Cafea sau bauturi acidulate pe baza de cofeina ?
Scris 08 February 2012 - 01:26 AM
M-au ajutat in viata, ca la cat de multe obisnuiesc sa cumpar, odata am si castigat o excursie. Nu va zic unde.
Scris 08 February 2012 - 01:31 AM
Scris 08 February 2012 - 01:52 AM
Savurez o cafea si un ceai bun. Uneori pun si lapte in ele. Imi place cateodata sa beau sirop de fructe(zmeura, capsuni, fructe de padure, visine, cirese s.a.m.d.)cu apa minerala. Foarte rar beau cate-un Pepsi si cola si mai rar. Imi place mult Grapefruitul, asa ca beau mult suc, mai ales vara. Daca este o bautura acidulata pe care-o savurez, aceasta este sampania (la ocazii, bien sure).
Scris 08 February 2012 - 05:04 AM
romania inedit, la 08 February 2012 - 01:31 AM, a spus:
Inca n-am gustat energizante si nici nu o voi face ca nu-mi place cum arata ambalajul.
Apa de calitate cu gust bun si cu lamiie pe mine ma energizeaza destul, apa minerala natural gazoasa este o placere de baut indiferent de conceptii, mie-mi place.
Oricare as putea sa beau insa imi plac numai cele cu zmeura sau din fructe de padure.
Ceaiuri mai putin insa cafea destula in toate felurile preparat ador.
Scris 04 May 2012 - 12:51 PM
Ai suflet de copil
Cafeaua ta preferată: Caffe Latte
Cum se prepară: un sfert cafea espresso, peste care se toarnă lapte fierbinte īn concentraţia dorită.
Eşti mofturos
Cafeaua ta preferată: Caffe Viennese
Vum se prepară: 2/3 cafea la filtru, peste care se pun 1/2 linguriţă de scorţişoară, zahăr şi frişcă deasupra.
Eşti visător
Cafeaua ta preferată: Capuccino rece
Cum se prepară: 1/4 de pahar de cafea la filtru, frişcă şi gheaţă.
Eşti sofisticat[b]
Cafeaua ta preferată: Capuccino
Cum se prepară: 1/4 cafea la filtru, 1/4 lapte fierbinte şi spumă de lapte.
Eşti inteligent
Cafeaua ta preferată: Espresso
Cum se prepară: o linguriţă de cafea espresso la o ceşcuţă de apă.
Eşti amuzant
Cafeaua ta preferată: Caffe Lungo - cum se prepară: 1/4 de cană de cafea la filtru, lungită cu jumătate de cană de apă.
Eşti original
Cafeaua ta preferată: Macchiato
Cum se prepară: 1/4 cafea espresso şi 1/4 spumă de lapte.
Eşti pasional
Cafeaua ta preferată: Latte macchiato
Cum se prepară: 1/4 de cafea espresso şi trei sferturi lapte fierbinte, iar deasupra se presară pudră de scorţişoară.
Eşti sociabil
Cafeaua ta preferată: Mochaccino
Cum se prepară: 1/4 cafea la filtru, două linguriţe de pudră de ciocolată, 3/4 lapte fierbinte şi spumă de lapte deasupra.
eu o beau mai slaba, aroma conteaza, asa ca ma incadrez pe undeva pe la amuzanta
Scris 04 May 2012 - 01:33 PM
Scris 04 May 2012 - 01:45 PM
suc foarte rar dar fara pepsi si cola , din astea doua nu mai pot - imi dau palpitatii
DAR imi place apa minerala si nu-i bine deloc avand in vedere ca beau fff multe lichide / zi
Scris 04 May 2012 - 10:14 PM
beam mult pepsi intr-o perioada...dar m-am lasat...acum beau alt suc tot acidulat...pepsi sau cola doar ocazional...
apa nu beau aproape deloc din pacate
energizantele nu imi plac
Scris 04 May 2012 - 10:23 PM
Indigo 1, la 04 May 2012 - 12:51 PM, a spus:
Ai suflet de copil
Cafeaua ta preferată: Caffe Latte
Cum se prepară: un sfert cafea espresso, peste care se toarnă lapte fierbinte īn concentraţia dorită.
Eşti inteligent
Cafeaua ta preferată: Espresso
Cum se prepară: o linguriţă de cafea espresso la o ceşcuţă de apă.
Eşti amuzant
Cafeaua ta preferată: Caffe Lungo - cum se prepară: 1/4 de cană de cafea la filtru, lungită cu jumătate de cană de apă.
Cam astea ar fi tipurile de cafea pe care le prefer
Bauturi energizante n-am consumat decat o singura data, de curiozitate, in rest, prefer sucurile naturale.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sun Media Advertising Constanta
Ați auzit de ei? |
Bogdan5844 | 2 | 2.863 |
|
Martisorul | crocobaur | 9 | 4.749 |
|
Sa minti nu e chiar atat de rau | absolutep0wer | 72 | 6.252 |