Pagina 1 din 1
Cum vi se pare ? www.taverna-live.com
Scris 31 March 2006 - 03:26 PM
Imi place taverna, imi place si pagina (desi iti spun drept ca prima data m-am gandit la emisiunea Taverna de pe TVR1
. Ce nu imi place : meniul - e prea "saltaret" ...
PS: La sectiunea evenimente se cere un user si pass - de ce ?
Scris 01 April 2006 - 05:46 PM
Catalin_Pop, la Mar 31 2006, 04:26 PM, a spus:
Imi place taverna, imi place si pagina (desi iti spun drept ca prima data m-am gandit la emisiunea Taverna de pe TVR1
. Ce nu imi place : meniul - e prea "saltaret" ...
merci de idee... deja ma cam plictisisem si eu de meniul "saltaret" - o sa-l modific
Dacai ai fi fost la taverna ti-ar fi placut si mancarea (ma bucur ca iti place taverna si site-ul)
La sectiunea evenimente - e inca in lucru. (si nu-mi plac intr-o pagina chestiile cu 'under construction').
merci pt. feedback
(chelner, webmaster, uneori bucatar
Scris 04 April 2006 - 08:09 PM
sincer nu ma atrage prea mult , nu-mi place headeru' , clar meniul trebuie schimbat , nu-mi place nici scrisu' ala : "taverna de suflet cu bucatarie......" , poate ar merge si o alta aranjare in pagina , dar avand in vedere ca a fost facut de un bucatar merge
Scris 05 April 2006 - 01:22 AM
allergic, la Apr 4 2006, 09:09 PM, a spus:
, poate ar merge si o alta aranjare in pagina , dar avand in vedere ca a fost facut de un bucatar merge 
Bag eu de seama ca romanului ii place in ultima vreme sa impuste cat mai repede capra vecinului, fiind dotat cu o ironie de prost gust maxima , in loc sa faca o apreciere corecta, indiferent daca e buna sau proasta.
Nimeni nu a spus ca site-ul e perfect, dar cu siguranta vor fi aduse mereu imbunatatiri.
Scris 05 April 2006 - 07:00 AM
Catalin_Pop, la Apr 5 2006, 02:22 AM, a spus:
Bag eu de seama ca romanului ii place in ultima vreme sa impuste cat mai repede capra vecinului, fiind dotat cu o ironie de prost gust maxima , in loc sa faca o apreciere corecta, indiferent daca e buna sau proasta.
Nimeni nu a spus ca site-ul e perfect, dar cu siguranta vor fi aduse mereu imbunatatiri.
pai nu cred ca este chiar asa , am spus ce nu-mi place si am facut si o gluma , nu trebuie inteleasa gresit , el a spus ca e chelner, webmaster si uneori bucatar. Eu unul n-am nici nici un interes sa impusc capra vecinului
Scris 06 April 2006 - 05:09 PM
merci pt interventie catalin. Dl. allergic poate chiar e alergic. Oricum, am scapat de meniul saltarert, am refacut imaginea din header, si mici modificari pe ici pe colo ...
Aceasta postare a fost editata de orvo: 06 April 2006 - 05:10 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
s3anpaul.uni.cc ! Pareri ! | s3aNPaul | 6 | 5.895 |
|
Director Web - Anunturi | drakushoru | 2 | 767 |
|
Pareri, critici, sugestii, etc. | RHS | 0 | 904 |