sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Atitudine masculina Teoria chibritului Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 02 February 2012 - 08:24 PM

Vezi postareaNaeema, la 02 February 2012 - 08:08 PM, a spus:

Chiar cu orice ? Si cu o gaura in perete ? :lol:

Ar fi mai putin pagubos daca ar fi asa. Dar oricum, ceva de genul. Pe sistemul - orice, numai singur nu, chestie care duce la deschidere de diferite topicuri, stirile de la ora 5, diverse frustrari si filosofii, care eludeaza cu gratie tema centrala si reala, inacceptabila ca prabuseste corola de minuni a viselor ce trebuie sa devina tangibile repede - asa cam ca la strategiile de marketing.

Vezi postareaLucast, la 02 February 2012 - 08:19 PM, a spus:

Ai initiat un topic in care atitudinea ta este la fel de vizibila ca nasturii pe care ii porti.
Lamentarea este o companie buna pentru cei slabi.
Iti dau raspunsul strict dintr-o perspectiva personala.
Nu imi pun atatea intrebari si nu despic firul in mii de piese. Desigur, sunt lucruri/situatii care m-ar afecta sau m-au afectat. Insa atat cat permit eu.
Posibil ca asa-zisele esecuri in dragoste sunt rezultatul lipsei unei viziuni comune, faptului ca unul iubeste mai mult si celalalt mai putin, etc. Indiferent cat stai si "cercetezi" persoana, nimic nu va garanta o reusita.
Chiar sunt curioasa sa aflu raspunsul la aceasta intrebare.

Am fermoar si arici, n-am nasturi.
Lamentarea e natura umana. Ori asta, ori svaiterul interior. Cel plin de pace si armonie, ofc :roll:
Mai degraba afirm ca e rezultatul lipsei de iubire si al disperarii. Care duce la manipulare de ambele parti. Manipulare care sustine o iluzie. D-aia am repetat "simti".
E drumul catre iad, dar natura cateodata e malefica.
0

#22 Utilizator offline   Lucast 

• crowded and cold
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 13-November 09

Scris 02 February 2012 - 08:28 PM

Vezi postareaalone4ever, la 02 February 2012 - 08:24 PM, a spus:

Am fermoar si arici, n-am nasturi.
Lamentarea e natura umana. Ori asta, ori svaiterul interior. Cel plin de pace si armonie, ofc :roll:
Mai degraba afirm ca e rezultatul lipsei de iubire si al disperarii. Care duce la manipulare de ambele parti. Manipulare care sustine o iluzie. D-aia am repetat "simti".
E drumul catre iad, dar natura cateodata e malefica.

La fel cum lamentarea e natura umana, la fel sunt si esecul, disperarea, lipsa de iubire si ce mai spui tu.
Eu am opinii oarecum contestate privind capitolul dragoste si relatii. Secretul sta intr-o lista de prioritati.
0

#23 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 02 February 2012 - 08:33 PM

Vezi postareaLucast, la 02 February 2012 - 08:28 PM, a spus:

La fel cum lamentarea e natura umana, la fel sunt si esecul, disperarea, lipsa de iubire si ce mai spui tu.
Eu am opinii oarecum contestate privind capitolul dragoste si relatii. Secretul sta intr-o lista de prioritati.

De acord cu tine. La fel sunt, prin conflictul dintre neo-cortex careia i se opun hipocampusul si nucleul amigdalian tinandu-se de manute.
Eu militez pentru pace - pacea intre cele doua laturi ale creierului uman.
Care are loc intr-un singur fel, in opinia mea, si poate in alte feluri in opinia altor oameni.
Acordarea ratiunii la emotii. Invers da eroare. Ma rog, da frustrare, printre altele, dar tot un drac.
1

#24 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 02 February 2012 - 08:34 PM

Vezi postareaTyphon, la 02 February 2012 - 07:58 PM, a spus:

Bingo ! :good: Cand arunci cu veninul frustrarilor tale peste tot spunand ca nu exista iubire, ca e doar nevoie de sex si alte chestii e normal sa culegi ceea ce rezulta din asta : singuratatea. Sau relatii frustrante. Cum ii place si lui sa spuna, trebuie sa oferi ca sa primesti. Cat timp nu oferi decat manipulare sau frustrari, asta primesti. :D

Tie cine-ti intretine relatiile tale bazate exlusiv pe iubire si deplina intelegere, fara presiune si lipsite de griji pe termen lung, in afara de parinti?

Aceasta postare a fost editata de Olivier Dzidzi: 02 February 2012 - 08:34 PM

3

#25 Utilizator offline   Lucast 

• crowded and cold
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-November 09

Scris 02 February 2012 - 08:35 PM

Vezi postareaalone4ever, la 02 February 2012 - 08:33 PM, a spus:

Acordarea ratiunii la emotii.

