sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ruptura de tendon Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Sabrinna_rominna 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-February 12

Scris 08 February 2012 - 02:42 PM

Buna! In vara anului 2011 am primit o minge de footbal direct in varful degetului mijlociu :D. Durerea mi-a trecu dupa 4 zile si nu am mai consultat medicul .Cateva luni mai tarziu, prin luna decembrie degetul meu sa inflamat si a ramas intepenit, drept, cu o durere mare!. Am consultat medicul si mi-a spus ca am tendonul rupt asha ca mi-a pus o atela, dupa 2 saptamanii mi'am luat'o jos :D .Apoi am inceput sa-mi fac terapie insa in zadar :| degetul meu nu-si mai revine la normal desi pot sa-l indoi de jumatate am durerea aia tot la fel.Am consultat un alt medic, care mi-a consultat degetul si mi-a spus ca tendonul nu e rupt .. si ca trebe sa fac doar fizioterapie. Dumneavoastra ce parere aveti? Ce ar mai trebui sa fac ca sa-si revina si durerea sa-mi treaca? Astept cateva raspunsuri :)
Multumesc !

Aceasta postare a fost editata de Sabrinna_rominna: 08 February 2012 - 02:45 PM

0

#2 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 09 February 2012 - 11:18 AM

Vezi postareaSabrinna_rominna, la 08 February 2012 - 02:42 PM, a spus:

In vara anului 2011 am primit o minge de footbal direct in varful degetului mijlociu :D.

De la mana sau de la picioare??? ca n-ai specificat si poate sa fie si una si alta. Tendonul nu se rupe cu usurinta doar dupa o munca repetativa si fortata inafara puterilor tale, dar precis sint si exceptii.
0

#3 Utilizator offline   Sabrinna_rominna 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-February 12

Scris 14 February 2012 - 01:36 PM

Vezi postareaThe Unknown, la 09 February 2012 - 11:18 AM, a spus:

De la mana sau de la picioare??? ca n-ai specificat si poate sa fie si una si alta. Tendonul nu se rupe cu usurinta doar dupa o munca repetativa si fortata inafara puterilor tale, dar precis sint si exceptii.

La mana :D
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    Proctologie - hemoroizi, fisuri anale, colonoscopie proctolog  0 11.310
Replici noi Artroplastie de sold
artropatie sold
danutza92  1 3.362
Replici noi Atasamente Ortopedie operatie?
fractura pumn drept
Iaistain  2 1.772
Replici noi Litiaza biliara Maia2006  2 4.139
Replici noi Operatie de colecist la 80 de ani Sarah N....  3 4.835