Naeema, la 02 February 2012 - 08:08 PM, a spus:
Ar fi mai putin pagubos daca ar fi asa. Dar oricum, ceva de genul. Pe sistemul - orice, numai singur nu, chestie care duce la deschidere de diferite topicuri, stirile de la ora 5, diverse frustrari si filosofii, care eludeaza cu gratie tema centrala si reala, inacceptabila ca prabuseste corola de minuni a viselor ce trebuie sa devina tangibile repede - asa cam ca la strategiile de marketing.
Lucast, la 02 February 2012 - 08:19 PM, a spus:
Lamentarea este o companie buna pentru cei slabi.
Iti dau raspunsul strict dintr-o perspectiva personala.
Nu imi pun atatea intrebari si nu despic firul in mii de piese. Desigur, sunt lucruri/situatii care m-ar afecta sau m-au afectat. Insa atat cat permit eu.
Posibil ca asa-zisele esecuri in dragoste sunt rezultatul lipsei unei viziuni comune, faptului ca unul iubeste mai mult si celalalt mai putin, etc. Indiferent cat stai si "cercetezi" persoana, nimic nu va garanta o reusita.
Chiar sunt curioasa sa aflu raspunsul la aceasta intrebare.
Am fermoar si arici, n-am nasturi.
Lamentarea e natura umana. Ori asta, ori svaiterul interior. Cel plin de pace si armonie, ofc
Mai degraba afirm ca e rezultatul lipsei de iubire si al disperarii. Care duce la manipulare de ambele parti. Manipulare care sustine o iluzie. D-aia am repetat "simti".
E drumul catre iad, dar natura cateodata e malefica.
Contact
Facebook
Twitter
RSS