Nu vreau sa cred ca o face din rautate, avand cont ca e o fata sufletista. Poate o face din plictiseala, fara sa-si dea seama sau poate ea nu considera barfa faptul ca poarta vorba de la una la alta si spune absolut tot ce aude, ce i se marturiseste in confidenta.
Cu prietena mea cea mai buna nu prea ma vad des in ultimul timp. Suntem amandoua ocupate, ea are si doi copii si acum locuim si departe una de alta. Ei in ciuda acestui fapt, eu sunt la curent cu absolut tot din viata ei, detalii, etc, pentru gazeta astalalta de fata raporteaza tot. Asa face si dincolo, despre mine. Principiul meu este ca daca vreau eu sa zic ceva despre mine,cuiva, permite-mi sa zic eu nu da tu rapotul inaintea mea.
Zilele trecute mi-a facut o faza care m-a dezamagit foarte mult. De atunci i-am trimis un sms si am evitat sa vorbesc cu ea la tel.
Intrebare: Ce sa fac ? Cum sa procedez cu fata asta ? Sa rup relatia, sa devin prietena superficiala, sa nu-i mai zic absolut nimic intim, sa o "cert" si sa sper ca nu va mai face chestiile astea pe viitor ? Chiar nu stiu.
Imi poate careva explica de ce fac unii oameni chestii din astea ? De ce poarta vorba, de ce barfesc ? Nu-si dau seama ca incalca dreptul la intimitate al prietenilor apropiati, ca le distruge increderea ?
Si cei care sunt tentati sa ma acuze pe mine ca o barfesc pe ea, abtineti-va. Asta nu e barfa. Pur si simplu cer niste sfaturi cu privire la o situatie ? Ca sa se stie despre ce e vorba a trebuit sa spun ce situatie si am mentinut nivelul de detalii cat mai low posibil.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 06 February 2012 - 01:22 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS