Kilkoana, la 09 February 2012 - 09:56 AM, a spus:
Dar,in final, totul depinde doar de ea.....eu vreau sa ii atrag atentia....cand schimbi pozitia de amanta cu cea de sotie a aceluiasi barbat, totul s-ar putea schimba intr-o directie neprevazuta. Dar sa nu ajunga sa-i para rau ca a dat vrabia din mana pe cioara de pe gard.....
e posibil sa ai dreptate, insa daca n-a tinut niciodata la sot, n-o sa se imbunatateasca nimic.
sincer, eu cred ca e vorba si de sex, de aia e asa inflacarata.
in rest, solutie este si sa capete experienta pe pielea ei , nu-i nimic grav sa-l aleaga pe un al treilea.
nu cred ca e potrivit niciunul.
Andreiutza22, la 09 February 2012 - 10:00 AM, a spus:
ce face sotul tau prin cluburi si tu de ce ramai acasa ??
el tot indemnat de parinti a fost sa se insoare cu tine?
citi ani are ?
@inseamna ca-i pasa de tine, poate insemna ca si el are una acasa careia nu-i pasa de el.
Amarena, la 09 February 2012 - 10:07 AM, a spus:
- Daca divortezi, nu te marita in secunda doi cu sufletelul, ca dai din lac in put. Cu alte cuvinte, nu divorta pentru sufletel, ci pentru tine, ca ai un sot idiot, roman sanatos de-al nostru, cu principiile pe care le-a luat, probabil, de la ta-su.
- Trezeste-te la realitate, ca maica-ta si taica-tu nu-s nemuritori, iar cand o sa dea coltu', tu o sa fii o stafida batrana, acrita si nefericita si pe ei o sa-i lase cam rece, daca ma-ntelegi.
- Nu face copchii cu barbatu-tau, daca nu i-ai facut deja, ca nu mentionezi. Nu cred ca mai are rost sa-ti zic de ce. Sau are?
foarte clar si bine punctat.
Contact
Facebook
Twitter
RSS