sau Inregistrare

• 29 Pagini +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Inselata ! barbatul meu este gay si de alta nationalitate !? Evaluare topic: - - - - -

#241 Utilizator offline   Masim 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-May 11

Scris 03 February 2012 - 11:14 PM

Teodora_TM, la 03 February 2012 - 07:57 PM, a spus:

Nici nu stiu ce sa fac, fiindca daca voi divorta de el, singura sansa este sa ma duc in chirie, sau sa ma intorc la parinti.

te duci in chirie, ca e mai dinamica viata :o:
2

#242 Utilizator offline   i0an 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 10

Scris 06 February 2012 - 10:28 AM

Teodora_TM, la 31 January 2012 - 01:00 PM, a spus:

E cea mai tare poveste citita pe forum.
Cred ca au spus altii tot ce trebuia si nu trebuia.
Eu iti voi zice atat:
Ori imbratisezi atitudinea oarecum caldicica: "si f... si cu banii luati", cu tot ritualul reantoarcerii acasa poate si fara copii (oricum nu ai avea bani sa-i intetii, in prima etapa).
Ori, trezesti in tine spiritul pragmatismului, al luptatorului motivat indeajuns (gaseste motivatia in luntrul tau).
Nu ca sa te razbuni, e foarte periculos cu un om de calibrul lui, n-ai nici o sansa.
Constat ca trebuie sa mai trezesti un "spirit" (o subpersonalitate), aceea a unei "tarfe destepte".
O nu, nici vorba, nu vreau sa te ranesc, pana acuma ti-ai tras-o cu el ca sot, de acum incolo sa ti-o tragi pe bani, desigur fara ca el sa stie, emancipezate, fa-te doamna de lume, dar cauta sa fii mai desteapta ca el, sa nu simta dedesubtul initiativelor tale.
Cauta sa iti asiguri viitorul.
Te-as fi trimis in ceva mult mai nobil, nu stiu insa daca poti duce, adica sa il aduci din condei asa de puternic, incat sa ii fi mama, tata, nevasta, tarfa si inger, demon si doamna, ba mai mult, idol.
Pentru asa ceva ar trebui sa gasesti in tine niste resurse foarte puternice (existente de altfel).
:)
:flowers:
0

#243 Utilizator offline   YasmiSL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-January 11

Scris 06 February 2012 - 12:34 PM

i0an, la 06 February 2012 - 10:28 AM, a spus:

dar cauta sa fii mai desteapta ca el,

n-are cum.
el e uns cu toate alifiile, n-are cum sa fie cu 5 minute inaintea lui, mai ales ca nici teoretic n-are cunostinte, practic e mult depasita.
2

#244 Utilizator offline   ^Dorin 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 18-June 10

Scris 06 February 2012 - 04:32 PM

YasmiSL, la 06 February 2012 - 09:50 AM, a spus:

Yasmi, nu toti barbatii sunt idioti sau nu mai gandesc rational in prezenta unei femei. Intr-o relatie, in caz ca se ajunge la divort sau fiecare cu drumul lui, e mai corect si onest sa plece fiecare cu ce au venit material. Doar lucrurile realizate impreuna sa se imparta.

Aceasta postare a fost editata de Darianna: 06 February 2012 - 07:25 PM
Motiv editare: scos citat

0

#245 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 06 February 2012 - 07:26 PM

YasmiSL, la 06 February 2012 - 09:50 AM, a spus:

Sunt sigura ca poti sa te exprimi fara sa jignesti. Incearca.

#246 Utilizator offline   YasmiSL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-January 11

Scris 07 February 2012 - 09:49 AM

^Dorin, la 06 February 2012 - 04:32 PM, a spus:

Yasmi, nu toti barbatii sunt idioti sau nu mai gandesc rational in prezenta unei femei. Intr-o relatie, in caz ca se ajunge la divort sau fiecare cu drumul lui, e mai corect si onest sa plece fiecare cu ce au venit material. Doar lucrurile realizate impreuna sa se imparta.

si ti se pare ca asta din poveste e unul din barbatii aia onesti si cinstiti.
mie nu.

Darianna, la 06 February 2012 - 07:26 PM, a spus:

Sunt sigura ca poti sa te exprimi fara sa jignesti. Incearca.

pot si am si facut-o in celelalte postari.
mi-e teama insa ca initiatoarea nu se trezeste fara niste suturi in fund.
drept urmare mi le asum si eu pe alea care le pot primi de la tine. :good:

ok, daca atitea lucruri nu stie, e cel putin aeriana, daca celelalte au fost jigniri. :roll:
sa-si corecteze atitudinea asta, daca vrea sa nu mai fie luata prin surprindere.

Aceasta postare a fost editata de YasmiSL: 07 February 2012 - 09:50 AM

1

#247 Utilizator offline   Teodora_TM 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 31-January 12

Scris 11 February 2012 - 04:31 PM

Bun dragilor!

