sau Inregistrare

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Moderarea forumului religie Evaluare topic: - - - - -

#431 Utilizator offline   Soimos 

• Soimos Homo Informaticus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-July 06

Scris 04 February 2007 - 01:18 PM

Vezi postareakriemhild, la Feb 4 2007, 12:54 PM, a spus:

Auzi Soimos, tie nu-ti e rusine, dupa ce jignestimpe toata lumea sa apari si sa te iei de moderare? Pai daca fetele astea gresesc cu ceva greseala este ca nu-ti dau tie ban si-un sut in cur, ca daca nu ai fi tu discutiile ar putea avea loc chiar si in contradictoriu pe un ton civilizat. Tu esti singurul care nu suporta discutiile, tu esti cel care nu suporta faptul ca exista oameni care au o parere diferita de a ta.
Si te iei de MariaB care e crestina, uiti insa ca si cealalta e moderatoare, si ea poate da ban..dar, de, cealalta iti impartaseste opiniile si cum tu urasti crestinii din tot sufletul ai mai gasit un motiv sa te mai iei de unul.

Mai Crimi-hilde eu sunt un adept al disputelor verbale ARGUMENTATE si daca te uiti la postarile mele in comparatie cu ale lui ciobanas vei vedea ca eu argumnetez mereu si atac contraargumentele primite si nu persoane, dar primesc ca replici numai atacuri la persoana si tot nu raspund atat de marlaneste ca leo patrick si tot eu sunt banat si warnuit!
Dar ce face leul patrocle pe acest forum ...care totusi trebuie sa recunoastem ca e formidabil si de asta suntem atati de multi pe el ...o asemenea atitudine nesanctionata .....depaseste orice imaginatie si bun simtz!
Multumim ca te-ai alaturat cu el ca sa inteleaga si altii, care inca nu ti-au cunoscut alesul caracter .... ca cine se aseamana se aduna!
0

#432 Utilizator offline   kriemhild 

• pelikan
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 23-November 06

Scris 04 February 2007 - 07:05 PM

Vezi postareaSoimos, la Feb 4 2007, 01:18 PM, a spus:

Mai Crimi-hilde eu sunt un adept al disputelor verbale ARGUMENTATE si daca te uiti la postarile mele in comparatie cu ale lui ciobanas vei vedea ca eu argumnetez mereu si atac contraargumentele primite si nu persoane, dar primesc ca replici numai atacuri la persoana si tot nu raspund atat de marlaneste ca leo patrick si tot eu sunt banat si warnuit!
Dar ce face leul patrocle pe acest forum ...care totusi trebuie sa recunoastem ca e formidabil si de asta suntem atati de multi pe el ...o asemenea atitudine nesanctionata .....depaseste orice imaginatie si bun simtz!
Multumim ca te-ai alaturat cu el ca sa inteleaga si altii, care inca nu ti-au cunoscut alesul caracter .... ca cine se aseamana se aduna!

Sper ca ai argumente in favoarea faptului ca m-am alaturat nu stiu cui.
In rest sper ca macar vreun admin mai impartial sa te baneze definitiv si irevocabil cat mai curand. in felul asta probabil ca traficul ar cresteconsiderabil, lumea ar putea sa discute fara sa fie tot timpul obstructionata de comentariile tale obsesive si obscene.

Aceasta postare a fost editata de kriemhild: 04 February 2007 - 07:05 PM

0

#433 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 04 February 2007 - 08:28 PM

Stimatelor si simpaticelor doamne moderatoare - citat- (care a fost?), cel putin aveti bunul simt si argumentati de ce stergeti posturile pe care le considerati tendentioase. Nu ca nu m-as fi obisnuit dar macar sa nu mor prost.....

Aceasta postare a fost editata de DarkBringer: 04 February 2007 - 08:29 PM

0

#434 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 February 2007 - 10:04 PM

lol mai nou se inchid threadurile acolo unde puterea unora de intelegere este depasita sau competenta in calitate de moderator este depasita. Tin sa multumesc pe aceasta cale d-nei Shur'tugal care isi demonstreaza din nou abilitatile de intelegere a modului in care trebuie actionat....nu este nevoie de repetitie ne dam seama si asa......
0

#435 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 05 February 2007 - 11:19 AM

Vezi postareaSoimos, la Feb 4 2007, 12:12 PM, a spus:

....................
Dar raman surprins sa vad ca dupa zile la rand de murdarii si abjectii si oribilitati extraordinare ....niciodata comparabile cu postarile mele... eu am fost banat 6 luni de zile si pus sub control fara sa mai zic ca am warn deja de 60% ...iar acest murdar in ochii tuturor forumistilor .... este imaculat in fata voastra!
Felicitari ptr felul in care ati inteles sa va faceti meseria ... !!!
Oare faptul ca ma banati pe mine ca sunt dur in exprimare dar nicidecum murdar asa ca leo patrick ...iar pe el il acceptati, si ii tolerati oribilitatile extraordinare, cel mult le invizibilizati fara sa le sanctionati, .... sa insemna ca sunteti spiritual mai apropiate de "valorile expuse de el?

gata, nenea, s-a rezolvat, calmez-vous ca nu arde nicaieri. s-a suspendat pe termen nedefinit si s-a propus tov [leo_patrik] pentru ban.
si nu te mai lua de [MariaB] ca te iei degeaba.
0

#436 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 February 2007 - 02:48 PM

Citeaza

nicaieri. s-a suspendat pe termen nedefinit si s-a propus tov [leo_patrik] pentru ban.

Se propune? Parca suntem in romania, unde vine unu iti da in cap, te omoara dupa care este judecat in stare de libertate. Presupun ca se voteaza, secret chiar, ca sa nu existe dupa aceea eventualele conflicte :jester:

Aceasta postare a fost editata de DarkBringer: 05 February 2007 - 02:49 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 44 Pagini +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse