sau Inregistrare

• 23 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Relatia dintre o romanca si un pakistanez Evaluare topic: - - - - -

#221 Utilizator offline   romania inedit 

• Contabilizez vorbe
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 04 February 2012 - 02:55 AM

Vezi postareaNaeema, la 04 February 2012 - 02:54 AM, a spus:

Depinde de chiloti si de sutien, ca daca sunt din alea din care purta bunica, atunci femeia e imbracata si inca bine. Dar daca e o ata in fund si doua petece triunghiulare care abia acopera sfarcurile, apai aia ce e daca nu dezbracata ? :lol:

Dar daca e o ata in fund si doua petece triunghiulare care abia acopera sfarcurile, asta inseamna ca este vorba de o femeie imbracata sumar ! :crazy:

Un judecator islamic din Emiratele Arabe Unite a decis ca "un barbat are dreptul sa-si disciplineze sotia si copiii daca se asigura ca nu le lasa semne vizibe" pe corp, transmite AFP. Magistratul Falah al Hajeri a luat aceasta decizie intr-un caz in care un barbat a fost amendat cu 130 de dolari dupa ce si-a palmuit sotia si si-a lovit fiica. Barbatul a fost gasit vinovat pentru asalt, desi sustinuse initial ca a lovit femeile "din greseala".

"Desi legea permite ca sotul sa-si foloseasca dreptul (de a disciplina), el trebuie sa se incadreze in limitele legii", a scris judecatorul in decizia sa, preluata de un ziar din Abu Dhabi.

Tribunalul a afirmat ca barbatul care "si-a palmuit si lovit fiica si si-a palmuit sotia" si-a incalcat "dreptul" sau potrivit legii islamice sharia, care permite barbatilor "sa-si disciplineze" sotia si copiii. Judecatorul a afirmat insa ca barbatul si-a batut "prea dur" sotia (provocandu-i rani la buza), in timp ce fiica sa, care are 23 de ani, este "prea mare" pentru o astfel de pedeapsa.

Toti barbatii si sotii din statul arab au primit astfel "dreptul de a disciplina" femeile din familie, daca au incercat mai intai fara succes sa se impace cu ele.

Daily Mail a scris ca, desi decizia judecatorului a fost primita cu "furie" de multi comentatori din lumea araba, altii sutin ca ea este "un compromis" intre pretentiile unei populatii occidentalizate si mostenirea sa musulmana conservatoare.

AFP afirma ca EAU sunt mai putin conservatoare decat alte state din zona Golfului Persic. In Arabia Saudita, femeile nu au voie sa conduca si au nevoie de permisiunea unui barbat pentru a calatori. Legea islamica ramane insa o parte importanta a sistemului juridic din Emiratele Arabe Unite.

Aceasta postare a fost editata de romania inedit: 04 February 2012 - 02:58 AM

0

#222 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 04 February 2012 - 02:58 AM

Vezi postarearomania inedit, la 04 February 2012 - 02:51 AM, a spus:

Nu sunt unul din barbatii pentru care NU inseamna tot DA, dar eu nu as face propuneri de casatorie unei necunoscute nici macar in gluma .

N-auzi mah ca nu i-a propus casatorie, ci ca doar a intrebat-o daca intr-o buna zi ar dori sa se marite cu el. In my books aia nu e propunere. Si mai stii, poate omul considera ca stie ce are nevoie sa stie desprea ea, deja in 8 luni. Unii cunosc repede. :o:

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 04 February 2012 - 02:59 AM

1

#223 Utilizator offline   romania inedit 

• Contabilizez vorbe
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 February 2012 - 03:01 AM

Vezi postareaNaeema, la 04 February 2012 - 02:58 AM, a spus:

N-auzi mah ca nu i-a propus casatorie, ci ca doar a intrebat-o daca intr-o buna zi ar dori sa se marite cu el. In my books aia nu e propunere. Si mai stii, poate omul considera ca stie ce are nevoie sa stie desprea ea, deja in 8 luni. Unii cunosc repede. :o:

Din simpla curiozitate, la cate luni dupa ce l-ai cunoscut pe sotul tau ti-a propus sa va casatoriti si cat de bine va cunosteati ?
0

#224 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 04 February 2012 - 03:03 AM

Vezi postarearomania inedit, la 04 February 2012 - 02:55 AM, a spus:

Dar daca e o ata in fund si doua petece triunghiulare care abia acopera sfarcurile, asta inseamna ca este vorba de o femeie imbracata sumar ! :crazy:

Ma scuzi. :lol: Eu nu consider ata si doua petece de material de cativa cm, imbracaminte. Nici macar sumara.

Cat despre restul mesajului, ce legatura are cu topicul si de unde ai tras tu concluzia ca din ce in ce mai multe musulmance nu isi mai doresc soti musulmani. Aaa...e concluzie de a ta. Asta e altceva.

0

#225 Utilizator offline   romania inedit 

• Contabilizez vorbe
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 February 2012 - 03:07 AM

Am citit pe internet ca femeile din EAU si Arabia Saudita s-au reorientat de multe vreme, la fel ca ele au inceput sa procedeze toate femeile din Golful Persic, pentru ca ...........
nu se mai poate domne .
0

#226 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 04 February 2012 - 03:18 AM

Vezi postarearomania inedit, la 04 February 2012 - 03:01 AM, a spus:

Din simpla curiozitate, la cate luni dupa ce l-ai cunoscut pe sotul tau ti-a propus sa va casatoriti si cat de bine va cunosteati ?

Nu sunt eu subiectul topicului, de aceea ti-am raspuns aici.

Vezi postarearomania inedit, la 04 February 2012 - 03:07 AM, a spus:

Am citit pe internet ca femeile din EAU si Arabia Saudita s-au reorientat de multe vreme, la fel ca ele au inceput sa procedeze toate femeile din Golful Persic, pentru ca ...........
nu se mai poate domne .

Arata-mi articolul ca nu te cred. Feemeile musulmane nu au voie sa se casatoreasca cu non musulmani, tocmai din cauza la chestia cu copii. Daca unele o fac, risca sa fie dezmostenite, gonite din sanul familiei, expulzate din comunitate si poate si mai rau.
Poate unele din diaspora o fac, dar in orientul mijlociu nici o instanta nu casatoreste o femeie musulmanca cu un non musulman. De asta sa fii sigur. E interzis, ilegal si stipulat in Sharia.

Deci, ori articolul ala minte ori tu.

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 04 February 2012 - 03:19 AM

0

Impartaseste acest subiect:

• 23 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse