sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Prostie, ignoranta, rautate sau toate la un loc ? Cat de mojici pot fi unii Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 02 February 2012 - 08:24 PM

Daca eu spun despre aborigeni ca ei se reguleaza cu caini dingo, o sa spuna vreunul ca de fapt, i-a si placut?

Aceasta postare a fost editata de Olivier Dzidzi: 02 February 2012 - 08:24 PM

0

#42 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 02 February 2012 - 08:27 PM

Vezi postareaLucast, la 02 February 2012 - 08:21 PM, a spus:

De acord. Eu o iau pe coaja la servici cand imi expun opiniile. :o:

Opiniile personale despre diverse sau cele profesionale care au legatura cu slujba ?

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 02 February 2012 - 08:56 PM

0

#43 Utilizator offline   Lucast 

• crowded and cold
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 13-November 09

Scris 02 February 2012 - 08:29 PM

Vezi postareaNaeema, la 02 February 2012 - 08:27 PM, a spus:

Opiniile persoanale despre diverse sau cele profesionale care au legatura cu slujba ?

Cele care au legatura cu slujba. Uit sa cer permisiune ca sa gandesc.
0

#44 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 02 February 2012 - 08:54 PM

Vezi postareaOlivier Dzidzi, la 02 February 2012 - 08:19 PM, a spus:

De exemplu, eu (si sunt sigur ca nu numai eu) ii consider pe slavi o rusine pentru rasa alba. N-am intalnit pe nimeni care sa conteste o astfel de eticheta.

Eu apreciez multe aspecte la polonezi, de exemplu, mult mai multe consider ca is bune decat cele rele.....daca o luam asa pana si VODKA II DE FAPT O VODA (APA) MAI DIMINUTIVATA. :crazy:
0

#45 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 02 February 2012 - 08:56 PM

Vezi postareaLucast, la 02 February 2012 - 08:29 PM, a spus:

Cele care au legatura cu slujba. Uit sa cer permisiune ca sa gandesc.

Buba nu e ca gandesti ci ca exprimi.
Intr-un mediu profesional sanatos, opiniile relevante slujbei ar trebui exprimate, ascultate, dezbatute. Nu musai implementate dar macar ascultate.
2

#46 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 02 February 2012 - 10:17 PM

Dintre prostie,ignoranta si rautate consider ignoranta cea mai periculoasa.
De ce aleg unii oameni sa vorbeasca fara a fi in totala cunostinta de cauza,nu am sa inteleg niciodata.
Si de ce nu inteleg unii oameni ca cei care isi bat,tortureaza,violeaza,omoara nevestele sunt inainte de toate...doar oameni,asta iar nu inteleg.
In spatele fiecarei ideologii,tot oameni sunt.Iar oamenii sunt buni sau rai.Nu conteaza nici rasa,nici religia,nimic altceva.Pentru ca omul este cel ce greste.
2

#47 Utilizator offline   romania inedit 

• Contabilizez vorbe
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 03 February 2012 - 09:31 PM

Vezi postareaNaeema, la 02 February 2012 - 06:32 PM, a spus:

......................................................................
Daca nu intelegi traditia de nunta musulmana si aspectul zestre, nu mai vorbi.

Complet gresit la primul punct. Absolut toate femeile musulmane au drept la mostenire. E stipulat in Sharia si precum musulmanii sunt vesnic acuzati ca respecta rahatul ala de cod legal, intelegi ideea.
In al doile punct ai dreptate, primesc mai putin. Dar stii de ce ? Banui ca nu. Pentru ca femeia are dreptul sa faca ce vrea ea cu partea ei de mostenire, dar barbatul e obligat sa-si intretina familia din orice venit. El nu are luxul sa-si puna banutii deoparte si sa fie ei acolo numai pentru el. Femeia da.
Deci inainte sa judeci ceva sau sa strambi nasul la o anumita practica, traditie, aspect cultural, intreaba-te de ce sau cauta sa afli de ce.

Nu inteleg de ce trebuie dat banul .
Pai asa cum femeia are dreptul sa faca ce vrea ea cu partea ei de mostenire, tot asa de bine si barbatul poate sa faca tot ce vrea cu partea lui de mostenire si daca vrea sa dea din banii lui si altora este decizia lui .

Este evident ca femeile sunt considerate fiinte inferioare din moment ce nu au aceleasi drepturi si sunt discriminate .

În Liban, bărbaţilor li se permite, potrivit legii, să întreţină raporturi sexuale cu animale, dar numai dacă acestea sunt femele. Dacă animalul este mascul, libanezii riscă să fie condamnaţi la moarte.

De acelaşi sfârşit tragic au parte şi indonezienii care se masturbează. Legea spune că aceştia pot fi decapitaţi.

Naeema sa stii ca eu nu intru intr-o polemica, dar daca tot adusaram vorba trebuie sa scriem despre asta ca sa se stie .

0

#48 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 03 February 2012 - 09:53 PM

Vezi postarearomania inedit, la 03 February 2012 - 09:31 PM, a spus:

Nu inteleg de ce trebuie dat banul .
Pai asa cum femeia are dreptul sa faca ce vrea ea cu partea ei de mostenire, tot asa de bine si barbatul poate sa faca tot ce vrea cu partea lui de mostenire si daca vrea sa dea din banii lui si altora este decizia lui .

Chestia cu zestrea e o traditie pe care nu numai musulmanii o au. Daca iti amintesti tu bine, si in Romania inainte era obiceiul cu zestrea, numai ca acolo fata trebuia sa fie cea care aducea zestrea in casatorie. In Europa era la fel.
La musulmani barbatul este cel care e responsabil de chestia asta. Si banii (sau orice alt lucru de valoare, nu numai banul) este cadoul de nunta pe care barbatul il face femeii, cadou care este in totalitate al ei si poate sa faca ce vrea cu el. Insa acest cadou poate fi si simbolic daca baiatul respectiv e sarac, iar pe fata nu o prea intereseaza chestia asta. Poate fi un leu, poate fi un milion, poate fi 1 kil de aur, poate fi o bratara de argint.
In Islam barbatul este cel responsabil de castigarea veniturilor in casa, de intretinerea familiei de aceea banii lui, nu sunt numai ai lui ci ai familiei, pe cand veniturile nevestei sunt numai ale ei si nu e obligata sa le dea in casa. Asa descriminare contra femeilor mai zic si eu.
Eu de exemplu nu sunt obligata sa muncesc daca nu vreau, al meu insa trebuie sa mearga la munca sa ma intretina daca eu vreau sa frec menta acasa, ceea ce o sa si fac in curand pe la 40 de ani. Bine, am alte motive dar asta e alta poveste. :o:

Citeaza

În Liban, bărbaţilor li se permite, potrivit legii, să întreţină raporturi sexuale cu animale, dar numai dacă acestea sunt femele. Dacă animalul este mascul, libanezii riscă să fie condamnaţi la moarte.

Fereasca sfantul de ce-ti poate debita mintea si tastatura. Tu nu esti normal la cap omule. De asta m-ai convins astazi. :rot:

Citeaza

Naeema sa stii ca eu nu intru intr-o polemica, dar daca tot adusaram vorba trebuie sa scriem despre asta ca sa se stie .

Mno bine. Eu scriu facts, tu aiureli. Deal. :lol:

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 03 February 2012 - 09:58 PM

1

#49 Utilizator offline   romania inedit 

• Contabilizez vorbe
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 03 February 2012 - 10:10 PM

Pun si un link, sa se vada ca nu am aberat
http://www.gandul.in...sotului-8576922

Pai nici in Romania femeile nu sunt obligate sa munceasca, pot sa mai si stea,astfel incat un barbat care nu munceste este considerat lenes in timp ce o femeie care nu munceste este considerata o femeie comoda .
0

#50 Utilizator offline   YasmiSL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-January 11

Scris 15 February 2012 - 08:37 AM

Unii sunt de-a dreptul inteligenti dar frustrati de propriile nereusite.
Altii au dublu standard si din astia sunt multi.

Pur si simplu are legatura cu niste complexe de inferioritate si stima de sine scazuta.
Singurul mod in care se pot simti superiori e sa calce pe altii pe cap.

Nu se pot ridica deasupra intr-un mod inteligent.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse