sau Inregistrare

• 29 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Inselata ! barbatul meu este gay si de alta nationalitate !? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Teodora_TM 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-January 12

Scris 31 January 2012 - 01:00 PM

M-am inscris pe acest forum pentru a putea impartasi cuiva trairile din ultimele mele zile si incertitudinea in care ma aflu. Am mai incercat si pe un alt site strict feminim, dar de acolo nu am primit nici o reactie.

Sunt casatorita cu actualul sot de mai bine de 6 ani, respectiv de 8 ani suntem impreuna. Este un om tandru, atent insa un pic mai dur, sau poate altfel zis mai distant uneori. Avem si o fetita de 2 ani jumate impreuna, si in curand vom avea si un baietel.

Sotul meu este un adevarat mix etnic: un bunic e sarb, altul e sas, o bunica maghiara, si o alta bunica romanca. El vorbeste la perfectie sarbeste si maghiara, si destul de bine germana. Este lector universitar la o universitate din TM si mai are o norma la o universitate din Beograd. Familia sa, a avut o afacere prospera in Serbia, si are multe apartamente si garsoniere de inchiriat in Beograd.

De mai bine de patru ani sotul meu naveteaza, cate doua zile in Serbia pentru a-si tine orele acolo. De fapt o noapte pe saptamana nu dormim impreuna. Are si foarte multe deplasari prin strainatate, lunar aproape fiind plecat in delegatie la vreo conferinta prin strainatate. Eu i-am fost mereu credincioasa si nu am calcat stramb cat a fost el plecat.

Acum o saptamana, a plecat in fuga spre Beograd la un examen. S-a sculat la ora 7 si la ora 9 avea examen. Desi trebuia sa schimbe lenjeria acolo si sa-si mai ia de mancare, a plecat fara nimic. Chiar mai mult si -a uitat si buletinul si pasaportul acasa. Acesata am descoperit de-abia seara. Atunci l-am sunat, si l-am intrebat unde este. Iar el mi-a raspuns ca la garsoniera la care sta de obicei in BG. Nu m-am pus la telefon sa il intreb mai insistent unde este si nici nu m-am legat de faptul ca si-a uitat acasa actele. Atunci am simtit ca parca ceva se prabuseste. Am verifcat pe web daca avea examen, si intr-adevar avea. Am intrat pe contul sau si am descoperit ca daduse chiar si note studentilor, ceea ce insemna ca a fost acolo. Cand s-a intors acasa am verificat masina si am descoperit in spatele rotilor de rezerva, UN BULETIN SI PASAPORT SARBESC SI PASAPORT MAGHIAR. Deci sotul meu are fara sa stiu eu, tripla cetatenie. In Serbia are si domiciliu!

Saptamana aceasta joi a plecat iarasi, si am fost dupa el, fara sa stie. Am ajuns la Beograd la garsoniera pe care o stiam. Am incercat sa deschid insa nu am reusit: schimbase cheile. Am stat sa-l astept acolo in fata blocului, camuflata vizavi. Dupa vreo 3 ore bune a aparut cu un barbat cu masina. Un tip mai tanar, sub 30 de ani, dar nu student. Am mai stat inca vreo doua ore sa vad daca iese acesta din bloc si nu a iesit. Am plecat inapoi la TM. Vineri seara am fost la tata socru si i-am cerut cheia de la garsoniera pe motiv ca nu o mai gasesc, si vreau sa ma duc sa fac curat. Astazi am fost acolo, si am gasit prezervative in cosul de gunoi aruncate, sticle de whisky si alte spirtoase in firgider. Cu barbatul acela a stat joi seara cel putin pana la miezul noptii, fiindca pana la acea ora am stat eu acolo sa urmaresc. 90% cei doi, au ramas impreuna pana dimineata.

Dupa cum spuneam, sotul meu este un om tandru in pat. In general este un tip distant, spre deosebire de altii pe care i-am avut. Rar ma imbratiseaza sau saruta. Doar in pat simt ca este sotul meu si atat. Dupa ce am terminat o seara romantica de sex, isi face un dus si adesea se mai masturbeaza, dupa care se culca. Daca este in weekend si ne culcam in timpul zilei, efectiv se scoala din pat dupa ce terminam, se imbraca si pleaca, sau se comporta apoi de parca nimic nu s-a intamplat. Este un tandru, pentru ca adesea ma asteapta cu o cina romatica acasa, iar pe fetita o trimite la parintii lui. Imi da atentie, imi cumpara mici cadouri intotdeauna cand se intoarce din delegatie.

L-am lasat destul de liber. De multe ori s-a intmplat de exemplu sa iasa cu studentii la bere sau eu stiu ce alta iesire. De aratat, arata bine, si se imbraca adesea ca studentii lui. Doar in zilele de inceput de an universitar se imbraca la modul sobru. Pana acum am mai banuit ca ar fi avut anumite relatii cu anumite studente, despre care el zice ca le coordoneaza licenta. Il sunau acestea, insa tot timpul dadea explicatii tehnice la telefon. Adesea mi-a zis ca iese cu studentii la un meci de fotbal.

Cert este ca am descoperit la el ca este bisexual, si ca are inca doua cetatenii pe care mi le-a ascuns. Voi ce credeti ? Dar ce implicatii poate avea faptul ca are mai multe cetatenii ? De ce oare mi-a ascuns?
Sunt efectiv pierduta si nici nu stiu cum sa actionez.

Aceasta postare a fost editata de Teodora_TM: 31 January 2012 - 01:05 PM

1

#2 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 31 January 2012 - 01:08 PM

Drept, te cam lasa mut povestea asta... :doh:

Probabil ca e un tip OK, si un tata calumea. Dar ca sot... Parerea mea e ca nu merita sa tii langa tine un om care nu isi impartaseste toata viata cu tine. Si daca mai si minte...

Aceasta postare a fost editata de nu vreau: 31 January 2012 - 01:08 PM

1

#3 Utilizator offline   Indigo 1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 12

Scris 31 January 2012 - 01:48 PM

mai multe cetatenii, biexual, posibil si mai multe aventuri, un fel de viata dubla - anapoda chestie :nea:
tu de fapt ce vrei sa-ti spunem noi ? daca sa mai astepti sa vezi ce face mai departe sau sa pui lucrurile pe tapet si sa rezolvati cumva problema ?
1

#4 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 31 January 2012 - 01:51 PM

Teodora, roaga-l sa-ti povesteasca. TOT. Vezi ce iese. Probabil ca sau nu o sa iti spuna nimic, sau numai minciuni. Merita totusi incercat, daca tot ai ajuns pana aici. Banuiesc ca te-ai saturat de aburi si ceata...
2

#5 Utilizator offline   Teodora_TM 

• Boboc
  • Pip

Scris 31 January 2012 - 02:23 PM

Ceea ce s-a intamplat in ultimele doua saptamani parca a fost ca un dus rece, dupa atatia ani de stat impreuna.

Poate am fost eu prea credula si am crezut ca nu ar fi in stare sa calce stramb vreodata. Cand il vezi ca pleaca zilnic la munca dimineata la ora 7 si se intoarce seara la 8 sau 9. Cand il vezi ca intotdeauna ma intreaba ce cumparaturi sa faca, ce sa schimbe, si multe alte lucruri. Cand te intorci de la servici si te asteapta cu cada plina cu trandafiri la 6 ani de la casatorie nici prin gand nu iti trece ca sotul tau te-ar putea insela cu un alt barbat. Majoritatea prietenelor imi povestesc ce eforturi fac pentru ca sotul lor sa le acorde sansa unei nopti impreuna. De multe ori m-am si intrebat cum de am reusit sa merit un asemenea barbat!?

Legat de partea cu cetateniile eu sunt foarte confuza. Ce consecinta poate avea aceasta in plan legal in cazul unui eventual viitor divort ? Eu cu cine sunt caattorita: cu omul X, sau cu cetateanul roman X iar cetateanul sarb X se poate culca cu orice pitzipoanca. Sotul meu, este un tip al naibii de inteligent, si poate ca tocmai de aceea si are inca doua cetatenii.

Totusi pentru mine doua locuri sunt enigme: biroul si garsoniera din Beograd. In aceste locuri am intrat foarte rar in viata mea, si nici nu mi-am dorit. Totusi intamplarile petrecute in ultimele saptamani ma fac sa incep o investigatie serioasa asupra biroului in care petrece mai mult timp decat acasa.

