Teodora_TM, la 31 January 2012 - 01:00 PM, a spus:
Cand s-a intors acasa am verificat masina si am descoperit in spatele rotilor de rezerva, UN BULETIN SI PASAPORT SARBESC SI PASAPORT MAGHIAR. Deci sotul meu are fara sa stiu eu, tripla cetatenie. In Serbia are si domiciliu!
Saptamana aceasta joi a plecat iarasi, si am fost dupa el, fara sa stie. Am stat sa-l astept acolo in fata blocului, camuflata vizavi.
Vineri seara am fost la tata socru si i-am cerut cheia de la garsoniera pe motiv ca nu o mai gasesc, si vreau sa ma duc sa fac curat. Astazi am fost acolo, si am gasit prezervative in cosul de gunoi aruncate, sticle de whisky si alte spirtoase in firgider.
Cert este ca am descoperit la el ca este bisexual, si ca are inca doua cetatenii pe care mi le-a ascuns.
Toate chestiile astea una peste alta au aer de film politist. Sigur nu fantazezi? Genul CSI Temesvar. Nu prea sunt lamurit, am o serie de intrebari:
Tu ce meserie ai?
Cum ai ajuns sa cauti in masina in spatele rotilor de rezerva?
Daca a reusit sa ascunda 3 cetatenii pana in prezent, cum se face ca e asa de neglijent si iti da parola sa intri in contul lui la Universitatea din Belgrad?
In ce anume te-ai camuflat cand l-ai asteptat?
Cat de bine te pricepi la operatiuni de supraveghere astfel incat sa fii sigura ca nu a intrat si o femeie la barbatul tau?
Ai mai descoperit si altceva care sa te faca sa te gandesti la bisexualitate? Ca pana acum nu ai decat banuieli.
Contact
Facebook
Twitter
RSS