Iubire imposibila
Scris 09 February 2012 - 08:42 AM
Scris 09 February 2012 - 09:03 AM
Ei sunt multumiti acum, ca ai o casatorie ratata? Vor sa te stie nefericita? De ce nu vorbesti cu ei? Cati ani ai?
Scris 09 February 2012 - 09:09 AM
Scris 09 February 2012 - 09:11 AM
Andreiutza22, la 09 February 2012 - 08:42 AM, a spus:
Ceea ce am boldat este o contradictie.
E clar ca nu stii ce sa faci dar oricum vei face vei regreta ceva.Sfaturile unora si altora nu pot sa tina locul propiei hotarari. Tu cunosti cel mai bine situatia , TU trebuie sa decizi.
Dupa mine , in asemenea cazuri trebuie "rupta pisica" .O continuare nu este decat o agonie sufleteasca.
Mingea e la tine , joac-o cum iti cade tie bine.Barbati sunt destui si mai tineri si mai batrani.
Scris 09 February 2012 - 09:14 AM
Of, of, of, indragostelile astea!
Referential: esti casatorita cu unul si indragostita de altul, plus un mediu inconjurator parental.
Apai tu esti cea care s-a casatorit si tot tu cea care s-a indragostit de altul decat sotul ei, eh.
Omul ala zice bine ce zice, dar trebuia sa o zica inainte de a se ajunge aici.
Vezi tu, societatea noastra e una care agreaza monogamia, a-ti putea trece la islamism si se rezolva daca vor si cei doi barbati actuali ai tai, pardon, stai, nici islamul nu o rezova decat pt. barbati, naspa.
Sa stii ca fluturii sunt ai unei anumite varste, iubirea altor varste nu implica fluturi, implica cultivarea, o sa intelegi candva ca nimic pe lumea asta nu dureaza daca nu e cultivat, ingrijit, migalit, mangaiat, simbiotizat cu noi insine, daca tu si sotul tau nu a-ti cultivat relatia, tu te-ai dus in balarii. Nu ca ar fi un capat de tara, dar probabil ca si el si tu sunteti suficient de habotnici incat sa considerati o relatie extraconjugala ca ceva inadmisibil pt. etica voastra sufletesca si sociala.
Faptul ca te-ai dus cu altul, denota neampliniri sexuale si chiar sufletesti, ai incercat sa le rezolvi cu sotul tau inainte de a da curs dorintelor arzatoare ce te mistuiau?
Scris 09 February 2012 - 09:15 AM
parintii mei nu prea au tinut cont de sentimentele mele imi spun tot timpul ca sotul meu e un baiat bun ,ca nu ma bate ca, eu sunt cea nebuna .insa nu stiu cum e sa stai langa un om care nu comunik cu tine care atunci cand te vede ca suferi si treci printr-o pasa proasta nu incearca sa fie alaturi de tine ,sa te asculte, sa te incurajeze sa mergi mai departe ci se multumeste cu faptul ca seara cand vine acasa gaseste o sotie care are grija de el.
Scris 09 February 2012 - 09:19 AM
Eu deja aici nu mai inteleg nimic!!! daca vrei sa divortezi pentru el, iata ca el nu mai vrea nimic de la tine sa nu suferi, dar el a divortat pentru tine??? ca de aici incepe viata noua sau nu conteaza. Deja s-a racit amorezul, ai grija cum faci pasul urmator insa nu spre el, nici spre sotul nedorit ci spre o noua persoana!!!
Scris 09 February 2012 - 09:23 AM
The Unknown, la 09 February 2012 - 09:19 AM, a spus:
el nu mai locuieste impreuna cu sotia lui de ceva vreme ,urmeza sa inainteze si actele de divort
Scris 09 February 2012 - 09:25 AM
Andreiutza22, la 09 February 2012 - 09:15 AM, a spus:
parintii mei nu prea au tinut cont de sentimentele mele imi spun tot timpul ca sotul meu e un baiat bun ,ca nu ma bate ca, eu sunt cea nebuna .insa nu stiu cum e sa stai langa un om care nu comunik cu tine care atunci cand te vede ca suferi si treci printr-o pasa proasta nu incearca sa fie alaturi de tine ,sa te asculte, sa te incurajeze sa mergi mai departe ci se multumeste cu faptul ca seara cand vine acasa gaseste o sotie care are grija de el.
Dar sotul tau a fost constient ca nu ai sentimente fata de el? Cum de s-a casatorit cu tine daca nu il iubesti, a fost constient ca nu l-ai iubit si nu il iubesti?
Scris 09 February 2012 - 09:27 AM
Andreiutza22, la 09 February 2012 - 09:15 AM, a spus:
ok, intreba-te sincer, daca poti trai de acum si toata viata ta linga omul asta care ti-a devenit ca un frate ??
tocmai ca e un om bun, dar pt care nu ai sentimentele cuvenite, nu e ok sa ajungi sa-l faci sa sufere.
o relatie care nu te implineste te va determina sa cauti altceva si il tii legat aiurea si pe cel de linga tine.
e mult mai onest sa isi vada fiecare de viata lui, parintii nu te mai pot coordona acum, macar va acordati reciproc dreptul la fericire.
elibereaza-l si pe el, altfel vei ajunge sa-l umilesti.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sunt baiat si m-am indragostit de un prieten.Ce sa fac?
il iubesc pe unul din prietenii mei si nu stiu ce sa fac... |
Skydes | 40 | 6.118 |
|
Un sfat o parere un ajutor :(
sa scap de acesta indecizie |
Dorian71 | 81 | 3.748 |
|
Probleme ale adolescentei | Steffie | 15 | 2.559 |
|
Am gresit nu m-ai iertat | Tacerea_mea | 52 | 2.152 |
|
Sa ramanem impreuna sau nu? | Criss2526 | 69 | 5.666 |