Sunt casatorita cu actualul sot de mai bine de 6 ani, respectiv de 8 ani suntem impreuna. Este un om tandru, atent insa un pic mai dur, sau poate altfel zis mai distant uneori. Avem si o fetita de 2 ani jumate impreuna, si in curand vom avea si un baietel.
Sotul meu este un adevarat mix etnic: un bunic e sarb, altul e sas, o bunica maghiara, si o alta bunica romanca. El vorbeste la perfectie sarbeste si maghiara, si destul de bine germana. Este lector universitar la o universitate din TM si mai are o norma la o universitate din Beograd. Familia sa, a avut o afacere prospera in Serbia, si are multe apartamente si garsoniere de inchiriat in Beograd.
De mai bine de patru ani sotul meu naveteaza, cate doua zile in Serbia pentru a-si tine orele acolo. De fapt o noapte pe saptamana nu dormim impreuna. Are si foarte multe deplasari prin strainatate, lunar aproape fiind plecat in delegatie la vreo conferinta prin strainatate. Eu i-am fost mereu credincioasa si nu am calcat stramb cat a fost el plecat.
Acum o saptamana, a plecat in fuga spre Beograd la un examen. S-a sculat la ora 7 si la ora 9 avea examen. Desi trebuia sa schimbe lenjeria acolo si sa-si mai ia de mancare, a plecat fara nimic. Chiar mai mult si -a uitat si buletinul si pasaportul acasa. Acesata am descoperit de-abia seara. Atunci l-am sunat, si l-am intrebat unde este. Iar el mi-a raspuns ca la garsoniera la care sta de obicei in BG. Nu m-am pus la telefon sa il intreb mai insistent unde este si nici nu m-am legat de faptul ca si-a uitat acasa actele. Atunci am simtit ca parca ceva se prabuseste. Am verifcat pe web daca avea examen, si intr-adevar avea. Am intrat pe contul sau si am descoperit ca daduse chiar si note studentilor, ceea ce insemna ca a fost acolo. Cand s-a intors acasa am verificat masina si am descoperit in spatele rotilor de rezerva, UN BULETIN SI PASAPORT SARBESC SI PASAPORT MAGHIAR. Deci sotul meu are fara sa stiu eu, tripla cetatenie. In Serbia are si domiciliu!
Saptamana aceasta joi a plecat iarasi, si am fost dupa el, fara sa stie. Am ajuns la Beograd la garsoniera pe care o stiam. Am incercat sa deschid insa nu am reusit: schimbase cheile. Am stat sa-l astept acolo in fata blocului, camuflata vizavi. Dupa vreo 3 ore bune a aparut cu un barbat cu masina. Un tip mai tanar, sub 30 de ani, dar nu student. Am mai stat inca vreo doua ore sa vad daca iese acesta din bloc si nu a iesit. Am plecat inapoi la TM. Vineri seara am fost la tata socru si i-am cerut cheia de la garsoniera pe motiv ca nu o mai gasesc, si vreau sa ma duc sa fac curat. Astazi am fost acolo, si am gasit prezervative in cosul de gunoi aruncate, sticle de whisky si alte spirtoase in firgider. Cu barbatul acela a stat joi seara cel putin pana la miezul noptii, fiindca pana la acea ora am stat eu acolo sa urmaresc. 90% cei doi, au ramas impreuna pana dimineata.
Dupa cum spuneam, sotul meu este un om tandru in pat. In general este un tip distant, spre deosebire de altii pe care i-am avut. Rar ma imbratiseaza sau saruta. Doar in pat simt ca este sotul meu si atat. Dupa ce am terminat o seara romantica de sex, isi face un dus si adesea se mai masturbeaza, dupa care se culca. Daca este in weekend si ne culcam in timpul zilei, efectiv se scoala din pat dupa ce terminam, se imbraca si pleaca, sau se comporta apoi de parca nimic nu s-a intamplat. Este un tandru, pentru ca adesea ma asteapta cu o cina romatica acasa, iar pe fetita o trimite la parintii lui. Imi da atentie, imi cumpara mici cadouri intotdeauna cand se intoarce din delegatie.
L-am lasat destul de liber. De multe ori s-a intmplat de exemplu sa iasa cu studentii la bere sau eu stiu ce alta iesire. De aratat, arata bine, si se imbraca adesea ca studentii lui. Doar in zilele de inceput de an universitar se imbraca la modul sobru. Pana acum am mai banuit ca ar fi avut anumite relatii cu anumite studente, despre care el zice ca le coordoneaza licenta. Il sunau acestea, insa tot timpul dadea explicatii tehnice la telefon. Adesea mi-a zis ca iese cu studentii la un meci de fotbal.
Cert este ca am descoperit la el ca este bisexual, si ca are inca doua cetatenii pe care mi le-a ascuns. Voi ce credeti ? Dar ce implicatii poate avea faptul ca are mai multe cetatenii ? De ce oare mi-a ascuns?
Sunt efectiv pierduta si nici nu stiu cum sa actionez.
Aceasta postare a fost editata de Teodora_TM: 31 January 2012 - 01:05 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS