Dix, la 04 February 2012 - 07:51 AM, a spus:
v-as ruga inainte sa dati cu barda si sa trimiteti oamenii la psihiatri sa aratati putina bunavointa si empatie. Cred ca e minimul. Nu cred ca e cazul sa se dea nimeni rotund, cand afla ca cineva este intr-un cerc vicios din care nu stie sa iasa. Asta nu e fotbal sa va dati cu parerile aiurea. Merci.
Nu e fotbal dar cu parerile ne putem da. Eu de exemplu sunt de parere ca e imposibil ca cineva sa fie pastilat timp de 1 an si opt luni cu tot ce mentioneaza ea si sa nu-si dea seama chiar deloc. Ma lasi? Am fost si eu pastilata la viata mea ca am avut neboie sa fiu o perioada, dar cum luam pastilele stiam imediat ca sunt sub efectul lor, in special al celor de dormit. Nu-mi zi tu mie ca i-a dat barba'su tot cocktailul ala mai mult de un an de zile si ea n-a stiut nimic, plus ca precum zicea cineva mai sus, dupa atata timp se instaureaza dependenta. Ea cand a plecat de la el ar fi trebuit sa aiba sevraj serios, dar vad ca nu a zis nimic la capitolul asta.
Mai departe, dupa ce acel barbat chipurile i-a pisat pastile de tot felul prin mancare, 20 de luni de zile, cu ce scop nu stim (poate ca vroia sa fie liber sa mearga la alte femei fara scandal acasa) ea pleaca baga divort, iar el in loc sa fie bucuros ca a scapat de ea si poate sa faca ce vrea, merge dupa ea, se impaca, o ia acasa, o ajuta cu tratament anti-depresiv dupa care se apuca iar sa o pastileze ? Cat de prosti crezi ca suntem incat sa credem telenovela asta ieftina ?
Dupa aia mai e un semn de intrebare. Ea a enumerat ce fel de pastile ii dadea ala, vezi doamne. De unde stie ? A gasit tuburile prin casa cu eticheta pe ele ? Si daca le-a gasit nu l-a luat la intrebari ca ce-s cu pastilele alea ? Mda.
InPing, la 04 February 2012 - 06:16 PM, a spus:
La psihiatru te trimite psihologu'
Exact.
alone4ever, la 04 February 2012 - 08:28 AM, a spus:
Contrar opiniei populare, psihiatrul nu este un dozator de antidepresive
Ba din contra, singurii care sunt autorizati sa prescrie tratamente anti-depresive sunt psihiatrii. Prima data merge omul la psiholog, si ala te trimite cu fisierul la psihiatru ca sa decida ala ce tratament ai nevoie, in caz ca ai.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 04 February 2012 - 08:43 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS