sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Iubire imposibila Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Andreiutza22 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-February 12

Scris 09 February 2012 - 08:42 AM

buna tuturor,sunt andreea o persoana foarte sensibila si in momentul de fata disperata simt ca lumea se prabuseste la picioarele mele de aceea va cer ajutorul cu cateva sfaturi va rog.am sa incerc sa va relatez pe scurt:sunt casatorita de 4 ani insa am ajuns sa fac pasul acesta mai mult pt a-i multumii pe parintii mei si pt a nu-i dezamagii.in urma cu un an am cunoscut un barbat care este mai mare decat mine cu 16 ani,la inceput totul a inceput dintr-o joaca eu eram nefericita in casnicia pe care o am el la fel si ne-am gasit refugiul unul in bratele celuilalt,insa cu timpul am inceput sa tinem foarte mult unul la celalat.Il iubesc foarte mult simt ca e sufletul meu pereche ,alaturi de el sunt foarte fericita,este singura persoana care a reusit sa ma cunoasca asa cum sunt, nici macar parintii mei nu ma cunoasc cu toate ca m-au crescut.si el ma iubeste foarte mult mi-a demonstrat-o de foarte multe ori,fapt pt care mi-a propus sa ne mutam impreuna sa renuntam la partenerii de viata cu care nu ne mai simtim ok ba chiar m-a cerut si in casatorie.am incercat sa vb cu ai mei sa le spun insa nici nu vor sa auda spun ca am sa ii fac de rusine daca ma despart de sotul meu ,ca el este prea <<batran<< fata de mine ca nu o sa mearga.mai nou persoana de care va vorbesc si caruia eu ii spun sufletelul meu mi-a zis ca nu ma obliga sa fac pasul a sa ma mut cu el ,ca nu vrea sa imi faca rau ,ca nu vrea sa sufar din cauza lui si dea aceea vrea sa incheiem aceasta relatie numai ca sa imi faca mie un bine,poate asa ,crede el ca am sa incep sa tin iar la sotul meu.nu pot sa zic ca sotul meu este un om rau insa intre noi a intervenit nepasarea ,fiecare isi vede de treburile lui,nu ne simtim lipsa daca nu ne vedem o perioada ,pur si simplu ne-am obisnuit sa stam in aceeasi casa,parca am fi 2 frati nu sot si sotie.de aceea va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi ,ce sa fac ma simt singura si nu stiu ce decizie sa iau:sa accept propunerea sufletelului meu de a incheia relatia cu el cu toate ca mi se rupe inima,imi va fi mai bine fara el ?multumesc mult ma scuzati ca va plictisesc poate alte persoane au probleme mult mai grave decat mine .
0

#2 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 09 February 2012 - 09:03 AM

Pai probabil o sa te desparti de el, pentru a nu-i dezamagi pe parintii tai, ca si atunci cand te-ai casatorit. :doh:
Ei sunt multumiti acum, ca ai o casatorie ratata? Vor sa te stie nefericita? De ce nu vorbesti cu ei? Cati ani ai?
3

#3 Utilizator offline   YasmiSL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-January 11

Scris 09 February 2012 - 09:09 AM

ar fi cazul sa-ti vezi de viata, nu poti trai multumind pe altii.
1

#4 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 09 February 2012 - 09:11 AM

Vezi postareaAndreiutza22, la 09 February 2012 - 08:42 AM, a spus:

nu pot sa zic ca sotul meu este un om rau insa intre noi a intervenit nepasarea ,fiecare isi vede de treburile lui,nu ne simtim lipsa daca nu ne vedem o perioada ,pur si simplu ne-am obisnuit sa stam in aceeasi casa,parca am fi 2 frati nu sot si sotie.de aceea va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi ,ce sa fac ma simt singura si nu stiu ce decizie sa iau:sa accept propunerea sufletelului meu de a incheia relatia cu el cu toate ca mi se rupe inima,imi va fi mai bine fara el ?multumesc mult ma scuzati ca va plictisesc poate alte persoane au probleme mult mai grave decat mine .

Ceea ce am boldat este o contradictie.
E clar ca nu stii ce sa faci dar oricum vei face vei regreta ceva.Sfaturile unora si altora nu pot sa tina locul propiei hotarari. Tu cunosti cel mai bine situatia , TU trebuie sa decizi.
Dupa mine , in asemenea cazuri trebuie "rupta pisica" .O continuare nu este decat o agonie sufleteasca.
Mingea e la tine , joac-o cum iti cade tie bine.Barbati sunt destui si mai tineri si mai batrani.
1

#5 Utilizator offline   i0an 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-April 10

Scris 09 February 2012 - 09:14 AM

buna tuturor,sunt andreea o persoana foarte sensibila si in momentul de fata disperata simt ca lumea se prabuseste la picioarele mele de aceea va cer ajutorul cu cateva sfaturi va rog.am sa incerc sa va relatez pe scurt:sunt casatorita de 4 ani insa am ajuns sa fac pasul acesta mai mult pt a-i multumii pe parintii mei si pt a nu-i dezamagii.in urma cu un an am cunoscut un barbat care este mai mare decat mine cu 16 ani,la inceput totul a inceput dintr-o joaca eu eram nefericita in casnicia pe care o am el la fel si ne-am gasit refugiul unul in bratele celuilalt,insa cu timpul am inceput sa tinem foarte mult unul la celalat.Il iubesc foarte mult simt ca e sufletul meu pereche ,alaturi de el sunt foarte fericita,este singura persoana care a reusit sa ma cunoasca asa cum sunt, nici macar parintii mei nu ma cunoasc cu toate ca m-au crescut.si el ma iubeste foarte mult mi-a demonstrat-o de foarte multe ori,fapt pt care mi-a propus sa ne mutam impreuna sa renuntam la partenerii de viata cu care nu ne mai simtim ok ba chiar m-a cerut si in casatorie.am incercat sa vb cu ai mei sa le spun insa nici nu vor sa auda spun ca am sa ii fac de rusine daca ma despart de sotul meu ,ca el este prea <<batran<< fata de mine ca nu o sa mearga.mai nou persoana de care va vorbesc si caruia eu ii spun sufletelul meu mi-a zis ca nu ma obliga sa fac pasul a sa ma mut cu el ,ca nu vrea sa imi faca rau ,ca nu vrea sa sufar din cauza lui si dea aceea vrea sa incheiem aceasta relatie numai ca sa imi faca mie un bine,poate asa ,crede el ca am sa incep sa tin iar la sotul meu.nu pot sa zic ca sotul meu este un om rau insa intre noi a intervenit nepasarea ,fiecare isi vede de treburile lui,nu ne simtim lipsa daca nu ne vedem o perioada ,pur si simplu ne-am obisnuit sa stam in aceeasi casa,parca am fi 2 frati nu sot si sotie.de aceea va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi ,ce sa fac ma simt singura si nu stiu ce decizie sa iau:sa accept propunerea sufletelului meu de a incheia relatia cu el cu toate ca mi se rupe inima,imi va fi mai bine fara el ?multumesc mult ma scuzati ca va plictisesc poate alte persoane au probleme mult mai grave decat mine .

Of, of, of, indragostelile astea!
Referential: esti casatorita cu unul si indragostita de altul, plus un mediu inconjurator parental.
Apai tu esti cea care s-a casatorit si tot tu cea care s-a indragostit de altul decat sotul ei, eh.
Omul ala zice bine ce zice, dar trebuia sa o zica inainte de a se ajunge aici.
Vezi tu, societatea noastra e una care agreaza monogamia, a-ti putea trece la islamism si se rezolva daca vor si cei doi barbati actuali ai tai, pardon, stai, nici islamul nu o rezova decat pt. barbati, naspa.
Sa stii ca fluturii sunt ai unei anumite varste, iubirea altor varste nu implica fluturi, implica cultivarea, o sa intelegi candva ca nimic pe lumea asta nu dureaza daca nu e cultivat, ingrijit, migalit, mangaiat, simbiotizat cu noi insine, daca tu si sotul tau nu a-ti cultivat relatia, tu te-ai dus in balarii. Nu ca ar fi un capat de tara, dar probabil ca si el si tu sunteti suficient de habotnici incat sa considerati o relatie extraconjugala ca ceva inadmisibil pt. etica voastra sufletesca si sociala.
Faptul ca te-ai dus cu altul, denota neampliniri sexuale si chiar sufletesti, ai incercat sa le rezolvi cu sotul tau inainte de a da curs dorintelor arzatoare ce te mistuiau?
:(
0

