sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Iubire imposibila Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   YasmiSL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-January 11

Scris 09 February 2012 - 10:13 AM

Vezi postareaKilkoana, la 09 February 2012 - 09:56 AM, a spus:

Dar,in final, totul depinde doar de ea.....eu vreau sa ii atrag atentia....cand schimbi pozitia de amanta cu cea de sotie a aceluiasi barbat, totul s-ar putea schimba intr-o directie neprevazuta. Dar sa nu ajunga sa-i para rau ca a dat vrabia din mana pe cioara de pe gard.....

e posibil sa ai dreptate, insa daca n-a tinut niciodata la sot, n-o sa se imbunatateasca nimic.
sincer, eu cred ca e vorba si de sex, de aia e asa inflacarata.

in rest, solutie este si sa capete experienta pe pielea ei , nu-i nimic grav sa-l aleaga pe un al treilea.
nu cred ca e potrivit niciunul.

Vezi postareaAndreiutza22, la 09 February 2012 - 10:00 AM, a spus:

ce inseamna faptul ca atunci cand esti bolnav si singur in casa sotul fiind plecat prin cluburi sa se distreze Amantul cum ii zici vine de la 100 de km sa fie alaturi de tine pe cand sotul nici nu are placerea sa iti raspunda la telefon ,ce inseamna atunci cand <<amantul>>iti da numai sfaturi de bine cum sa iti refaci casnicia,si multe altele.asta nu inseamna iubire/?

ce face sotul tau prin cluburi si tu de ce ramai acasa ??
el tot indemnat de parinti a fost sa se insoare cu tine?
citi ani are ?

@inseamna ca-i pasa de tine, poate insemna ca si el are una acasa careia nu-i pasa de el.

Vezi postareaAmarena, la 09 February 2012 - 10:07 AM, a spus:

- Relatia cu sufletelul poate sa continue si fara divort

- Daca divortezi, nu te marita in secunda doi cu sufletelul, ca dai din lac in put. Cu alte cuvinte, nu divorta pentru sufletel, ci pentru tine, ca ai un sot idiot, roman sanatos de-al nostru, cu principiile pe care le-a luat, probabil, de la ta-su.

- Trezeste-te la realitate, ca maica-ta si taica-tu nu-s nemuritori, iar cand o sa dea coltu', tu o sa fii o stafida batrana, acrita si nefericita si pe ei o sa-i lase cam rece, daca ma-ntelegi.

- Nu face copchii cu barbatu-tau, daca nu i-ai facut deja, ca nu mentionezi. Nu cred ca mai are rost sa-ti zic de ce. Sau are?

foarte clar si bine punctat.
0

#32 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 09 February 2012 - 10:15 AM

Citeaza

Relatia cu sufletelul poate sa continue si fara divort

Aici nu sunt foarte sigur... Am un mic dubiu, dar poate ma insel eu...
0

#33 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 09 February 2012 - 10:25 AM

Vezi postareaAndreiutza22, la 09 February 2012 - 10:00 AM, a spus:

ce inseamna faptul ca atunci cand esti bolnav si singur in casa sotul fiind plecat prin cluburi sa se distreze Amantul cum ii zici vine de la 100 de km sa fie alaturi de tine

1. Nu te supara, alta denumire decat amant nu pot sa ii dau, eu nu am cum sa-i spun sufletelul tau.
2. Vorbesc dintr-o pozitie in care been there ,done that.....acuma, inteleg eu bine, stai cu sotul, si in timp ce asta se distra in cluburi, a venit amantul la voi in casa ca sa iti fie alaturi?....indiferent ca a trebuit sa ia avionul.
3. Stai linistita 100 de km nu ma impresioneaza, s-au facut mai multe ca sa fiu vazuta, daca este exact in kilometrii sa ne batem, dar nu cred ca este cazul.
4. Eu nu zic ca facu bine sotul, dar depinde de tine daca vezi aia dovada de iubire sau nu.
Pana la urma divorteaza de asta vrei si relatia actuala nu mai merge,insa fa-o pentru tine, nu pentru amant.

Vezi postareaYasmiSL, la 09 February 2012 - 10:13 AM, a spus:

sincer, eu cred ca e vorba si de sex, de aia e asa inflacarata.