Imi este parca si frica sa ma pun sa descotorosesc viata lui pentru a nu descoperi chestiuni mai macabre decat ceea ce am gasit in aceste saptamani. Ma ingrozeste gandul ca se poate culca cu un barbat. De cand am aceste banuieli m-am tot eschivat in a ma mai culca cu el, insa nu stiu cat voi mai rezista insistentelor lui, si in plus sper sa nu ma banuie el pe mine apoi.

Efectiv nu stiu incotro sa ma indrept. A intenta divort inseamna ca ai nostri copii sa sufere pe viitor. Este de altfel aproape sigur ca sotul va putea sa ma lase fara copii. Desi nu este avocat de profesie, si-a pledat un caz de retrocedare in justitie ani de zile fara a fi reprezentat de nici un avocat, ba chiar a fost cu problema sa si la Strasbourg. Este genul de barbat foarte bataios, ambitios si inteligent, si mi-e frica sa nu starnesc un uragan.

Aceasta postare a fost editata de Teodora_TM: 31 January 2012 - 02:33 PM

0

#6 Utilizator offline   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 31 January 2012 - 02:27 PM

Teodora, este socant ceea ce ne povestesti aci. Parerea mea este ca sa discuti urgent cu el si sa vezi daca-i in stare sa-ti marturiseasca ceva. Si, in functie de reactia lui, vei vedea ce este de facut, in continuare. Cert este ca-i urata treaba sa traiesti in minciuna si pentru tine si pentru el, dar mai ales pentru copii.

Aceasta postare a fost editata de LuciaD: 31 January 2012 - 02:27 PM

0

#7 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 31 January 2012 - 02:34 PM

Stand pe forumuri, am tot auzind oameni spunand ca nu conteaza ce faci, daca partenurul nu afla si tu ii acorzi si lui suficienta atentie - adica nu l-ar privi ce faci in rest. Multi gandesc asa, chiar si sotul tau, poate. Faptul ca iti acorda atentie, face cumva lucrurile mai complicate.

Inainte sa incerci sa descalcesti lucrurile in afara ta, trebuie sa le descalcesti in tine. Decide-te cam care sunt asteptarile tale de la sotul tau, sau reconsidera-le pe cele vechi. Apoi vorbeste cu el. Sau nu vorbi pana nu strangi ceva dovezi, dupa caz...

Tu esti legal maritata cu el in Romania, si poti divorta tot legal, cu dovezi adunate, poti chiar si castiga. In rest nu ma pot pronunta...

Da, legat de dovezi, mai usor le strangi inainte sa vorbesti cu el. Apoi face el curat...

Si nu in ultimul rand, vezi ca poate si el citeste Roportal. Ai dat cam multe informatii, lumea asta e mai mica decat crezi... In aceasta idee, mai bine vorbeste cat de curand cu un avocat.
1

#8 Utilizator offline   Teodora_TM 

• Boboc
  • Pip

Scris 31 January 2012 - 02:40 PM

Ma gandesc sa aduc deocamdata in discutie problema legata de viata lui cu barbatii. Adica sa vad ce atitudine are fata de gay si bisexuali. Acest subiect nu l-am discutat niciodata cu el.
0

#9 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 31 January 2012 - 02:45 PM

O sa te simta... Isi va da seama ca l-ai mirosit.

Nu e atat grav ca e bisexual, ci ca te minte, te inseala, se ascunde. Ar putea fi bisexual, si sa iti fie fidel...
1

#10 Utilizator offline   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 31 January 2012 - 02:46 PM

Este un barbat bun, asa ne-ai spus, deci, merita sa-i ierti escapadele de pana acum. Dar fara a discuta tot si a nu se mai repeta, nu se poate si cu_cat mai repede, cu atat mai bine.
1

Impartaseste acest subiect:

• 29 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Prea rational? Bila123  17 2.661
Hot Topic (New) Mi-am lovit iubita.....tot ce aveam mai scump..
......
sunofjamaica  103 12.778
Hot Topic (New) Despartire RedAssasin  21 3.194
Hot Topic (New) Amici sau mai mult? AndreiCTR  37 2.473
Replici noi Am nevoie de un sfat! Lavinush24  8 1.726