sau Inregistrare

• 16 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Mama ne-a distrus familia! Evaluare topic: - - - - -

#151 Utilizator offline   YasmiSL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-January 11

Scris 13 February 2012 - 09:59 AM

Vezi postareaDiela, la 10 February 2012 - 02:52 PM, a spus:

@ Yasmina

a spus aceste detalii chiar din primul mesaj al topicului
şi nici acum n-ai citit cu atenţie: tatăl a divorţat de mamă după ce Anca i-a spus despre aventura cu gagiul, aventură condamnabilă din toate punctele de vedere

ce vezi tu ca esenţial deja e la trecut: făcut - descoperit - rupt relaţiile (şi cu iubitul, şi cu mama, şi mama cu tata)

problema actuală a fetei e că nu ştie dacă s-o ierte pe mama ei sau nu, să restabilească o relaţia fiică-mamă sau nu

Nu am citit tot textul, e adevarat, mi-a fost destul cit am citit.
Am recitit partea aceea cu divortul, dar eu nu am inteles ca divortul a fost determinat de acea intimplare.
Si oricum nu e la trecut din moment ce inca pe ea asta o macina si nici nu poate da ochii cu maica-sa.
Pt ea a ramas cel mai important, esential si nu-i convinsa ca poate trece peste.
Restul sunt la trecut, asta e inca vie in memoria ei, altfel nu deschidea topic.

Vezi postareaFluturel, la 10 February 2012 - 02:55 PM, a spus:

cum sa nu isi ierte mama ?????

iubiti mai exista - mama e doar una
doar nu crezi ca asta e problema ei ...

adevarul da, sunt rare mamele care-si f*t viitorii gineri, asa ca merita toata stima.
poate e chiar unica care a facut-o in timp ce fiul ei cu leucemie era in spital.
asa ca , merita si mai multa apreciere. :crazy:

ba fix asta e problema ei.

Vezi postareaDiela, la 10 February 2012 - 02:57 PM, a spus:

nici tu nu citeşti

uite:

o fi mai picant episodul din dormitor, de v-aţi împiedicat de el, dar fata vrea să ştie cum să se raporteze acum la mama ei

tu citesti dar nu pricepi.
tocmai datorita acelui episod nu stie cum sa se raporteze la mama ei.
ce te face sa crezi ca e fara importanta ??

Vezi postareaharald, la 10 February 2012 - 11:25 PM, a spus:

Nu, as vrea sa vad ca e vreunul in stare sa-i spuna fiicei cum sa procedeze mai departe.
Sa dai cu pietre impreuna cu toata ceata e cel mai simplu lucru din lume! :doh:

Ca european asa-zis civilizat, cu ce esti mai breaz decat iranienii sau kurzii care se lauda cum s-au strans ei 50 de insi si au omorat cu pietre o femeie legata de un stalp sau ingropata pana la jumatate in pamant?

pai i-am spus, eu nu consider ca as mai avea ce discuta cu ea ever.
pt mine nu ar mai exista, punct.

nu,n-as avea nici o remuscare , nici cind ar crapa.
iertare sa ceara de la al de sus ca are nevoie, pe mine trebuia sa ma respecte si sa ma iubeasca, ca-i eram fiica.

multumit ??

si nu conteaza ce ar face x sau y user, conteaza ce vrea ea sa faca, drept pt care eu una am respectat ce simte ea si ce vrea ea, nu-i tin eu teorii despre cum sa intoarca obrazul celalalt sau ca nu-i mare lucru, tragediaza ea aiurea.

ce treaba au curzii si alte pietre cu subiectul asta ??
sa nu ne dam asa indulgenti si iertatori cind e vorba de viata altora, ca daca ni s-ar intimpla noua sa vezi atunci ,alta politica ar fi.

Aceasta postare a fost editata de YasmiSL: 13 February 2012 - 10:19 AM

2

#152 Utilizator offline   January 

• The Righteous Death Of Love
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 14 February 2012 - 05:09 AM

Frate!!! Viata bate filmu'!!!

In alta ordine de idei, eu cred ca maica-ta e o scarba. Asa e cu unele mame, nici nu ar trebui sa mai aiba dreptul de a fi numite "mame", te-au nascut si atat. Asta este contributia lor, cu atat se pot lauda.
1

#153 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 14 February 2012 - 05:43 AM

Vezi postareaharald, la 10 February 2012 - 11:25 PM, a spus:

Sa dai cu pietre impreuna cu toata ceata e cel mai simplu lucru din lume!
Ca european asa-zis civilizat, cu ce esti mai breaz decat iranienii sau kurzii care se lauda cum s-au strans ei 50 de insi si au omorat cu pietre o femeie legata de un stalp sau ingropata pana la jumatate in pamant?

