sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Imunoglobulina Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   octa1 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-February 06

Scris 22 February 2006 - 04:14 PM

am disponibila o fiola de imunoglobulina antihepatita b (HBIG) care se utilizeaza pentru profilaxia post expunere (de exemplu pentru protejarea bebelusului nascut din mama infectata cu hepatita b).Eu am avut disperata nevoie de asa ceva cind am nascut si in disperare de cauza am cerut ajutorul mai multor prieteni de afara si s-a intimplat sa primesc mai mult decit am avut nevoie.Daca aveti nevoie ma puteti contacta pe mail la adresa hbighepb@yahoo.com
0

#2 Utilizator offline   Sky 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-July 05

Scris 23 February 2006 - 09:28 AM

Sunt cateva fete care vor sa devina mamici in viitorul apropiat. Le-ai face o mare bucurie pt ca nu gaseasu de nici un fel la noi. O sa caut exact persoanele care aveau nevoie. Oricum multumim ca te-ai gandit si la altii.
0

#3 Utilizator offline   Sky 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-July 05

Scris 23 February 2006 - 09:38 AM

Am gasit. Sunt destul de multe persoane care ar dori:
mizmiz, genoveva, parca si mara01 oricum imi aduc aminte ca au mai fost cateva, imi cer scuze dc nu imi aduc exact aminte. Poate citeste exact cine are nevoie si te contacteaza.
0

#4 Utilizator offline   octa1 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 22-February 06

Scris 23 February 2006 - 02:30 PM

ok sky.
cind ma gindesc prin ce calvar si emotii am trecut pina am facut eu rost, m-as bucura sincer sa pot ajuta si eu pe cineva care trece acum prin ceea ce am trecut eu.Data de expirare a imunoglobulinei este decembrie 2006.
0

#5 Utilizator offline   CHoratiu 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 13-March 06

Scris 13 March 2006 - 03:40 PM

Buna ziua,

Sotia mea este gravida in luna a 5-a si este purtatoare a virusului hepatitei B. Am avea nevoie de imunoglobulina anti hepatita B. V-am fi foarte recunoscatori daca ne-ati putea ajuta sa o procuram fie direct de la dvs. fie indicandu-ne o modalitate de a o achizitiona de afara.

Multumesc
0

#6 Utilizator offline   Bogster 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 07-March 06

Scris 17 June 2006 - 05:27 PM

Vezi postareaCHoratiu, la Mar 13 2006, 04:40 PM, a spus:

Buna ziua,

Sotia mea este gravida in luna a 5-a si este purtatoare a virusului hepatitei B. Am avea nevoie de imunoglobulina anti hepatita B. V-am fi foarte recunoscatori daca ne-ati putea ajuta sa o procuram fie direct de la dvs. fie indicandu-ne o modalitate de a o achizitiona de afara.

Multumesc

Puteti gasi Imunoglobulina Concentrat la www.tratamente.vstore.ca la categoria: "Sistem Imunitar"
0

#7 Utilizator offline   moniquel 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 01-November 06

Scris 01 November 2006 - 03:30 PM

Buna sunt gravida in saptamana 35 si am nevoie de o fiola de imunoglobulina antihepatita b, daca are cineva una in plus, sau daca stie cum se poate procura si de unde; eventual o denumire comerciala si un producator.Va multumesc si astept raspunsul vostru pe forum sau la: mona_lepadatu@yahoo.com
0

#8 Utilizator offline   ana30 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 17-November 06

Scris 17 November 2006 - 07:59 PM

Vezi postareaocta1, la Feb 22 2006, 04:14 PM, a spus:

am disponibila o fiola de imunoglobulina antihepatita b (HBIG) care se utilizeaza pentru profilaxia post expunere (de exemplu pentru protejarea bebelusului nascut din mama infectata cu hepatita b).Eu am avut disperata nevoie de asa ceva cind am nascut si in disperare de cauza am cerut ajutorul mai multor prieteni de afara si s-a intimplat sa primesc mai mult decit am avut nevoie.Daca aveti nevoie ma puteti contacta pe mail la adresa hbighepb@yahoo.com

unde pot gasi imunoglobulina ,sunt insarcinata in 33 saptamani si-mi trebuie neaparat

Vezi postareamoniquel, la Nov 1 2006, 03:30 PM, a spus:

Buna sunt gravida in saptamana 35 si am nevoie de o fiola de imunoglobulina antihepatita b, daca are cineva una in plus, sau daca stie cum se poate procura si de unde; eventual o denumire comerciala si un producator.Va multumesc si astept raspunsul vostru pe forum sau la: mona_lepadatu@yahoo.com

spune-ti-mi si mie daca ati gasit am nevoie disperata
0

#9 Utilizator offline   Doina77 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 10-September 06

Scris 19 November 2006 - 08:37 PM

Pt. mamicile purtatoare de virus B,la spitalul Fundeni,sectia Pediatrie et. 6,d-na doctor Constantinescu gastroenterolog de specialitate,va poate spune sigur ce firma comercializeaza imunoglobulina.Va asigur de seriozitatea acestei doamne!Mult noroc,si multa sanatate!! :)
0

#10 Utilizator offline   romparkin 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 06-December 06

Scris 06 December 2006 - 03:55 PM

Vezi postareaocta1, la Feb 23 2006, 02:30 PM, a spus:

ok sky.
cind ma gindesc prin ce calvar si emotii am trecut pina am facut eu rost, m-as bucura sincer sa pot ajuta si eu pe cineva care trece acum prin ceea ce am trecut eu.Data de expirare a imunoglobulinei este decembrie 2006.

sal octa,am si eu aceeasi problema si vreau sa stiu de unde pot face rost de imunoglobulina(nasc in 2 sapt)
mersi
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse