Si unde pui ca am invatat incercand.
Cine ma poate ajuta? relatie la distanta
Scris 27 January 2012 - 10:10 AM
lasati omul sa incerce, are vreme sa piarda timpul.
noa, daca are tipa 28 de ani, nu pricep de ce n-o lasa parintii sa vina la tine si ce influenta pacii mai au parintii la virsta ei ???
in al doilea rind, sunteti maturi , la virsta la care unii aleg sa plece din tara, asa ca, mutatul in alt oras, alt job, daca asa mare e dragostea, n-ar trebui sa fie asa o problema.
relatiile la distanta merg, o vreme, daca au la baza o relatie solida si distanta a intervenit dupa.
oricum, ideea e ca, daca va potriviti, se poate , insa doar temporar.
daca nu gasiti solutii sa reduceti distanta si situatia asta de comun acceptata sa fie temporara, o sa se duca de ripa treaba.
noa, daca are tipa 28 de ani, nu pricep de ce n-o lasa parintii sa vina la tine si ce influenta pacii mai au parintii la virsta ei ???
in al doilea rind, sunteti maturi , la virsta la care unii aleg sa plece din tara, asa ca, mutatul in alt oras, alt job, daca asa mare e dragostea, n-ar trebui sa fie asa o problema.
relatiile la distanta merg, o vreme, daca au la baza o relatie solida si distanta a intervenit dupa.
oricum, ideea e ca, daca va potriviti, se poate , insa doar temporar.
daca nu gasiti solutii sa reduceti distanta si situatia asta de comun acceptata sa fie temporara, o sa se duca de ripa treaba.
Aceasta postare a fost editata de YasmiSL: 27 January 2012 - 10:37 AM
Scris 27 January 2012 - 10:37 AM
pai si atunci, sa zicem ca s-au gasit, poate iesi ceva frumos.
relatia va dura daca-si propun sa faca ceva sa ajunga aproape si asa suporta starea asta un timp, doar pina reusesc sa fie impreuna.
nu cred ca-i imposibil de vreme ce tipa are totusi 28 de ani, nu depinde de parinti.
relatia va dura daca-si propun sa faca ceva sa ajunga aproape si asa suporta starea asta un timp, doar pina reusesc sa fie impreuna.
nu cred ca-i imposibil de vreme ce tipa are totusi 28 de ani, nu depinde de parinti.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
O problema delicata si nu stiu ce sa fac
Sunt in dubii... |
Alex8888 | 17 | 2.555 |
|
Mama ne-a distrus familia! | Anca1122 | 156 | 5.659 |
|
Povestea mea | Vicky1806 | 156 | 9.069 |