Un tip de 40 de ani face sex cam mult peste unul de 27....hai 28, cat banuiesc eu ca e sotul.

Vezi postareaAmarena, la 09 February 2012 - 10:09 AM, a spus:

ca isi dezamageste parintii, n-auzi? :doh:

Nu depinde de ei. Ea trebuie sa traiasca viata ei, dar cred ca este util sa coboare un pic din copacul amantlacului si sa nu isi puna toata increderea in domnul de 40 de ani.
In nici un caz nu tre sa continue o relatie dezastru, dar nici sa sara in alta,indiferent de gura parintilor.
Acu, ii inteleg si pe ei in oarecare masura, dar nu depinde de ei.

Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 09 February 2012 - 10:18 AM

0

#34 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 09 February 2012 - 10:30 AM

Vezi postareaKilkoana, la 09 February 2012 - 10:25 AM, a spus:

3. Stai linistita 100 de km nu ma impresioneaza, s-au facut mai multe ca sa fiu vazuta, daca este exact in kilometrii sa ne batem, dar nu cred ca este cazul.

:lol: pai chiar nu e, ca nu cred ca a vrut sa te provoace, facea o comparatie intre durerea in fund a sotului fata de ea si comportamentul amantului.. Nu cred ca te atinsese pe tine in vreun fel.

Vezi postareaKilkoana, la 09 February 2012 - 10:25 AM, a spus:

Nu depinde de ei.

Imi zici mie asta sau ii zici ei? Ca daca imi zici mie.. eu stiu lucrurile astea. Multumesc.
0

#35 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 09 February 2012 - 10:32 AM

Eu vad cam asa: daca se iubeste cu sufletelul, trebuie sa se bucure de asta. Sigur, nu e corecta ideea de a divorta pentru el, asa cum nu e cazul sa te casatoresti pentru parinti. Te casatoresti pentru tine insati si divortezi, la fel, pentru ca pe tine personal nu te implineste relatia.

Relatia cu noul, trebuie (dupa parerea mea) privita si considerata ca fiind independenta de cealalta, si lucrurile trebuie sa decurga firesc. Nu cred ca trebuie impusa in mod arbitrar o limita, de genul "nu ma casatoresc cu tine un an", mai ales pentru ca in acest rastimp, relatia se poate raci, si sa nu uitam, ca din cauza aceea se divorteaza, din lpsa de fericire. Daca altceva aduce fericire, trebuie profitat, ca nu e un izvor care nu seaca.
2

#36 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 09 February 2012 - 11:08 AM

Pana la urma "rupi pisica" (ma rog motanii) sau nu?
0

#37 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 09 February 2012 - 11:22 AM

De ce e imposibila iubirea aceasta? De ce ti se pare potrivit sa tii cont atat de mult de parerile altora? In locul tau mi-as lasa sotul si m-as muta cu omul pe care-l iubesc! Cum o sa-ti faca bine sa inchei relatia cu omul iubit??? Asta e nebunie curata!!! Il iubesti, te muti cu el si gata! Parintii zic multe, dar sunt sigura ca tin la tine si in timp vor uita si el de parerile altora. Barfele altora nu conteaza! Si cum adica prea batran? E numa' bun!
2

#38 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 09 February 2012 - 02:02 PM

Vezi postareaAndreiutza22, la 09 February 2012 - 08:42 AM, a spus:

sa accept propunerea sufletelului meu de a incheia relatia cu el cu toate ca mi se rupe inima,imi va fi mai bine fara el ?

Da.
0

#39 Utilizator offline   Family Guy 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-December 09

Scris 17 February 2012 - 05:05 PM

Da pai lasa-l pe actualul sot..probabil vei sta si cu amantul vreo 5 ani si te vei satura si de el. Femeile...
0

#40 Utilizator offline   Lucast 

• crowded and cold
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 13-November 09

Scris 17 February 2012 - 05:48 PM

Vezi postareaAndreiutza22, la 09 February 2012 - 09:15 AM, a spus:

am 26 de ani

Si el are 42 de ani, esti sigura ca diferenta aceasta de varsta nu va avea consecinte?
1

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari