Ajutati-ma
Scris 05 February 2012 - 01:17 AM
Profesori de formatie sexuala bineinteles.
Daca da atunci tu ii faci ochi dulci si poate sa ajunga sa si strice familia si chiar sa defaimati scoala .Depinde ce urmaresti.
Daca urmaresti sa petreci o noapte cu el vei reusi depinde insa de urmari ca nu se va termina cu asta.
Daca il respectai ca profesor si familist nu te uitai in ochii lui altfel decit oricare eleva.
Si se termina totul altfel.
Scris 05 February 2012 - 01:23 AM
Naeema, la 05 February 2012 - 01:17 AM, a spus:
... si asa s-au inventat punctele de vedere...
Naeema, la 05 February 2012 - 01:21 AM, a spus:
Presupunand orice. S-au vazut si cazuri unde un barbat iubea o femeie si s-a indragostit de alta.
Scris 05 February 2012 - 01:25 AM
nu vreau, la 05 February 2012 - 01:23 AM, a spus:
Ma refer strict la aia care sustin ca fatuca asta are drept la a-si juca sansa. Bag mana in foc ca daca ar fi nevasta profesorului intitiatoarea topicului, acestia ar schimba placa cu punctele de vedere imediat si ar raspunde in favoarea nevestii.
Scris 05 February 2012 - 01:27 AM
Naeema, la 05 February 2012 - 01:17 AM, a spus:
Sunt curioasa daca in loc de fatuca asta, deschidea topicul nevasta lu ala sa zica (,) ca o eleva umbla dupa barbata'su la scoala. Ce raspunsuri i-ati fi dat femeii aleia ? Ca eleva are dreptul sa-si joace sansa si sa-si lase omul sa fie fericit cu ea ? Ma indoiesc.
Eu as fi intrebat-o ce rost are sa se lege de fata, daca are incredere in barbatu-so. Ca doar fata nu l-ar viola si nici nu l-ar inghesui la perete.
Este trist cand vezi ca o femeie sau un barbat tine cu dintii de companion si latra ca si un caine la cei care se uita pe fereastra.
Problema asta apare cand barbatul se lasa sedus. Sau femeia, whatever. Si atunci, sa stea cu tine doar pentru ca alungi tu ispitele din calea lui? Ce incredere poti avea atunci ca sta cu tine pentru ca vrea, nu pentru ca nu are de ales?
Scris 05 February 2012 - 01:30 AM
nu vreau, la 05 February 2012 - 01:23 AM, a spus:
Scuza-mi limbajul dar alea sunt rahat cu perje (prune uscate in dialect moldovenesc). Cand iubesti o persoana cu toata fiinta ta, trupeste, spiritual, romantic, mental, emotional, whatever, nu mai este loc de sentimente pentru alta. Daca este, aia nu era iubire in primul rand, ci obisnuinta sau atasament.
stupid_me, la 05 February 2012 - 01:27 AM, a spus:
Este trist cand vezi ca o femeie sau un barbat tine cu dintii de companion si latra ca si un caine la cei care se uita pe fereastra.
Problema asta apare cand barbatul se lasa sedus. Sau femeia, whatever. Si atunci, sa stea cu tine doar pentru ca alungi tu ispitele din calea lui? Ce incredere poti avea atunci ca sta cu tine pentru ca vrea, nu pentru ca nu are de ales?
Si daca posibilitatea numarul doi este adevarata, si anume ca toata chestia asta e doar in capul ei iar aluia nici prin gand nu-i trece de ea ? Sau nu ai auzit de femei care mentin o fantezie cum ca un anumit barbat le place, le doreste, le iubeste si umbla dupa el in ciuda faptului ca ala nu le da apa moara ? Sau de femei care intentionat seduc barbati insurati pentru este mai palpitant, mai challenging pentru ele si vor sa-si demonstreze cat de tari sunt ele ca femei ca pot avea orice barbat vor ?
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 05 February 2012 - 01:31 AM
Scris 05 February 2012 - 01:30 AM
Naeema, la 05 February 2012 - 01:25 AM, a spus:
Da, asa e. Cumva e foresc sa fie asa. Sigur ca vazand dinafara, avem o alta perspectiva asupra faptului decat cei in cauza, dar cautam sa il favorizam pe cel cu care vorbim. E o... slabiciune umana.
Daca vine cineva la mine si plaaange ca iubeste nu stiu ce barbat "maritat", nu o sa-i trag doo palme si nu o sa ii vars un pahar de apa rece in fata... O sa ii spun poate, ca daca e asa, sa vada ce se poate face. La urma urmei, si aici atentie, nu prea se indragosteste nimeni de cineva care nu ii da nici o sansa!
Scris 05 February 2012 - 01:32 AM
Naeema, la 05 February 2012 - 01:25 AM, a spus:
Pai nu il are?
Ai tu de ales daca fata are dreptul sau nu?
Ajuti cumva situatia din punctul tau de vedere in cazul in care ii 'explici' ca este interzis si imoral sa fie indragostita?
Or tu crezi ca o pustoaica are deja valorile formate, inca neexperimentand viata pana la sange?
Naiv.
Naeema, la 05 February 2012 - 01:30 AM, a spus:
Si daca posibilitatea numarul doi este adevarata, si anume ca toata chestia asta e doar in capul ei iar aluia nici prin gand nu-i trece de ea ? Sau nu ai auzit de femei care mentin o fantezie cum ca un anumit barbat le place, le doreste, le iubeste si umbla dupa el in ciuda faptului ca ala nu le da apa moara ?
Daca posibilitatea 2 este adevarata, sotul sa faca bine sa o puna la punct. El e profesorul, si el trebuie sa remedieze situatia. In cazul in care nici atunci fata nu inceteaza, se anunta parintii..si asa.
In nici un caz nu se sare la parul si la gatul fetii. In nici un caz un om matur si moral.
Si oricum ipoteza de 'stalker' este exagerata..ca deja dai in hartuire sexuala, fara ca macar fata sa intrebe
Aceasta postare a fost editata de stupid_me: 05 February 2012 - 01:35 AM
Scris 05 February 2012 - 01:32 AM
Naeema, la 05 February 2012 - 01:30 AM, a spus:
Da, asteptam sa spui exact asta!
Scris 05 February 2012 - 01:39 AM
stupid_me, la 05 February 2012 - 01:32 AM, a spus:
Discutia a deviat de faza cu sms-ul. La chestii din astea ma refeream eu, si anume daca una ia initiativa sa sune, sa dea sms-uri sau sa caute un barbat despre care stie ca e insurat. Normal ca nu poti pune interdictie pe sentimente, dar comportamentul in urma acestora se poate condamna social. Sau tinerele sunt atat de neformate in valori incat nu stiu saracele ca a a cauta activ un barbat insurat nu se face ?
Vorbim la figurat desigur, pentru ca nu e asta cazul cu fatuca din topic. Nu inca.
nu vreau, la 05 February 2012 - 01:32 AM, a spus:
Ma ce sa zic, pentru unii o exista. Si aia care au cate 4 neveste, banui ca le iubeste pe cel putin doua, sau pe tate 4 mai stii...orice e posibil unde este inima generoasa.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 05 February 2012 - 01:39 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dilema ! | TheDiamondGreen | 13 | 2.182 |
|
simt ca nu ma mai iubeste desi am trecut peste f multe lucruri..poate |
AndreeaTg | 96 | 3.741 |
|
Sunt in dilema