sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ACTA CENZURAREA INTERNETULUI pas cu pas Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   18tillIdie 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-November 08

Scris 26 January 2012 - 05:24 PM

O alta stire proaspata (si proasta) aparuta in Adevarul.

Statele din Uniunea Europenă au semnat astăzi, în Japonia, tratatul internaţional ACTA, care reglementează produsele contrafăcute şi-şi întinde influenţa şi asupra pirateriei online. Conform site-urilor de specialitate, ACTA va reduce libertăţile pe internet.

Printre ţările care au semnat tratatul la Tokyo se numără Polonia,Franţa, Finlanda, Irlanda, Italia, Portugalia, România, Grecia şi acelelalte 21 de ţări ale Uniunii Europene, anunţă Associated Press.

Până acum ACTA fusese semnată de Australia, Canada, Japonia, Coreea de Sud, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore şi Statele Unite ale Americii.

Ce parere aveti?
Haideti copii ca avem ce comenta...de pe tuse...
0

#2 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 26 January 2012 - 06:50 PM

Simplu: nu cumparati CD-uri si DVD-uri, orice ar fi! Boicotati industria de media si o sa le stea acta aia in gat big time! V-ati gandit vreodata ca platiti dreptul de autor pentru o bucata de muzica sau un film, de cate ori cumparati pe un alt suport? Iti place Beatles? De ce sa nu platesti dreptul de autor la Revolver si pe LP, si pe caseta, si pe CD, si si pe SACD. Eu atunci o sa platesc drepturi de autor pe o compozitie, cand o sa mi se garanteze ca am platite drepturile pe acea compozitie, pe viata. Cum sa se faca asta? Nu stiu, dar nici nu ma intereseaza. Adica am idee, desigur, dar nu merita oboseala, si asa nu se cauta solutii... le convine asa cum e.

Sunt destule trupe indie care isi pun la dispozitia publicului muzica pe internet - legal, binenteles. Ei trebuiesc sustinuti si incurajati. Metode de castig exista si daca nu incasezi un euro pe fiecare piesa vanduta.
2

#3 Utilizator offline   jet li 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-December 06

Scris 12 February 2012 - 11:51 AM

Am fost ieri la proteste in Bucuresti, am stat 15 minute. Mi-am dat seama ca e o gandire gresita sa zici "nu ma duc la protest, nu se schimba nimic", la fel cum e o gandire gresita sa nu votezi pentru cine vrei, "oricum nu iese".

Indiferent de motivul pentru care nu iese. Chiar daca lorzii Sith fura voturile, schimba rezultatele - merita sa votezi doar ca sa le dai de lucru. O masa de drone care nici nu mai reactioneaza cand le imping unde vor, (cu bata, baza civilizatiei), asta-i visul lor, pentru asta ne "educa".

In visele noastre . . . oamenii accepta docili sa fie modelati. . . . Nu vom incerca sa-i transformam pe acesti oameni sau pe copii lor in filozofi sau oameni educati, sau oameni de stiinta. Nu dorim sa ridicam dintre ei autori, invatatori, poeti sau scriitori. Nu vom cauta embrioni ai unor mari artisti, pictori, muzicieni, nici avocati, doctori, predicatori, politicieni, oameni de stat, cu care suntem bine aprovizionati. Sarcina pe care ne-am propus-o este foarte simpla. . . vom organiza copii si ii vom invata sa faca intr-un mod perfect lucrurile pe care parintii lor le fac intr-un mod imperfect”
~ Rockefeller

Cand vedeti toata lista asta de tari - de pe toate continentele, care semneaza aceeasi lege deodata, tot nu va dati seama ca cineva e deasupra, controleaza tot ? Le-a venit la toti ideea cu legea asta, asa deodata, si s-au hotarat toti s-o semneze in secret.

Citeaza

Austria, Belgium, Bulgaria, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxemburg, Malta, Poland, Portugal, Romania, Slovenia, Spain, Sweden and the United Kingdom

Australia, Canada, Japan, South Korea, Morocco, New Zealand, Singapore, United States of America

http://en.wikipedia....ilderberg_Group
0

#4 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 February 2012 - 12:07 PM

Nimic nou... Cel putin la noi in tara, nu cred ca se mai poate face ceva. Let's face it!
1

#5 Utilizator offline   jet li 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-December 06

Scris 12 February 2012 - 12:41 PM

Vezi postareanu vreau, la 12 February 2012 - 12:07 PM, a spus:

Nimic nou... Cel putin la noi in tara, nu cred ca se mai poate face ceva. Let's face it!

Putin ma intereseaza daca se poate sau nu. Unui fir de iarba putin ii pasa daca creste pe asfalt, prin asfalt sau daca vine unu si tunde gazonu. Nu stie ce e acolo, nu-i pasa ca "nu se poate", el creste, aia e natura lui.

http://green-anarchy...dot.com/egocide

Citeaza

It is not about a certain people, place or time: it is about life. Those who know that spirit without mediation have always put up the hardest fight. There was no fight or revolution for abstract ideals, for some unknown or unknowable place of undefined and questionable freedom as individuals. The fight was about something felt, something innate. The fight, then, now and always, is the rage of the spirit of life and wildness. It knows no isolation or mediation. It grows through the cracks in the sidewalk and the refusal of toxins in our bodies. It will stop for nothing and it is extremely deadly.

It is within us, anxiously waiting. It cries for the healing of the spirit (rewilding) and the healing of the body (resistance). Both are one in the same. Our deepest wound cries for healing. That is a cry for action.

For the nihilists and egoists, resistance comes from the immediate need to destroy what destroys you. Its only construction is in its destruction. I’m not going to say that is always a bad thing. But I will say this: I have no question in my being that there is something that I am fighting for, not just something I’m fighting against. It is not about morality or about some lofty new age crap: it’s about something unmediated and present. Something real."

0

#6 Utilizator offline   Stressmanforeverr 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-December 11

Scris 12 February 2012 - 01:34 PM

Vezi postareajet li, la 12 February 2012 - 12:41 PM, a spus:

Putin ma intereseaza daca se poate sau nu. Unui fir de iarba putin ii pasa daca creste pe asfalt, prin asfalt sau daca vine unu si tunde gazonu. Nu stie ce e acolo, nu-i pasa ca "nu se poate", el creste, aia e natura lui.

http://green-anarchy...dot.com/egocide

Si cine sa faca revolutie ????? Probabil tarile Arabe sunt singurele ce mai pot opune rezistenta .... Egipt si Libia au cazut ,cine mai urmeaza ? Siria se pare ca scapa datorita lui Putin,.....
0

#7 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 12 February 2012 - 02:12 PM

topicul "Proteste impotriva ACTA" unit cu "ACTA, cenzurarea internetului pas cu pas"
0

#8 Utilizator offline   Taquito 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 14-September 08

Scris 13 February 2012 - 09:04 PM

eu nu inteleg de ce, de ex, Wikipedia este impotriva ACTA cand ei respecta materialele cu drept de autor

in problema asta depinde cum privesti. totul e subiectiv aici. daca vrei acces la filme, muzica, jocuri pe gratis e clar ce o sa zici.. daca esti producator de muzica, filme iar e clar.

adevarul e ca românii(si in special toti din Europa de Est) s-au invatat sa ia totul pe gratis de pe net. ei zic ca e indeajuns ca platesc un abonament lunar sa intre pe net. nu e indeajuns numai atat... vrei muzica, dă-i 1 $/melodie. asa e civilizat, asa se dezvolta o societate, cu astfel de reguli

Aceasta postare a fost editata de Taquito: 13 February 2012 - 09:06 PM

0

#9 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 February 2012 - 09:46 PM

Pentru ca prin masurile luate se incalca dreptul la viata privata. Iti este verificat continutul de pe propriul laptop sau telefon mobil. Iti sunt verificate mailurile, iti e monitorizat traficul de internet. Pana acum se facea asta doar daca atentai la siguranta nationala. Ti se pare normal sa iti pierzi dreptul la viata privata din cauza ca industriile de media refuza sa se adapteze, din comoditate, la mijloacele secolului XXI? Mie, nu. Te-ai gandit ca aceste industrii au incalcat regulile statului democratic si au ocolit mecanismele lui. O intrunire la nivel mondial a decis in secret ce trebuie sa se intample in fiecare tara. Ei sunt deasupra legilor si inafara democratiei. Gasesti ca e normal? Eu, nu. In multe alte domenii, daca nu mai esti competitiv sau mijloacele tale nu mai se adapteaza societatii, dispari de pe piata. Ei au intors lumea, astfel incat sa le convina lor, indiferent de cat de grave sunt efectele actiunilor lor. Intr-o asa lume doresti tu sa traiesti? Eu, nu!
2

#10 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 13 February 2012 - 09:53 PM

Vezi postareaTaquito, la 13 February 2012 - 09:04 PM, a spus:

nu e indeajuns numai atat... vrei muzica, dă-i 1 $/melodie. asa e civilizat, asa se dezvolta o societate, cu astfel de reguli

Dar poate nici mie nu-mi convine ca artistii mei preferati sa scoata un CD, sa-l vanda in sute de mii de copii, sa-si umble buzunarele cu milioane si sa nu mai aud de ei vreo 4-5 ani.
Prestatiile live si promovarea artistilor online (unii chiar isi pun albumele gratis pe site-urile lor) sunt viitorul muzicii, plus ca asa ceva incurajeaza raspandirea si poate chiar dezvoltarea muzicii bune din sfera underground.
2

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Ne vom reveni vreodata?..istoria si literatura confirma.
asa suntem de 2000 de ani...si batuti si ",,," si banii luati.
New Task  174 11.879
Replici noi Problema mp3 player,va rog sa ma ajutati daca se poate MadTiger  2 1.581
Replici noi Dictatura
In societate si familie-in relatiile interumane,in general
lorelai1907  6 1.588
Replici noi Bunul Samaritean
model de implicare socială?
SithLord  10 11.217
Replici noi Incompetenţă şi trădare - Dezvăluiri Pacomi  0 403