a spus ca si ea a trecut prin momente dintrastea .. in care nu vroia sa il vada pe sotul ei .. ma refer inainte sa se casatoreasca ... si sper si eu sa trecem peste asta.
Scris 22 February 2006 - 09:08 PM
Aceasta postare a fost editata de thunami: 22 February 2006 - 09:10 PM
Scris 22 February 2006 - 10:08 PM
Sa-ti spun drept si pe mine cand, sunt in sesiune si invat, ma cam obosesc intreruperile. Daca n-o lasi sa respire, nu te mira ca vrea o "gura de aer". Schimba si tu putin tactica. Chiar daca ti-e dor de ea, evita sa o mai cauti tot timpul.
Poate se inverseaza rolurile.
P.S. Stai linistit, nu urmam exemplul tau. Dar te poti simti liber sa-l urmezi tu pe al nostru.
P.P.S. LOl, Ariana.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
in probleme de sex nu suntem pe aceesi lungime de unda | cneazul | 166 | 29.127 |
|
4 reguli de incalcat
Comentati. |
bydy | 15 | 4.935 |
|
sex in seara asta.... | Baa'l | 6 | 2.594 |
|
live long enough to find the right one. | kisstina | 17 | 6.938 |
|
dc tocmai mie ?! | Adriancrinu | 14 | 2.441 |
Contact
Facebook