Exagerezi si dramatizezi, nu ti se pare ? Cei care au expus dezacord si opinii negative in legatura cu mama initiatoarei topicului, au facut doar asta , si anume expus opinii si sentimente. Nu cred ca a incitat cineva la violenta sau a spus careva ca femeia aia ar trebui ucisa.
Ce se intampla acum, nici sa vorbim nu mai putem ?Imagine amplasata

0

#154 Utilizator offline   brainkiller 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-February 12

Scris 15 February 2012 - 02:38 AM

Hmm...cu putin timp inainte sa citesc topicu tau citeam un topic despre "ispite"...si acolo k si aici useri deviaza mult de la subiect, sunt tineri si vor sa arate care este mai macho si mai destept,hmm...in fine nu asta este important...urata situatia ta...lasandu-l la o parte pe iubitul tau, pe mama ta o sa o iubesti toata viata ta indiferent de circumferinte, facand o mica paranteza si eu am avut ceva probleme cu parinti ( nu de natura problemelor tale ) dar ceva probleme am avut, pot sa zic k pe moment am fost foarte furios pe eii, dar nu au trecut mai mult de kteva ore maxim o zi, apoi am gandit situatia la rece si am realizat cum ar fi trebuit s procedez. Este foarte normal sa o urasti pe mama ta(pe moment), si un asa lucru nu este de iertat, nush cum ai avut puterea cand iai prins doar s te intorci si sa pleci, nu stiu cati dintre useri care au comentat au incercat sa se puna in situatia ta, sa se gandeasca la ce ar fi facut, oricum era inutil pentru k nu ar fi avut cum s simta ce ai simtit tu, dar macar cu gandul sa fi incercat, nu cred ca ar mai fi comentat atatea prosti. Relatia ta cu mama ta nu o sa mai fie niciodata ce a fost, chiar daca o sa va impacati, lucru care sunt sigur ca se va intampla, tot o sa aveti retineri, mustrari de constiinta.
Ca sfat nu stiu ce sfat sa iti dau...nu pot sa zic k ma pricep la sfaturi,citeste topicul despre "ispita"...iti spun in calitate de barbat ca ispita e mare cand vine vorba de o femeie...dar si totusi nu cred ca mas putea uita la mama iubitei mele nici intro mie de ani, deci si prin urmare sti bine vorba si vad k au mai ziso si alti, o sa ierti da nu o sa uiti!
Oricum, mai este o vorba adevarata, ce nu te omoara te face mai puternica!
0

#155 Utilizator offline   YasmiSL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 February 2012 - 08:16 AM

Vezi postareabrainkiller, la 15 February 2012 - 02:38 AM, a spus:

pe mama ta o sa o iubesti toata viata ta indiferent de circumferinte,

ai inceput bine.

si acolo k si aici useri deviaza mult de la subiect, sunt tineri si vor sa arate care este mai macho si mai destept,hmm...in fine nu asta este important... pot sa zic k pe moment am fost foarte furios pe eii, dar nu au trecut mai mult de kteva ore maxim o zi,

io zic k sa nu mai apreciezi pe altii mai tineri k tine, si nici mai macho, k s-ar putea sa te inseli , la fel k si cu sfaturile din putina ta experienta.

si mai conteaza k tie ti s-a intimplat altceva , nu te-ai inteles cu parintii, asa cum nu se inteleg toti adolescentii, nu se compara mere cu pere.
0

#156 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 15 February 2012 - 08:23 AM

pe mama ta o sa o iubesti toata viata ta indiferent de circumferinte,

exact, pt că nu toate mamele au 90-60-90
1

#157 Utilizator offline   YasmiSL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 February 2012 - 09:24 AM

si unele IQ sub 80.
1

Impartaseste acest subiect:

• 16 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cum sa ii spun? Eddy80  3 1.099
Hot Topic (New) Warning!Poveste lunga, cu final "in plop" Danuttzzzu  25 1.135
Hot Topic (New) Sa incerc ? AndreiDJ  24 4.609
Replici noi Nu stiu din ce cauza se comporta asa
Sunt uimit de comportametul ei
Cristiano789  16 2.167
Hot Topic (New) Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine?
Nu mai pottt!!!!!!!!!!!
scumpica21  161 43.633