Bebelul meu creste pe zi ce trece si da din manute si din picioare, de parca simte agitatia mea sufleteasca prin care trec. Presimt ca va fi un baietel care va semana leit tatalui sau, dar sper totusi sa nu aibe orientari sexuale asemanatoare.

Din ascultarea convorbirilor sotului de weekendul trecut nu am putut obtine inca mare lucru. Doar am putut remarca ca s-a intors in fiecare zi dimineata la ora 3-4, si a dormit singur. A mai avut discutii telefonice la acea ora din noapte, dar inca nu am putut deslusi mare lucru.

Totusi s-a culcat cu cineva intre timp, chiar de foarte multe ori, deoarece prezervativele din torpedou si cele din sertarul sau de acasa s-au diminuat numeric in tot acest timp. Sunt absolut singura ca se culca cu cineva, insa as predera sa fie o femeie si nu un barbat. Ma scarbeste gandul ca sotul meu se poate culca cu un barbat in acest timp si vine acasa si ma saruta.

Ceea ce m-a pus pe mine pe ganduri este un tub cu un afrodisiac Rush Poppers. Miroase de parca ar fi un aurolac. Si are efecte destul de funny, dar sincer nu pricep de ce sotul meu utilizeaza asa ceva. Am descoperit la el, un astfel de tub, in geanta cu care merge la piscina. Si bunica lui face niste prajituri specifice de Craciun din nu stiu ce crema de canepa, care are la fel niste efecte de te fac foarte vesel. Cred ca de la aceste dorguri usoare i se trag toate aventurile lui amoroase cu barbati.

Cert este ca nu mai facem sex de vreo doua saptamani bune, iar asta cred ca il macina tare mult. De altfel si bebelul parca creste si se face din ce in ce mai neincapator si mai vioi in burtica, iar asta nu prea ma mai incanta sa ma mai culc cu el. Nici eu nu stiu ce sa-i fac fiindca am auzit multe cazuri de barbati care s-au dedicat amntelor in perioada pre si post natala a sotiilor.

Un gand este la copii si la dragostea lui fata de ei, si un gand imi este la faptul ca in mod constant isi cauta dragostea in fundul si penisul altor barbati. Este o imensa lupta launtrica, care ma macina pe zi ce trece.
0

#248 Utilizator offline   Lucast 

• crowded and cold
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 13-November 09

Scris 11 February 2012 - 04:35 PM

:huh:
De ce nu ai deslusit mare lucru din convorbiri?
Si de ce nu vorbesti cinstit cu el?
Sa stii ca exista solutii cand esti insarcinata, nu e nevoie sa mearga la altele.
Esti sigura sau nu ca este un barbat intre voi?
0

#249 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 11 February 2012 - 04:37 PM

Teodora_TM, la 11 February 2012 - 04:31 PM, a spus:

E naspa; dar nu cred ca ar fi mai naspa daca te-ar insela cu un barbat, decat sa o faca cu o femeie. Ar fi fix totuna.
0

#250 Utilizator offline   Teodora_TM 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 31-January 12

Scris 11 February 2012 - 04:46 PM

Din convorbiri nu mi-am dat seama de aproape nimic fiindca vorbea in sarbeste, si cum toanta de mine nu stie decat romana si engleza nu am putut deslusi aproape nimic. Expresia "Drago mie" pe sarbeste are complet alt sens pe sarbeste decat pe romana de exemplu. Inseamna ceva de genul "sunt incantat ca te cunosc" nu este un apelativ care arata afectiune ca in limba romana. Pre multe eu de exemplu nu stiu.

Sunt absolut sigura ca exista a treia persoana intre noi doi, fiindca ma inceput sa tin serios contabilitatea prezervativelor pe care le are. Azi dau de prezervative cu aroma de capsune, maine aceste dispar si apar altele cu aroma de banane, s.a.m.d. Nu am insa nici forta si timpul necesar pentru a sta mereu la panda sa vad ce face.

De afrodisiacele Rush Poppers ce stiti? A folosit cineva dintre voi asa ceva? Si acestea m-au pus pe ganduri :stars:
0

Impartaseste acest subiect:

• 29 Pagini +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Nu mai inteleg exista prietenia adevarata sau nu
Eu+fostul+prietena mea= ?
Miikkaa  19 1.651
Hot Topic (New) Warning!Poveste lunga, cu final "in plop" Danuttzzzu  25 1.139
Hot Topic (New) Dezamagirea
Of!Doamne cat de adevarata e asta
jackpot  26 4.616
Poll (No New) Chestionar:    Despartire
Ce pot face sa ne impacam?Ce sanse am ca ea sa se intoarca?
eu_alone  14 3.297
Hot Topic (New) Ce se intampla cu mine? andaluz  33 5.424