sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Spionare psihotronica spionare mentala, infractori Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-December 09

Scris 06 February 2012 - 09:37 PM

Oamenii astia trebuie respectati si ajutati in preocuparile lor pentru siguranta personala. Eu am o fosta colega de liceu care a devenit doctorita, s-a implicat in ceva activitati jurnalistice gen OTV si pana la urma a ajuns internata la psihiatrie cu zyprexa la bord. Pe fisa ei medicala scria in batjocura: "PREOCUPARI PENTRU SIGURANTA NATIOANLA"

Iata ce scrie colega mea pe forumul medicilor:

<<In perioada in care mi s-a administrat acel tratament,ilegal si fortat, motiv care actualmente este cauza de dosar penal, simptomeleau fost groaznice. Sa te simti ca un zombi e putin spus! Insa niciodata nu amavut tendinta sa ma sinucid, desi unii ar fi dorit extrem de mult sa seintimple!
"Inghetarea creierului"a fost justificata pt cei care in modintentionat au facut posibila retinerea abuziva si administrarea"tratamentului", scopul a fost transformarea mea intr-o persoanadocila fara memorie si fara capacitatea de a gindi sau riposta. Iar cind amincercat sa explic acest lucru nu am facut altceva decit sa le dau motive celorcare ma retineau abuziv pt a mai complata inca citeva din cimpurile din foaiade observatie!
Am uitat sa va mentionez un mic amanunt: la motivele internarii s-a mentionat,citez:"dosare ingropate"..."preocupari pe linia siguranteinationale"(as dori sa stiu in care tratat de patologie psihiatrica existaaceste simptome!), asta in contextul in care eram cadu activ operativ iar liniamea de munca era exact pe siguranta nationala si terorism! Cauza internarii siadministrarea tratamentului a fost exact uitarea acelor dosare ingropate!...
Este paradoxal cum in Romania anului 2010, un cadru activ operativ este retinutabuziv, toturat si injectat ilegal, tinut impotriva vointei sale intr-un spitalcivil, singurul scop fiind ca in cazul in care nu se reuseste lichidare fizica(nu e mare lucru organismul sa cedeze de la o doza prea mare...), sa se uitetoate detaliile"sensibile", iar transformarea intr-un zombi sa fie completaastfel incit victima sa nu mai poata depune marturie la procuror despre ceea cestie!
Din pacate pt cei care au actionat in acest sens , le dau o veste proasta: nunumai ca imi aduc aminte toate detaliile din dosarele care ar fi trebuit"ingropate", dar, voi cere despagubiri Statului Roman la CEDO pt caintr-o tara membra NATO a existat posibilitatea descrisa mai sus!
Iar celor care cred ca as fi putut fi un al doile caz gen Ionut Bratu,politistul care brusc a innebunit cauza fiind exact "dosare grele",iar povestea din presa conform careia ar fi fost gasit la margineaBucurestiului batut si cu mintea lipsa, ulterior internat pt ca nu stiau ce is-a intimplat si au dorit sa i se dea "ajutor calificat", le transmitca nu e cazul meu!
Deoarece nu am nici o problema de sanatate, si in ciuda grijii unora de a-mipierde memoria, nu numai ca nu am uitat dar nici nu-i voi scuti de a fi trasila raspundere penala conform legii!
Dr. Ghemes Patricia ® BCCO >>

http://exploziv-news.ro/

Aceasta postare a fost editata de _Undying_: 06 February 2012 - 10:21 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Ce puteri va doriti? roportal  465 46.628
Replici noi Semn pe corp gman87ro  7 2.150
Hot Topic (New) Caderi in abis
tresariri in timpul somnului
misela  75 17.955
Replici noi Prinsa in vis
...
ice_watch  15 3.419
Hot Topic (New) Coincidente
exista in viata voastra? credeti ca tin de paranormal?
Sarah N....  21 4.000