sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Om bun da' barfitor, e posibil ? Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   CIPRIAN.IONUT 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-February 12

Scris 28 February 2012 - 11:21 PM

Vezi postareaNaeema, la 06 February 2012 - 01:35 AM, a spus:

Ironica nu e. De unde stiu ? Pentru ca eu sunt maestra la ironie cand vreau si consider "necesar" si miros alt ironic de la o posta. Cumplit de materialista este, dar nu egoista in sensul ca dupa ea potopul.

Asta ma gandeam si eu. Ca o fac fara minte. Cand i-am reprosat prin sms ca nu a fost ok ce a facut, mia zis "pai baby nu stiam, trebuia sa-mi zici sa nu-i zic lu Xuleasca". Auzi. Pai chestiile astea se stiu de la sine mai frate. Trebuie sa-i zic la orice secunda " Vezi sa nu zici lu aia si lu aia ok? " :doh:
Ce suntem copii de gradinita ? Da-o dracului de treaba.

Probabil ca asa o sa fac. Dar totusi e naspa cand consideri pe cineva prieten apropiat, dar in acelasi timp trebuie sa fi atent la ce-i destainui. E ciudat. De aia avem prieteni si alta categorie numita cunostinte. Cu aia interactionam mai la distanta cum s-ar zice.

doar pe blogurile din Romania se intampla sa dai peste asemenea....

Vezi postareaNaeema, la 06 February 2012 - 01:35 AM, a spus:

Ironica nu e. De unde stiu ? Pentru ca eu sunt maestra la ironie cand vreau si consider "necesar" si miros alt ironic de la o posta. Cumplit de materialista este, dar nu egoista in sensul ca dupa ea potopul.

Asta ma gandeam si eu. Ca o fac fara minte. Cand i-am reprosat prin sms ca nu a fost ok ce a facut, mia zis "pai baby nu stiam, trebuia sa-mi zici sa nu-i zic lu Xuleasca". Auzi. Pai chestiile astea se stiu de la sine mai frate. Trebuie sa-i zic la orice secunda " Vezi sa nu zici lu aia si lu aia ok? " :doh:
Ce suntem copii de gradinita ? Da-o dracului de treaba.

Probabil ca asa o sa fac. Dar totusi e naspa cand consideri pe cineva prieten apropiat, dar in acelasi timp trebuie sa fi atent la ce-i destainui. E ciudat. De aia avem prieteni si alta categorie numita cunostinte. Cu aia interactionam mai la distanta cum s-ar zice.

doar pe blogurile din Romania se intampla sa dai peste asemenea....
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari