P r o z a c, la 05 February 2012 - 09:50 AM, a spus:
Cadem in plasa ispitelor din vina noastra, exclusiv, sau uneori se intampla asa din pricina unui concurs de imprejurari care duc la asta? Daca suntem foarte siguri pe noi e imposibil sa fim ispititi, sau tocmai prea multa siguranta strica, pt. ca, considerand ca nu are rost sa ne protejam, devenim vulnerabili? Si ultima intrebare: ispitele pot intruchipa dorintele noastre ascunse si refulate, de-aia sunt asa periculoase?
Sa va vad.
de toate cite un pic sau pe rind, dupa caz.
ispitit poti fi cind iti permiti sa fi ispitit.
iti permiti sa fi, atunci cind ai un motiv sau cind n-ai principii.
P r o z a c, la 05 February 2012 - 11:16 AM, a spus:
corect, de ex o femeie noua in fiecare zi.
daca orice trece pe linga noi devine o ispita, inseamna ca suntem foarte slabi.
nu, nu trebuie sa arunce nimeni cu pietre in noi, dar lipsa de control nu e motiv de mindrie.
P r o z a c, la 05 February 2012 - 11:29 AM, a spus:
de ce ? aia is curajoci la tot pasul si vesnic le lipseste ceva.
oare ispita nu vine mai des la cei care nu stiu ce vor ??
InPing, la 05 February 2012 - 12:01 PM, a spus:
1-Ai o masina sport.Iti place si te reprezinta fiindca ai spirit viu. Accelerezi si te proptesti in pom.Mori.
2- Ai o masina banala.Nu-ti place si-ti doresti o masina sport care crezi ca te-ar reprezenta.Nu o proptesti in pom si nu mori, dar traiesti resemnat, cu gandul la masina sport.E mai bine?
(evident, nu ne rezumam la masini...e doar un exemplu)
da, traiesti.
ai dat un ex foarte bun pt cei care nu rezista ispitei si apoi isi fac rau cu ea.
BigDefender, la 05 February 2012 - 02:14 PM, a spus:
Poti sa fii ispitit de o multitudine de lucruri sau fiinte, dar stiind ca nu le vei putea avea niciodata, te resemnezi, mai constuie asta o ispita???
" sa nu cazi in ispita" asa zice cartea.
poti cadea sau nu in ispita, e vorba de autocontrol.
ispita exista pt ca a existat dorinta, dar nu ai cazut in ea.
Aceasta postare a fost editata de YasmiSL: 06 February 2012 - 09:27 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS