Ma poate ajut a cineva? Vreau sa aplic pentru viza turist SUA.Am 53 ani,nu lucrez,doua proprietati,divortata,fiul meu casatorit,are o fetita de 1 an.Am invitatie si sponsorizare de la cetatean american.Credeti ca am sanse sa obtin viza turistica?Multumesc .
Pagina 1 din 1
Viza de turist SUA cu invitatie
Scris 30 January 2012 - 12:30 AM
Greeneyes123, la 29 January 2012 - 10:38 PM, a spus:
Ma poate ajut a cineva? Vreau sa aplic pentru viza turist SUA.Am 53 ani,nu lucrez,doua proprietati,divortata,fiul meu casatorit,are o fetita de 1 an.Am invitatie si sponsorizare de la cetatean american.Credeti ca am sanse sa obtin viza turistica?Multumesc .
Nimeni nu este in masura sa evalueze situatia, doar de Ambasada depinde, de ajutat nici atit. O sa afli abia dupa ce ai fost la interview care a fost decizia americanilor.
Bafta!
Scris 30 January 2012 - 03:37 AM
Greeneyes123, la 29 January 2012 - 10:38 PM, a spus:
faptul ca ai invitatie si sponsorizare e la un cetatean americam este de mare ajutor - acum pentru ca este viza turisca pentru a avea mai multe sanse ca o vei obtine, la interviu ar trebui sa fii destul de hotarata si sa-i convingi ca vrei sa te intorci in romania dupa expirarea vizei ( si asta ajuta daca ai in Romania servici - macar colaborare - un contract ar fi bun acolo la dosar si o proprietate in tara si familie)
bafta !
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pentru viza in Canada | Seby07 | 18 | 16.403 |
|
Viza pentru minor - SUA
Turism |
Adriana S | 2 | 2.991 |