Nu poti amesteca uleiul cu apa, imi pare rau.
0

#26 Utilizator offline   Renaissance'91 

• Sarpe si Zombie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-July 07

Scris 02 February 2012 - 08:36 PM

Vezi postareaOlivier Dzidzi, la 02 February 2012 - 08:34 PM, a spus:

Tie cine-ti intretine relatiile tale bazate exlusiv pe iubire si deplina intelegere, fara presiune si lipsite de griji pe termen lung, in afara de parinti?

Nu trebuie sa mi le intretina nimeni. Cat dau atat astept, daca nu primesc, pa. :pardon: E foarte simplu. Nu inteleg rostul in a te lamenta ca nu esti iubit si alte prostii de genul asta. E pueril sa astepti sa fii iubit pentru ca respiri, si e si mai pueril sa crezi ca ai nevoie de asa ceva.
2

#27 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 02 February 2012 - 08:40 PM

Vezi postareaLucast, la 02 February 2012 - 08:35 PM, a spus:

Nu poti amesteca uleiul cu apa, imi pare rau.

Normal ca nu. Uleiul este peste apa, iar cand apa incepe sa fiarba, apar adevarate explozii. Cam ca atunci cand ratiunea incearca sa tina emotiile sub control.

Vezi postareaTyphon, la 02 February 2012 - 08:36 PM, a spus:

Nu trebuie sa mi le intretina nimeni. Cat dau atat astept, daca nu primesc, pa. :pardon: E foarte simplu. Nu inteleg rostul in a te lamenta ca nu esti iubit si alte prostii de genul asta. E pueril sa astepti sa fii iubit pentru ca respiri, si e si mai pueril sa crezi ca ai nevoie de asa ceva.

De simtit ce simti ?
1

#28 Utilizator offline   Renaissance'91 

• Sarpe si Zombie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-July 07

Scris 02 February 2012 - 08:41 PM

Vezi postareaalone4ever, la 02 February 2012 - 08:40 PM, a spus:

De simtit ce simti ?

Am fost si eu frustrat din cauza asta inainte, recunosc, dar m-am obisnuit. E firesc sa fie asa, nu vad de ce m-as lupta impotriva acestui lucru. Vazand ca pot fi si singur, mi-am dat seama ca nu e nicio crima daca esti lipsit de "dragoste".
1

#29 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 02 February 2012 - 08:50 PM

Vezi postareaalone4ever, la 02 February 2012 - 04:22 AM, a spus:

Apropierea... este caldura, sentiment, liant emotional, este atunci cand nu numai ca poti fi tu insuti, dar infloresti, radiezi, pentru ca ai intalnit o persoana care prin felul sau de a fi iti daruieste aceste senzatii. E reciproc ? Felicitari !! We have a winner ! Mai iesiti, dupa un timp relativ scurt, dar nu cateva zile, o sa v-o si trageti. Pana acolo insa luati de va cunoasteti, ca probabil va va face o deosebita placere, atat de mare incat sexul devine o preocupare bonus al... exact, al RELATIEI .

Hai sa ne cacam in dovlecei
In parfumul florilor de tei.

Cam asa suna ce ai zis. Ai inceput frumos, rational si intelept si ai tras o balega la sfarsit. Cum te pierzi tu in iubire si radiezi de fericire daca te gandesti ca o sa "ti-o tragi" cu perechea perfecta? Lipsa de respect fata de relatii si fata de femei in general este prima ta piedica in formarea si mentinerea unei relatii. Acum, nu spun ca trebuia sa scrii " o sa ne contopim in oceanul fericirii pe un pat cu petale de trandafir" . Dar nici cum ai scris tu. :roll:

Aceasta postare a fost editata de Aseneth: 02 February 2012 - 08:50 PM

8

#30 Utilizator offline   Lirio 

• Let 'em go, my child...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-December 10

Scris 02 February 2012 - 08:51 PM

Vezi postareaalone4ever, la 02 February 2012 - 04:22 AM, a spus:

Asta-i caracterizarea atitudinii masculine? :doh: Uau...in cazul asta, prefer sa fiu singura. :roll:
1

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Poate o prietenie adevarata sa moara mihaela dorina  31 13.407
Hot Topic (New) Cum sa ramai prieten cu fostul/fosta dupa ce va despartiti
sfaturi
nightwish  51 8.875
Hot Topic (New) Cariera sau dragoste? Cescutza  249 32.905
Hot Topic (New) Frica de schimbare, deci compromis? Suz-ana  51 4.365
Hot Topic (New) Cate tipuri de Dragoste exista?
Dragostea intre o femei si un barbat
axentelivia  56 8.783