#6 Utilizator offline   Andreiutza22 

• Ghiocel

Scris 09 February 2012 - 09:15 AM

am 26 de ani
parintii mei nu prea au tinut cont de sentimentele mele imi spun tot timpul ca sotul meu e un baiat bun ,ca nu ma bate ca, eu sunt cea nebuna .insa nu stiu cum e sa stai langa un om care nu comunik cu tine care atunci cand te vede ca suferi si treci printr-o pasa proasta nu incearca sa fie alaturi de tine ,sa te asculte, sa te incurajeze sa mergi mai departe ci se multumeste cu faptul ca seara cand vine acasa gaseste o sotie care are grija de el.
0

#7 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 09 February 2012 - 09:19 AM

mai nou persoana de care va vorbesc si caruia eu ii spun sufletelul meu mi-a zis ca nu ma obliga sa fac pasul ca sa ma mut cu el ,ca nu vrea sa imi faca rau ,ca nu vrea sa sufar din cauza lui si dea aceea vrea sa incheiem aceasta relatie numai ca sa imi faca mie un bine,

Eu deja aici nu mai inteleg nimic!!! daca vrei sa divortezi pentru el, iata ca el nu mai vrea nimic de la tine sa nu suferi, dar el a divortat pentru tine??? ca de aici incepe viata noua sau nu conteaza. Deja s-a racit amorezul, ai grija cum faci pasul urmator insa nu spre el, nici spre sotul nedorit ci spre o noua persoana!!!
0

#8 Utilizator offline   Andreiutza22 

• Ghiocel

Scris 09 February 2012 - 09:23 AM

Vezi postareaThe Unknown, la 09 February 2012 - 09:19 AM, a spus:

Eu deja aici nu mai inteleg nimic!!! daca vrei sa divortezi pentru el, iata ca el nu mai vrea nimic de la tine sa nu suferi, dar el a divortat pentru tine??? ca de aici incepe viata noua sau nu conteaza. Deja s-a racit amorezul, ai grija cum faci pasul urmator insa nu spre el, nici spre sotul nedorit ci spre o noua persoana!!!

el nu mai locuieste impreuna cu sotia lui de ceva vreme ,urmeza sa inainteze si actele de divort
0

#9 Utilizator offline   i0an 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-April 10

Scris 09 February 2012 - 09:25 AM

Vezi postareaAndreiutza22, la 09 February 2012 - 09:15 AM, a spus:

am 26 de ani
parintii mei nu prea au tinut cont de sentimentele mele imi spun tot timpul ca sotul meu e un baiat bun ,ca nu ma bate ca, eu sunt cea nebuna .insa nu stiu cum e sa stai langa un om care nu comunik cu tine care atunci cand te vede ca suferi si treci printr-o pasa proasta nu incearca sa fie alaturi de tine ,sa te asculte, sa te incurajeze sa mergi mai departe ci se multumeste cu faptul ca seara cand vine acasa gaseste o sotie care are grija de el.

Dar sotul tau a fost constient ca nu ai sentimente fata de el? Cum de s-a casatorit cu tine daca nu il iubesti, a fost constient ca nu l-ai iubit si nu il iubesti?
0

#10 Utilizator offline   YasmiSL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-January 11

Scris 09 February 2012 - 09:27 AM

Vezi postareaAndreiutza22, la 09 February 2012 - 09:15 AM, a spus:

am 26 de ani

ok, intreba-te sincer, daca poti trai de acum si toata viata ta linga omul asta care ti-a devenit ca un frate ??
tocmai ca e un om bun, dar pt care nu ai sentimentele cuvenite, nu e ok sa ajungi sa-l faci sa sufere.
o relatie care nu te implineste te va determina sa cauti altceva si il tii legat aiurea si pe cel de linga tine.

e mult mai onest sa isi vada fiecare de viata lui, parintii nu te mai pot coordona acum, macar va acordati reciproc dreptul la fericire.

elibereaza-l si pe el, altfel vei ajunge sa-l umilesti.
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Sunt baiat si m-am indragostit de un prieten.Ce sa fac?
il iubesc pe unul din prietenii mei si nu stiu ce sa fac...
Skydes  40 6.118
Hot Topic (New) Un sfat o parere un ajutor :(
sa scap de acesta indecizie
Dorian71  81 3.748
Replici noi Probleme ale adolescentei Steffie  15 2.559
Hot Topic (New) Am gresit nu m-ai iertat Tacerea_mea  52 2.152
Hot Topic (New) Sa ramanem impreuna sau nu? Criss2526  69 5.666