Relatia dintre o romanca si un pakistanez
Scris 27 January 2012 - 05:06 PM
On: Cred ca temerile sunt naturale, dar daca nu lasi lucrurile sa mearga de la sine, mai tarziu iti vei reprosa cu celebrul daca.
Scris 27 January 2012 - 05:38 PM
In primul rand multumesc pt raspunsuri.As vrea sa va precizez ca nu l-am cunoscut pe net ci unde lucreaza, in acelasi cartier.Acum eu mi-am schimbat locul de munca si nu ne mai vedem zilnic ci saptamanal.Am uitat sa va spun ca suntem in Spania.Nu am avut inca relatii intime...doar m-a sarutat.
Scris 27 January 2012 - 05:50 PM
Pai doar sa te saruti nu mi se pare prea normal in atatea luni...poate ca totusi e normal pt unii care, daca e sa-l cred am fost prima femeie pe care a sarutat-o.
Scris 27 January 2012 - 05:53 PM
Totusi poate fi ca statutul de emigranti ii uneste si acuma nu se vad diferentele culturale. Acuma, e totusi bine ca sa aibe ochii deschisi, dar sa continue.
Te-ar deranja sa fie adevarat? Nu cred. tosu nu l-as crede ca ai fost prima femeie pe care a sarutat-o.
Sexul si atitudinea catre sex poate tine si de cultura. La el poate ca nu ii normal sa faca sex in afara casatoriei. Sinu spun asta din perspectiva faptului ca e musulman. Tu ai vrea sa faci sex cu el - ceea ce e normal dupa 7 luni de vorbit - si nu stii cum sa o pui pe tapet?
Denysa3232, la 27 January 2012 - 05:50 PM, a spus:
Pai doar sa te saruti nu mi se pare prea normal in atatea luni...poate ca totusi e normal pt unii care, daca e sa-l cred am fost prima femeie pe care a sarutat-o.
Te-ar deranja sa fie adevarat? Nu cred. tosu nu l-as crede ca ai fost prima femeie pe care a sarutat-o.
Sexul si atitudinea catre sex poate tine si de cultura. La el poate ca nu ii normal sa faca sex in afara casatoriei. Sinu spun asta din perspectiva faptului ca e musulman. Tu ai vrea sa faci sex cu el - ceea ce e normal dupa 7 luni de vorbit - si nu stii cum sa o pui pe tapet?
Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 27 January 2012 - 05:55 PM
Scris 27 January 2012 - 05:54 PM
El imi spune sa am putina rabdare in ce priveste relatia noastra.O sa am ca numai cu rabdare treci puntea...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
O poveste...rara
Cu lucruri ciudate |
LUPUL LUNATIC | 9 | 1.675 |
|
Nevoie de un sfat | Firestorm1 | 6 | 1.615 |
|
Dor de fosta